Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenbergs Austrijā septiņu minūšu laikā sakrāj 2+1, A. Kulda rezultatīvs Vācijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Krastenbergs Austrijā septiņu minūšu laikā sakrāj 2+1, A. Kulda rezultatīvs Vācijā
Renārs Krastenbergs (pirmais no labās) svin vārtu guvumu. Foto: ecvsv.at

Austrijas atklātajās meistarsacīkstēs sezonas spilgtāko spēli aizvadīja Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Renārs Krastenbergs, kurš ar diviem precīziem raidījumiem un vienu rezultatīvu piespēli kaldināja Fillahas "VSV" pārliecinošu uzvaru ar 8:3 pār Grācas "Moser Medical 99ers".

Visus trīs punktus 22 gadus vecais hokejists sakrāja otrajā periodā nieka septiņu minūšu laikā, palīdzot mājiniekiem palielināt pārsvaru no 2:1 līdz 5:1. Šosezon septiņus (5+2) punktus nopelnījušais Krastenbergs šovakar kopumā izdarīja piecus metienus pa vārtiem un iekrāja lietderības koeficientu +3. Fillahas vienība svinēja trešo uzvaru pēc kārtas un ar 14 punktiem pakāpās uz devīto vietu.

VIDEO: Krastenbergs izceļas ar 2+1, kaldinot graujošu uzvaru Austrijā

Citā Austrijas čempionāta mačā uzbrucēja Ņikitas Jevpalova Dornbirnas "Bulldogs" mājās ar 4:5 pagarinājumā atzina Insbrukas "Die Haie" pārākumu. Jevpalovs vienreiz devās uz noraidīto soliņu, izdarīja vienu metienu pa vārtiem, kā arī sakrāja +/- koeficientu -2. "Bulldogs" ar 18 punktiem saglabā trešo vietu.

Vācijas hokeja līgā (DEL) otro uzvaru pēc kārtas svinēja aizsarga Artūra Kuldas Krēfeldes "Pinguine", mājās ar 3:1 sakaujot Augsburgas "Panther", un ar 12 kārtās izcīnītiem 14 punktiem paceļoties uz 11. vietu. 33 gadus vecais Kulda 20 ar pusi minūšu laikā nopelnīja rezultatīvu piespēli, izdarīja trīs metienus pa vārtiem un dabūja lietderības koeficientu +1.

Čehijas "Tipsport" Ekstralīgā divu zaudējumu sēriju pārtrauca aizsarga Uvja Jāņa Balinska Litvīnovas "Verva" klubs, kas savā laukumā ar 4:3 pieveica Karlovi Varu "Energie". Balinskis 20:57 minūšu laikā izdarīja pa vienam metienam un spēka paņēmienam, kā arī izpelnījās divas soda minūtes un lietderības koeficientu -1.

Panākumu guva arī bez savainotā uzbrucēja Roberta Bukarta spēlējošā Ostravas "Vitkovice Ridera", mājās ar 1:0 pagarinājumā pārspējot Čehijas čempioni Liberecas "Bílí Tygři". Ostravas komandas sastāvā aizsargs Guntis Galviņš 19 ar pusi minūtēs vienreiz apdraudēja sāncenšu cietoksni.

Otrajā izbraukuma mačā pēc kārtas pamatīgu kāvienu cieta uzbrucēja Māra Bičevska "Mlada Boleslav", ar 0:5 kapitulējot Tršinecas "Oceláři" vienībai. Bičevskis uz ledus atradās 13 minūtes un 11 sekundes, vienreiz metot pa vārtiem, kā arī izrādoties pārāks sešos no 12 iemetieniem.

Čehijas meistarsacīkšu kopvērtējumā no latviešu pārstāvētajiem klubiem visaugstāk - ceturtajā vietā - ar 27 punktiem ir "Mlada Boleslav". Litvīnova ar 16 punktiem ierindojas 11. pozīcijā. savukārt "Vitkovice Ridera" ar 13 punktiem atrodas 13. vietā.

Slovākijas atklātajā čempionātā vārtsargs Kristers Gudļevskis neitralizēja 23 no 25 pretinieku metieniem, palīdzot Bratislavas "Slovan" viesos ar 4:2 uzveikt Prešovas "Grotto". Deviņās kārtās sakrātie 19 punkti "Slovan" ļauj atrasties trešajā vietā.

Ukrainas meistarsacīkstēs kārtējo zaudējumu cieta bez vārtsarga Jāņa Vora spēlējusī Doņeckas "Donbass" - šoreiz ar 0:1 pēcspēles metienu sērijā atzīts "Kremenchuk" pārākums. Vienu no diviem precīzajiem "Donbass" bullīšiem izpildīja uzbrucējs Oļegs Šišļaņņikovs. "Donbass" ar 11 punktiem astoņās cīņās saglabā ceturto vietu.

Polijas līgā septiņu uzvaru sēriju nespēja turpināt uzbrucēju Vitālija Pavlova, Frenka Razgala, Egila Kalna un Artūra Ševčenko, kā arī aizsargu Ērika Ševčenko un Māra Jasa (šodien nespēlēja) "GKS Jastrzębie", viesos ar 2:5 zaudējot "GKS Katowice" komandai. Pavlovs, rezultatīvi asistējot, nopelnīja savu devīto (3+6) punktu turnīrā.

"GKS Jastrzębie" ar 18 punktiem desmit cīņās turnīra tabulā atkāpās līdz sestajai pozīcijai.

Dānijas meistarsacīkstēs Frederikshavnas "Hawks" uzbrucējs Kirils Galoha neizcēlās ne ar ko ievērības cienīgu komandas uzvarā ar 4:0 pār Vojensas "SønderjyskE". "Hawks" ar 28 punktiem 14 mačos nostiprinājās čempionāta līderpozīcijā.

Izmantotie resursi:
https://www.ice.hockey/en/
https://www.penny-del.org/event/kre...
https://www.hokej.cz/
https://metalligaen.dk/livescore/

     [+] [-]

, 2021-10-18 22:50, pirms 3 gadiem
Kārlis Justovičs, тебе привет от трёх лиц, от х_я и двух яиц.
Прежде чем писать обзор про игроков сначала изучи всю статистику и кто где играет