Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Video: Porziņģim 16 punkti Vašingtonā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās nakts spēlē Ņujorkas "Knicks" izbraukumā zaudēja Vašingtonas "Wizards" (112:119). Sezonas divpadsmitajā cīņā latviešu spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis bija komandas ceturtais rezultatīvākais basketbolists - 16 punkti (1p. 0/0, 2p. 5/11, 3p. 2/5). Liepājnieka kontā arī septiņas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, divas kļūdas, četras pārķertas bumbas, četras personiskās piezīmes un negatīvs +/- rādītājs (mīnus 11), spēlējot 37:16 minūtes.
Video: FreeDawkins / NBA
Vērtējums:

  +9 [+] [-]

, 2016-11-18 09:54, pirms 7 gadiem
KP tā izlutinājis, ka 16 p jau liekas slikta spēle, kaut patiesībā pag sezonā tas bija maksimums bieži vien

  +5 [+] [-]

, 2016-11-18 11:05, pirms 7 gadiem
Teikšu godīgi, skatījos spēli un nav normāli, ka viņš pa ceturtdaļu (3.cet) izdara vienu metienu un to pašu no grūtas pozīcijas,jo reāli pat nebija iespēja tos izmest, jo mellie vienkārši nedod bumbu, katrs velk uz sevi, ja Rozam bumba otro reizi pieskaras uzbrukumā, būs metiens, ja iedos Karmelo, būs metiens. Nav tādas izstrādātas kombenes uz KP, es vismaz tās neredzu, ja pats kaut kur ieraujas, vai ieņem vietu postā, tad varbūt var cerēt uz piespēli, bet ja viņš spēlē pa PF, tad postā viņam dos mazāk, jo nav C. Dīvaini tie treneru taktiskie zīmējumi, godīgi teikšu, tādu īsti pat nav. Porziņģis punktus gūst tajās retajās reizēs, kad saņem normāli bumbu, tie garām aizmestie ir sasteigtie jo ir jau noilgojies pēc metiena. Kaut kas tur nav. Laikam jāsāk piekrist Bagatskim, ka NBA treneru tik pat kā nav, tie ir statisti, kas atnāk uz treniņu, pasaka standarta frāzes, nedaudz paskrien, pašvilpj un viss. Taktiskais arsenāls nabadzīgs.

  -1 [+] [-]

, 2016-11-18 11:38, pirms 7 gadiem
Trampa komandā bālģīmim dotu bumbu.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-18 14:37, pirms 7 gadiem
mosby rakstīja: Trampa komandā bālģīmim dotu bumbu.
Tramps Volu noliktu uz Meksikas robežas un algas viņam maksātu Meksikas peso no Meksikas budžeta.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-18 16:41, pirms 7 gadiem
$$$$$

Trampa komandas iespējamais piecinieks

pg John Stockton
pg Steve Nash
sf Larry Bird
pf Kristaps Porzingis
pf Dirk Nowitzki

$$$$$

  +4 [+] [-]

, 2016-11-18 16:52, pirms 7 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Teikšu godīgi, skatījos spēli un nav normāli, ka viņš pa ceturtdaļu (3.cet) izdara vienu metienu un to pašu no grūtas pozīcijas,jo reāli pat nebija iespēja tos izmest, jo mellie vienkārši nedod bumbu, katrs velk uz sevi, ja Rozam bumba otro reizi pieskaras uzbrukumā, būs metiens, ja iedos Karmelo, būs metiens. Nav tādas izstrādātas kombenes uz KP, es vismaz tās neredzu, ja pats kaut kur ieraujas, vai ieņem vietu postā, tad varbūt var cerēt uz piespēli, bet ja viņš spēlē pa PF, tad postā viņam dos mazāk, jo nav C. Dīvaini tie treneru taktiskie zīmējumi, godīgi teikšu, tādu īsti pat nav. Porziņģis punktus gūst tajās retajās reizēs, kad saņem normāli bumbu, tie garām aizmestie ir sasteigtie jo ir jau noilgojies pēc metiena. Kaut kas tur nav. Laikam jāsāk piekrist Bagatskim, ka NBA treneru tik pat kā nav, tie ir statisti, kas atnāk uz treniņu, pasaka standarta frāzes, nedaudz paskrien, pašvilpj un viss. Taktiskais arsenāls nabadzīgs.
es teiktu, ka tādi sakarīgi treneri ir sastopami, jo Pops noteikti ir pielicis savu roku pie Spurs uzbrukuma, tieši tāpat Kers, kurš ir ar Spurs pieredzi. Cavs labi kustina bumbu.
Katrā ziņā Knicks komanda gan pagājšgada, gan šigada versijā ir zems līmenis. Strītbols asinīs.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-18 17:30, pirms 7 gadiem
tādsnesportists rakstīja: es teiktu, ka tādi sakarīgi treneri ir sastopami, jo Pops noteikti ir pielicis savu roku pie Spurs uzbrukuma, tieši tāpat Kers, kurš ir ar Spurs pieredzi. Cavs labi kustina bumbu.
Katrā ziņā Knicks komanda gan pagājšgada, gan šigada versijā ir zems līmenis. Strītbols asinīs.
Nu tevis nosauktie, protams, ir izņēmums, bet lielā masa tomēr nabagi

  +1 [+] [-]

, 2016-11-18 20:30, pirms 7 gadiem
Ir tā, ka ir ganjau kombenes uz KP, bet problēma ir tāda, ka viņam neļauj iegūt ritmu. Kad viņš ieiet savā komforta zonā, tad viņš ir daudz labāks par jebkuru savā komandā. Jūs taču paši esat redzējuši, un arī statistika nemelo. Kā var būt tā, ka labākais metējs komandā netiek pie iespējas mest. OK, uznāk mirkļi, kad viņam ir tur 5-8 metieni ceturtdaļā, bet tai pat laikā ir šādi brīži, kad viņš 12 minūtēs izmet tikai vienu metienu. Tas nav normāli! Un recīgākais ir tas, ka Knicks staffs to saprot, bet reali laikam neko nevar izdarīt. Jo Rozīts vēl dzīvo pagātnē un domā, ka spēj spēlēt ar ļoti augstu intensitāti visu maču un apdraudēt pretiniekus.

     [+] [-]

, 2016-11-19 13:56, pirms 7 gadiem
Ko nozīmē "Most player screen assists", kur Gortats ir līderis?

  +1 [+] [-]

, 2016-11-19 14:18, pirms 7 gadiem
Ivijis rakstīja: Ko nozīmē "Most player screen assists", kur Gortats ir līderis?
Offensive player sets a screen for a teammate that directly leads to a made field goal by that teammate

     [+] [-]

, 2016-11-19 16:46, pirms 7 gadiem
wolf rakstīja: Offensive player sets a screen for a teammate that directly leads to a made field goal by that teammate
Mhmmm, sapratu

  -1 [+] [-]

, 2016-11-19 23:53, pirms 7 gadiem
Ja gribam salīdzināt amerikāņu trenerus ar eiropiešu treneriem tad salīdziniet tos baltādainos amerikāņus kas basīti spēlē un baltādainos eiropiešus. Man šķiet, ja Amerikas izlasē būtu tikai baltādainie tad jebkura TOP 16 Eiropas komanda tai pārbrauktu pāri. Viss NBA turās uz melnādainajiem, viņi vienkārši daudz atlētiskāki. Treneri tur Amerikā ir ne tuvu tik labi kā Eiropā.