Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Video: Kristo: "Vairākus mačus demonstrējām labu sniegumu. Beidzot tikām atalgoti"

Andris Liepa
Andris Liepa
Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" pirmo reizi sezonā uzvarēja savā laukumā, ar 3:2 pagarinājumā pieveicot Čerepovecas "Severstal". Piedāvājam vārtus guvušā uzbrucēja Denija Kristo un galvenā trenera Ģirta Ankipāna komentārus.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2017-10-18 02:14, pirms 7 gadiem
a ku dj.Galvinsh ar I need money?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-10-18 10:46, pirms 7 gadiem
Labs sniegums..., bet pārliecinoši pēdējie līgā Saprotu, ka viņi runā tā, kā jārunā. Tomēr kaut nedaudz loģika gan arī vajadzētu iedarbināt.

     [+] [-]

, 2017-10-18 11:46, pirms 7 gadiem
berimors rakstīja: Labs sniegums..., bet pārliecinoši pēdējie līgā Saprotu, ka viņi runā tā, kā jārunā. Tomēr kaut nedaudz loģika gan arī vajadzētu iedarbināt.
Spēlē jau viņi labi , daudzreiz iespiež pretinieku zonā , bet tas ka iemest nevar ir cits jautājums

     [+] [-]

, 2017-10-18 11:48, pirms 7 gadiem
berimors rakstīja: Labs sniegums..., bet pārliecinoši pēdējie līgā Saprotu, ka viņi runā tā, kā jārunā. Tomēr kaut nedaudz loģika gan arī vajadzētu iedarbināt.
Vairākas spēles demonstrēja labu sniegumu nevis čempionātu. Pēdējā vietā ir vis čempionāta laikā, bet piemēram ja ņem vērā pēdējās 5 spēles tad apdzenAm pēc punktiem 3 komandas un ar trim ir vienāds punktu skaits-četri. Protams ka tas ir ļoti maz un jāskatās ir uz kopskatu bet Tev loģiku vajadzētu iedarbināt. Kristo runā par vairākiem mačiem, Tu par visu čempionātu. Var un vajag kritizēt par DR , bet tas jāda ieslēdzot loģiku. Daudziem šeit šāda loģika-tā komanda kura ir pēdējā visas spēles spēlē slikti. Izskatās ka Tu arī pieder pie šādas loģikas piekritējiem. Paskaties kura komanda ir pēdējā un skaidrs-visas spēles tai ir bijušas sliktas.

     [+] [-]

, 2017-10-18 16:23, pirms 7 gadiem
FUNS rakstīja: Vairākas spēles demonstrēja labu sniegumu nevis čempionātu. Pēdējā vietā ir vis čempionāta laikā, bet piemēram ja ņem vērā pēdējās 5 spēles tad apdzenAm pēc punktiem 3 komandas un ar trim ir vienāds punktu skaits-četri. Protams ka tas ir ļoti maz un jāskatās ir uz kopskatu bet Tev loģiku vajadzētu iedarbināt. Kristo runā par vairākiem mačiem, Tu par visu čempionātu. Var un vajag kritizēt par DR , bet tas jāda ieslēdzot loģiku. Daudziem šeit šāda loģika-tā komanda kura ir pēdējā visas spēles spēlē slikti. Izskatās ka Tu arī pieder pie šādas loģikas piekritējiem. Paskaties kura komanda ir pēdējā un skaidrs-visas spēles tai ir bijušas sliktas.
tu taču teici, ka vaitāk te neko nerakstīsi...

pēdējā vieta ir pēdējā vieta un tā nav tāpēc, ka mēs labi spēlējam. ko tur vēl izdomāt!

     [+] [-]

, 2017-10-18 18:44, pirms 7 gadiem
Franko rakstīja: tu taču teici, ka vaitāk te neko nerakstīsi...

pēdējā vieta ir pēdējā vieta un tā nav tāpēc, ka mēs labi spēlējam. ko tur vēl izdomāt!
Tātad tas kurš ir pēdējā vietā NEVIENU SPĒLI nespēlē labi. Es pareizi sapratu Tavu domu? Komanda kura paliks čempionātā pēdējā vietā nevienu no 56 spēlēm nebūs nospēlējusi labi. Dīvaina loģika.