Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš un Karsums bez punktiem zaudējumā, "Jokerit" uzvar ar 8:0

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Daugaviņš un Karsums bez punktiem zaudējumā, "Jokerit" uzvar ar 8:0
Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš
Foto: spartak.ru

Kontinentālās hokeja līgas regulārā čempionāta mačā zaudējumu piedzīvoja Maskavas "Spartak", kas savā laukumā ar 2:4 piekāpās Jekaterinburgas "Avtomobilist". Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums pie punktiem netika. Savukārt Helsinku "Jokerit" bez Jāņa Kalniņa uzvarēja ar 8:0, pazemojot Čeļabinskas "Traktor".

Maskavas "Spartak" iedzinējos nonāca ceturtajā minūtē, taču drīz izdevās panākt izlīdzinājumu, izceļoties čehu uzbrucējam Robinam Hanzlam, kurš maču aizvadīja vienā virknējumā ar abiem latviešu uzbrucējiem. Viņš izdarīja patālu plaukstas metienu, un ripa vārtos ielidoja no stabiņa – 1:1. Tomēr otrās trešdaļas ievadā Jekaterinburgas "Avtomobilist" piecu minūšu laikā iemeta divas ripas, un iegūtais pārsvars bija pietiekams, lai nosargātu uzvaru. Beigās viesi svinēja panākumu ar 4:2.

Gan Mārtiņš Karsums, gan Kaspars Daugaviņš spēlēja Maskavas "Spartak" otrajā virknējumā. Daugaviņš izdarīja trīs metienus pa vārtiem, bloķēja divus metienus un komandai nopelnīja divus vairākumus, pats vienu reizi pārkāpdams noteikumus. Uzbrucējs laukumā pavadīja 20:09 minūtes. Karsums pa vārtiem meta divas reizes, izdarīja sešus spēka paņēmienus un uzvarēja divos no trim iemetieniem, uz ledus pavadot 16:51 minūti.

"Spartak" ar trim uzvarām un četriem zaudējumiem ieņem Rietumu konferences devīto vietu, bet "Avtomobilist" ir vienīgā komanda līgā, kas vēl nav izjutusi zaudējuma rūgtumu – septiņas spēles un septiņas uzvaras.

Rietumos līdere ir Helsinku "Jokerit". Jānis Kalniņš šovakar palika rezervē, bet amerikānis Raiens Zapolskis atvairīja 18 metienus un palīdzēja savā laukumā ar 8:0 pazemot Čeļabinskas "Traktor". Savdabīgākais, ka pēc pirmās trešdaļas uz tablo bija redzamas divas nulles, bet otrajā periodā somi iemeta piecus vārtus.

Teicams mačs zviedru uzbrucējam Jonam Normanam, kurš guva trīs vārtus un savāca piecus punktus. Turklāt tas viss paveikts, laukumā atrodoties nepilnas 15 minūtes un pie visiem punktiem tiekot, kad komandas spēlēja vienādos sastāvos. "Jokerit" tā bija lielākā uzvara KHL ietvaros, bet "Traktor" piedzīvoja graujošāko zaudējumu 11 gadu laikā.

Slēpts komentārs: Matīss2014

  -2 [+] [-]

, 2018-09-17 22:26, pirms 6 gadiem
sunis un trauminieks driz vares kurbada kapat

  -2 [+] [-]

, 2018-09-17 22:39, pirms 6 gadiem
Traktors šovakar noplīsa, degviela beidzās. Amūra pārplūda, Soči paņēma brīvdienu un pasauļojās, Admirālis kaujā zaudēja armijai un ķīnieši pacīnījās ar slovāku iebrukumu.

  -1 [+] [-]

, 2018-09-17 22:40, pirms 6 gadiem
Rodriguez 2 rakstīja: sunis un trauminieks driz vares kurbada kapat
Šaubos ka Tev spīd pat tur uzspēlēt, bet priecē ka tu atzīsti un pastāsti mums par saviem netikumiem.
Slēpts komentārs: comon88
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-09-17 23:27, pirms 6 gadiem
Sporta centrs pa koeficientiem vairs neinformē?

  +4 [+] [-]

, 2018-09-18 00:04, pirms 6 gadiem
Pie 2:3 vairākumā Karsums iemeta, taču pretinieki pieprasīja aizmugures pārbaudi, un tiesneši tādu arī atrada - Karsuma partneris, ieslidojot zonā, ripu ieveda pāris cm sev aiz muguras... Žēl, Mārtiņa šķīliens bija skaists!

  -2 [+] [-]

, 2018-09-18 07:02, pirms 6 gadiem
nukinsh rakstīja: Šaubos ka Tev spīd pat tur uzspēlēt, bet priecē ka tu atzīsti un pastāsti mums par saviem netikumiem.
Cilvēks visu mūžu tik pa notaukotu klaviatūru kapājis! Plus neveselīgs uzturs un izglītības trūkums. Esi saprotošs.

  -1 [+] [-]

, 2018-09-18 08:58, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Cilvēks visu mūžu tik pa notaukotu klaviatūru kapājis! Plus neveselīgs uzturs un izglītības trūkums. Esi saprotošs.
Perņa molodčiks!
Kā Tev vakardienas drātīte?