Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Dženings paliks "Baskonia" rindās līdz sezonas beigām

Andrejs Siliņš

Dženings paliks "Baskonia" rindās līdz sezonas beigām
Mets Dženings
Foto: EPA / Scanpix

Jāņa Timmas un Rinalda Mālmaņa pārstāvētā Spānijas basketbola kluba Vitorijas "Baskonia" vadība pavēstījusi, ka pagarināts līgums līdz sezonas beigām ar amerikāņu snaiperi Metu Dženingu.

Septembrī Dženings parakstīja līgumu ar Vitorijas klubu uz diviem mēnešiem, lai aizvietotu tobrīd savainoto Džordanu Makreju. Tagad divas sezonas NBA uzspēlējušais Makrejs atgriezies ierindā, taču Dženings ar savu sniegumu pārliecinājis kluba vadību tiktāl, ka tā nolēmusi paturēt amerikāņu basketbolistu komandas sastāvā līdz sezonas beigām.

196 centimetrus garais Dženings Spānijas līgā aizvadījis septiņas spēles un vidēji 19 minūtēs guvis 7,4 punktus. Savukārt Eirolīgā nepilnu 17 minūšu laikā gūti 7,3 punkti, realizējot 40,7% trīspunktnieku.

Dženingam šī ir ceturtā sezona ULEB Eirolīgā. Iepriekš Eiropas prestižākajā klubu turnīrā spēlējis Sjēnas "Montepaschi", Stambulas "Anadolu Efes" un Krasnodaras "Lokomotiv Kuban" sastāvos.