Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Rautakallio: "Spēlējām labāk nekā pirms divām dienām"

Jānis Celmiņš

Rautakallio: "Spēlējām labāk nekā pirms divām dienām"
Peka Rautakallio uz "Dinamo" komandas soliņa
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas „Dinamo” komandas galvenais treneris Peka Rautakallio pēc sevis vadītās komandas uzvaras pār Habarovskas „Amur” vienību pauda, ka šovakar puiši spēlējuši krietni labāk nekā pirms divām dienām, kad apspēlēja Novokuzņeckas „Metallurg” hokejistus.

Jau ziņots, ka „Dinamo” šodien ar uzvaru noslēdza mājas spēļu sēriju, ar 2:1 pārspējot Habarovskas „Amur”. Uzvaras vārti 3. perioda vidū Aleksandra Žirū kontā.

„Dinamo” galvenais treneris Peka Rautakallio pēc spēles šķita apmierināts ar savu padoto parādīto spēli. „Šovakar spēlējām labāk nekā pirms divām dienām. Pretinieku vārtsargs šovakar darbojās lieliski un sagādāja mums lielas problēmas. Prieks, ka puiši cīnījās līdz galam un uzskatu, ka izcīnījām pelnītu uzvaru,” pauda somu hokeja speciālists.

„Mums tagad ir pāris dienas. Daugaviņš ir ļoti labā sportiskā formā un bija ļoti neapmierināts, ka nevarēja spēlēt šovakar, redzēsim,” vaicāts, kurā maiņā spēlēs Kaspars Daugaviņš, pauda Rautakallio.

„Amur” galvenais treneris Hannu Jortika tik apmierināts nebija. „Šī bija ļoti līdzīga un smaga spēle, mums bija iespēja paņemt trīs punktus, bet spēle vairākumā bija briesmīga. Iemesls ir pavisam vienkāršs – mums pierūkst meistarības. Lašāks šovakar bija lielisks, tāpēc jo vairāk žēl, ka beigās tomēr zaudējām. Lai mēs gūtu uzvaras un punktus, viņam katru maču jāspēlē tādā līmenī,” pauda viesu treneris.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-09-17 22:31, pirms 12 gadiem
Pat neuzslavee Telly par izcilu speeli 3.trešd. beigaas...

  +7 [+] [-]

, 2012-09-17 22:40, pirms 12 gadiem
Varēja jau arī kāds konferencē uzprasīt vai bez Daugavas vēl kāds būs komandai piesaistīts no nhl. Tomēr nhl netrūkst centra spēlētāju !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-09-17 23:29, pirms 12 gadiem
Šodienas spēle man arī patika daudz labāk par iepriekšējo, varbūt pat iepriekšējām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-09-18 07:37, pirms 12 gadiem
ElektriskaisZutis rakstīja: Jortika ir lielisks treneris, žēl, ka šosezon ar sastāvu nav tik labi paveicies kā bija iepriekš. Lai Amur veicas un novēlu pacīnīties par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Ļoti simpatizē šī komanda jau no pirmās sezonas
Uzraksti vēl kaut ko debilu, zīdaini! Savādāk tik īss teksts šoreiz, laikam sirds sāp....

  +1 [+] [-]

, 2012-09-18 07:48, pirms 12 gadiem
Newman rakstīja: Suņu un p!daru bars, vot kas jūs visi esiet. Telijs ielaiž vienu golu, fonā kāds p!daras protams iebļauj - Jučeru laist! Pretīgi zināt latviešu valodu, jo nekur citur kā kādu noriet to arī neizmanto. Vai no noriet, vai noriet norērējus, bet suņu bars vien beigās sanāk. Sm!rd pa gabalu!
Sorry, bet reāli uzvelk. Cilvēks atperās uz šo kolhozu un liek sirdi un veselību par mūsu komandu, bet viņu norej. Turklāt tādi $merdeļi, kuri paši pievilkties nevar un uz ledus tikai četrāpus slidinās.


Jā, Arī es pateicu beidzot ko domāju! Ēdiet veseli!

Un tiem mazajiem troļļiem ar uzmanības deficītu es vispār vairāk par trīs teikumiem neveltīšu.
Vecāki bērnībā ignorējuši un situši, un šeit ir vienīgā vieta kur šie var pievērst sev uzmanību, jo tādi teksti ir vienīgais kā viņi to māk izdarīt.
Reālajā dzīvē viņus pat nesistu - vienkārši ignorētu, tāpat kā to dara viņu vecāki, kuri visticamāk šādus bērnus nevēlējās, bet nepaspēja uztaisīt abortu. Un te nu izauga kompleksaini un nevienam nevajadzīgi troļļi. Nākamais solis nopirkt ieroci un apšaut skolas biedrus. Uz priekšu! Vismaz mēs visi zināsim kā tas trollis izskatās pirms viņu cietumā divdesmit gadus d!rsā drāzīs. Un varēs tur fanot par kādu krievu vai igauņu klubu vien vēlas.
u mad bro?

     [+] [-]

, 2012-09-18 07:55, pirms 12 gadiem
Neredzēju spēli pret Kuzņu, bet varu iedomāties cik RD tajā spēlē sū......... spēlēja, ja Pekka saka, ka šodien labāk spēlēja.

  +1 [+] [-]

, 2012-09-18 08:32, pirms 12 gadiem
spacelord rakstīja: u mad bro?
Radošs čalis esi .

  +1 [+] [-]

, 2012-09-18 08:55, pirms 12 gadiem
Tikai, diez vai RD vēl ir atlikuši brīvi līdzekļi jaunu spēlētāju piesaistei. Daugaviņš ir izņēmums, viņš situāciju saprot, un ir gatav spēlēt pie savējiem kaut par nelielu atalgojumu, galvenais, lai spēļu prakse.

roberts.kuzmins rakstīja: Varēja jau arī kāds konferencē uzprasīt vai bez Daugavas vēl kāds būs komandai piesaistīts no nhl. Tomēr nhl netrūkst centra spēlētāju !

     [+] [-]

, 2012-09-18 14:21, pirms 12 gadiem
Spēle bija laba , bet .........
Skatos kā NHL vīri pošas uz KHL un ar katru dienu aiz vien vairak un vairak māc bažas par to ka varam pat netikt izslēgšanas spēlēs
Ja gribam tur tikt tad ar tik zemu precizitati un tik daudz iemetienu zaudējumiem mēs tur netiksim
Daugaviņš neko neizdarīs , ja ir aktīvs bet ar to arī viss beidzas līdzīgi ka Ivanāns
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja