Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Stars" un "Capitals" iemet kuriozus vārtus, 2-0 nokārto arī "Sharks"

Rolands Eliņš

"Stars" un "Capitals" iemet kuriozus vārtus, 2-0 nokārto arī "Sharks"
Džeimijs Benns
Foto: AP/Scanpix

Ar kuriozu vārtu palīdzību NHL izslēgšanas spēlēs šonakt uzvaras izcīnīja un sērijā 2:0 panāca Vašingtonas „Capitals” un Dalasas „Stars” vienības.

Regulārās sezonas uzvarētāja „Capitals” šonakt izdarīja teju divreiz mazāk metienus nekā tās pretiniece „Flyers” (23:42), taču tāpat spēja tikt pie uzvaras 4:1 un sērijā izvirzīties vadībā 2:0. Par uzvaras vārtiem kļuva Džeisona Čimeras izmetiens no savas gala līnijas otrā perioda sākumā, kad ripa veica nelielu rikošetu viduszonā, pārslīdēja pāri visām zonām, bet „Flyers” vārtsargs Stīvs Meisons to neprata apturēt...

Jakubs Vorāčeks Filadelfijai vienus vārtus atguva, vienīgo reizi šonakt pārspējot teicamu spēli aizvadījušo Breidenu Holtbiju, bet pēc tam Vašingtonas pārsvaru nostiprināja Aleksandra Ovečkina un Niklasa Bekstrema vārti. „Capitals” šajā mačā izmantoja abas divas vairākuma iespējas, kamēr Filadelfija nerealizēja nevienu no četrām. „Capitals” arī izcēlās bļokēto metienu ziņā, novēršot trīsreiz vairāk metienus nekā pretinieki (26:9).

Vadību 2:0 sērijā nokārtojusi arī Dalasas „Stars”, kas ar 2:1 pieveica Minesotu, turklāt pēc 11 spēļu pārtraukuma sagaidīja atpakaļ sastāvā uzbrukuma līderi Taileru Seiginu. „Stars” mača rezultātu atklāja otrajā periodā un pagalam neierastā veidā. Francūzis Antuāns Rusels vārtus guva no aizvārtes, turklāt nemaz nepieskaroties ripai ar nūju. Ripa atsitās pret viņa slidu, uzlidoja gaisā un uzkrita vārtsargam uz pleciem, kurš netīšām pats izgrūstīja savus vārtus un iebīdīja ripu tajos.

50. minūtē pie izgājiena viens pret vienu tika Džeimijs Benns, un tie izrādījās uzvaru nesošie vārti, jo Minesota vienus vārtus atguva. Pēdējās minūtēs „Wild” uzbruka milzu spēkiem, taču Dalasas vārtsargs Kari Lehtonens izturēja spiedienu, kopumā atvairot 25 no 26 pretinieku metieniem.

Gan „Capitals”, gan „Stars” savās sērijās izsēta ar augstāku numuru, kamēr „Sharks” pirmās divas spēles pret „Kings” aizvadīja viesos Losandželosā, kas netraucēja arī nokļūt vadībā ar 2:0. Sanhosē uzbrucējs Džo Pavelskis jau mača ceturtajā minūtē atklāja rezultātu ar žiglu metienu no vārtu priekšas, bet pēc tam Losandželosu iegāza mazākums otrā perioda vidū. Tajā Pavelskis izcēlās ar rezultatīvu piespēli, bet vārtus guva Logans Kutūrs, triecot vārtsarga Džonatana Kvika atsisto ripu tukšos vārtos. Trešajā periodā „Kings” uzbruka vairāk un neļāva Mārtinam Džounsam aizvadīt sauso spēli – 55. minūtē viņu pēc haosa vārtu priekšā pārspēja Vensāns Lekavaljē. Taču uzvarētāju tas neietekmēja, un „Sharks” savā laukumā atgriezīsies ar iniciatīvu sērijā.

