Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Kad puslaikā bija 25 punkti, mačā gribēju iemest 40"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Porziņģis: "Kad puslaikā bija 25 punkti, mačā gribēju iemest 40"
Kristaps Porziņģis
Foto: AP/Scanpix

Iemetot 35 punktus, rezultatīvāko spēli karjerā aizvadīja Kristaps Porziņģis, kurš palīdzēja Ņujorkas "Knicks" mājās ar 105:102 pieveikt Detroitas "Pistons". Latvietis ar smaidu sejā norādīja, ka pagaidām par Nacionālās basketbola asociācijas MVP kļūt negrasās.

"Metieni krita iekšā, komandas biedri atrada mani izvedīgās pozīcijās," pēc rezultatīvākās spēles karjerā sacīja Kristaps Porziņģis. "Nedomāju par rezultātu, tas vienkārši notika. Izdevās arī lietas, pie kurām strādāju vasarā, piemēram, dažas kustības. Un tās izdevās bez domāšanas, instinkti ņēma virsroku."

Otrajā ceturtdaļā, laukumā atrodoties kopā ar četriem rezervistiem, latvietis guva desmit punktus pēc kārtas, bet mača noslēgumā Ņujorkas "Knicks" līdzjutēji brīdī, kad Porziņģis izpildīja soda metienus, skandēja: MVP! MVP! "Tam ir mazliet par agru," ar smaidu sejā teica 35 punktus iemetušais basketbolists. "Tie ir Ņujorkas līdzjutēji. Viņi tāpat darīja pagājušajā gadā, kad pret Šarloti iemetu 29 punktus. Atbalsts mums deva tik daudz enerģijas."

"Kad puslaikā biju iemetis 25 punktus, vēlējos līdz spēles beigām samest 40. Priecājos, ka līdzjutēji mani atbalstīja un deva enerģiju, un tas palīdzēja komandai izcīnīt uzvaru," pauda Porziņģis. Ņujorkas "Knicks" savā laukumā ar 105:102 pārspēja Detroitas "Pistons". Komandas tikās arī pirms divām nedēļām, un pēdējās deviņas minūtes Porziņģis vēroja no malas, jo galveno treneri Džefu Hornačeku neapmierināja viņa darbība aizsardzībā.

"Viņš progresē dienu no dienas. Šoreiz redzējāt pilno komplektu," norādīja Ņujorkas "Knicks" treneris Hornačeks. Viņam piebalsoja arī divi komandas līderi – Karmelo Entonijs un Deriks Rouzs. "Viņš ir bīstams. Viņš ir unikāls spēlētājs," teica saspēles vadītājs Rouzs. "Lieliski. Lieliski. Redzot, ka viņš ieiet ritmā, pārņēma laba sajūta," norādīja Entonijs, kurš guva 22 punktus. "Viņš paņēma komandu uz saviem pleciem, un es ar to lepojos. Izskatījās, ka viņš ir iegājis zonā. Viņa pārliecība bija neticamā līmenī."

"Manuprāt, varu progresēt vēl daudzos spēles elementos," secināja Porziņģis. "Tas ir pats labākais. Ar nepacietību gaidu nākamo vasaru, kad varēšu trenēties kopā ar Dirku [Novicki]. Varbūt redzēsiet jaunas kustības manā izpildījumā."

Izmantotie resursi:
New York Post

     [+] [-]

, 2016-11-17 11:32, pirms 7 gadiem
Šogad jātiek PO un pirmajā kārtā jāsit ārā rasistu komanda ar visu Lebi priekšgalā!

  -1 [+] [-]

, 2016-11-17 11:39, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Šogad jātiek PO un pirmajā kārtā jāsit ārā rasistu komanda ar visu Lebi priekšgalā!
Lebim laikam vecums, tās brilles vien jau. Bet nu neticu, ka CLE pacels back to back titulu

     [+] [-]

, 2016-11-17 11:39, pirms 7 gadiem
Šis raksts jau tvnetā un delfos bija pašā rīta agrumā

  +2 [+] [-]

, 2016-11-17 12:03, pirms 7 gadiem
Ieguldīts darbs, komandas biedru, treneru uzticēšanās, un tā top superzvaigzne.
Varētu pēc hokeja un bīča uzplaiksnījuma pavilkt Latvijas basketbola attīstību, jo ir izcils piemērs.

     [+] [-]

, 2016-11-17 12:38, pirms 7 gadiem
archdevil rakstīja: Ieguldīts darbs, komandas biedru, treneru uzticēšanās, un tā top superzvaigzne.
Varētu pēc hokeja un bīča uzplaiksnījuma pavilkt Latvijas basketbola attīstību, jo ir izcils piemērs.
Kas vainas Latvijas basketam?
Manuprāt, tas vēl nav bijis tādā līmenī, kopš sevi atceros, tik daudz spēlētāju pa pasuali, treneri, kas nav mazsvarīgi, ne tikai Baltijā un Krievijā un visai labos klubos... Jā, protams, var vilkt vēl augstāk to... Bet nu es neiedomātos šajā brīdī teikt, ka basketam vajag pavilkt attīsību...

  +3 [+] [-]

, 2016-11-17 12:41, pirms 7 gadiem
Vēl sezonas sākums. Protams prieks, bet vēl viss priekšā, lai Dievs dod veselību

  -4 [+] [-]

, 2016-11-17 13:19, pirms 7 gadiem
Nu gan laiž, supper!!! Tikai smaidiņš bildē jau sāk izskatīties pēc tā, ka izlases spēļu laikā atkal būs individuālā sagatavošanās sezonai... Bet nu ļoti ceru, ka kļūdos...

     [+] [-]

, 2016-11-17 17:12, pirms 7 gadiem
archdevil rakstīja: Ieguldīts darbs, komandas biedru, treneru uzticēšanās, un tā top superzvaigzne.
Varētu pēc hokeja un bīča uzplaiksnījuma pavilkt Latvijas basketbola attīstību, jo ir izcils piemērs.
basketbolam ir viens liels trūkums salīdzinājumā pret hokeju: tur ar mazu augumu praktiski nav ko darīt. no otras puses basketbols ir daudz lētāks.

     [+] [-]

, 2016-11-17 17:15, pirms 7 gadiem
valjero rakstīja: Šis raksts jau tvnetā un delfos bija pašā rīta agrumā
Kāds raksts? Vai par rakstu var nosaukt savārsmojumu, kas izzīsts no 15 sekunžu garas pēcspēles intervijas?

     [+] [-]

, 2016-11-17 21:10, pirms 7 gadiem
nu bīčs ir daudz lētāks

pūce rakstīja: basketbolam ir viens liels trūkums salīdzinājumā pret hokeju: tur ar mazu augumu praktiski nav ko darīt. no otras puses basketbols ir daudz lētāks.