Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indrašis: "Pagaidām mums ir problēmas ar trenera uzdevuma izpildi"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Indrašis: "Pagaidām mums ir problēmas ar trenera uzdevuma izpildi"
Miks Indrašis un galvenais treneris Vladimirs Krikunovs. Foto: hcdinamo.by

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dynamo" latviešu uzbrucējs Miks Indrašis otrdienas mačā guva uzvaras vārtus un izpildīja rezultatīvu piespēli izbraukuma cīņā pret Minskas "Dinamo" (3:1). Sarunā ar vietējo reportieri mūsu spēlētājs atzīst, ka komanda spēlē labi, taču ne vienmēr izdodas parādīt gaidīto rezultātu.

Šajā cīņā Maskavas dinamieši nonāca iedzinējos (0:1). "Spēles sākumā maz metām pa vārtiem. Tieši metieni ir atslēga. Jāiet uz vārtiem arī tāpēc, lai nopelnītu skaitlisko vairākumu. Treneris mums to atgādina visu laiku, taču ar uzdevuma izpildīšanu pagaidām ir problēmas," atklāj latviešu uzbrucējs.

Pirms šī mača Maskavas un Minskas vienības ieņēma pēdējās divas vietas Rietumu konferencē. "Minskieši spēlē labi, tāpat kā mēs, taču gaidītā rezultāta nav," atzīst Miks Indrašis.

Vai esat apmierināts ar sava virknējuma darbībām šajā spēlē? "Labi. Pirmoreiz [šajā sezonā] spēlēju kā centra uzbrucējs, bija vajadzīgs laiks, lai pierastu. Cits ampluā, bet domāju, ka tiku galā normāli."

Cik daudz mainījies treniņu process pēc galvenā trenera Vladimira Krikunova stāšanās amatā? "Protams, daži vingrinājumi ir pamainījušies, bet domāju, ka lielākas izmaiņas ieviesīs, kad būs [izlašu] pārtraukums."

Nākamā spēle notiks 18. oktobrī Sanktpēterburgā pret vietējo SKA. Kas ir jāizdara, lai maskavieši atņemtu punktus SKA? "Vajadzīgi metieni un tiekšanās uz vārtiem, kā arī komandas darbs," rezumē Maskavas kluba latvietis.

Izmantotie resursi:
belarushockey.com