NHL spēļu rezultāti, 17. aprīlis

KomandasRez.Zvaigznes
Penguins-Rangers2:4Millers 0+3; Brasārs 1+2; Kesels 2+0
Capitals-Flyers4:1Holtbijs 41/42; Bekstrems 1+2; Kārlsons 1+1
Stars-Wild2:1Lehtonens 25/26; Bens 1+0; Rusels 1+0
Kings-Sharks1:2Pavelskis 1+1; Džounss 26/27; Gāborīks 0+0

NHL ”play-off” pirmā kārta

RietumiSērijāAustrumiSērijā
Stars-Wild2:0Panthers-Islanders1:1
Blues-Blackhawks1:1Lightning-Red Wings2:0
Ducks-Predators0:1Capitals-Flyers2:0
Kings-Sharks0:2Penguins-Rangers1:1

Video: Rusels gūst vārtus nepavisam ne hokeja stilā


Video: "Capitals" gūst vārtus ar metienu no otra laukuma gala
Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +1 [+] [-]

, 2016-04-17 07:53, pirms 8 gadiem
Džeisons Meisons?? https://www.nhl.com/player/steve-ma...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-04-17 09:00, pirms 8 gadiem
Meisons šodien noraka spēli pa lielam. Caps pagaidām laikam vissakarīgāk izskatās, lai gan varbūt pretinieks nav tas spēcīgākais.

Stars uzbrukums ir iespaidīgs, bet tas ir daļēji uz riska un aizsardzības upurēšanas rēķina, grūti būs viņiem ar šādu spēli finālā uzvarēt.

  -1 [+] [-]

, 2016-04-17 09:07, pirms 8 gadiem
Dienas moments drīzāk bija ne Meisona izgāšanās, ne arī Rusela ar kāju iesistā ripa pa Dubnika ķiveri, kas iekrita vārtos, bet Specas pusotru minūti ilgā akcija pašās spēles beigās, kad pēc Wild noraidījuma aizturētā soda laikā tika brutāli nosists laiks tukšu vārtu priekšā un nodzēstas jebkādas Wild izredzes atspēlēties.

  +3 [+] [-]

, 2016-04-17 09:14, pirms 8 gadiem
prieks par Dallasu,bet nu man likaas ka ripa peec rikosheta no Russela paari liinijai bija peec tam,kad vaarti tika izgruusti no vietas,bet tas tik mans viedoklis,bet nu Meisonam var tik izteikt liidzjuutiibu,peec kaut kaa taada no maajas veselu nedeelju negribeetos aaraa raadiities un telefonu ar netu atsleegt uz meenesi

  -4 [+] [-]

, 2016-04-17 09:22, pirms 8 gadiem
Otrais video ir apliecinājusm tam ka NHL kolhozā spēlē pustraumēti un ļoti zema līmeņa vārtsargi, kamēt tādiem ka Gudijs pat iespēju nedot.

     [+] [-]

, 2016-04-17 09:41, pirms 8 gadiem
La kings vajag sākt nervozēt , divas mājas spēles atdeva un sērijā 2-0 sharks labā .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-04-17 11:50, pirms 8 gadiem
Varbut kads te zin/saprot bet Es ta ari nesapratu, kapec Rasela golu ieskaitija.tapec, ka Dubniks "speciali" vartus itka izgruda, vai kas? Ripa vartos vel nebija pirms izgrusanas, tad vel Rasels ar nuju Dubnikam pa galvu vai plecu atrava par ko principaa diviiti bija pelnijis un tiesnesis ari uzreiz radija no goal, bet tapat ieskaitija.

Nu Meisons gan pats vainigs, tur bez varientiem.

Censas jau censas Filadelfija, vazaja Vasingtonu normali briziem,bet nu kaut kas pietrukst vieniem visu laiku.

l

     [+] [-]

, 2016-04-17 12:39, pirms 8 gadiem
ogreskijs rakstīja: Varbut kads te zin/saprot bet Es ta ari nesapratu, kapec Rasela golu ieskaitija.tapec, ka Dubniks "speciali" vartus itka izgruda, vai kas? Ripa vartos vel nebija pirms izgrusanas, tad vel Rasels ar nuju Dubnikam pa galvu vai plecu atrava par ko principaa diviiti bija pelnijis un tiesnesis ari uzreiz radija no goal, bet tapat ieskaitija.

Nu Meisons gan pats vainigs, tur bez varientiem.

Censas jau censas Filadelfija, vazaja Vasingtonu normali briziem,bet nu kaut kas pietrukst vieniem visu laiku.

l
NHL nav tik principiāli uz vārtu izgrūstīšanu. Ja ripa ir aiz līnijas, bet vārtus neizgrūž uzbrūkošā komanda, tad praktiski vienmēr ieskaita.

     [+] [-]

, 2016-04-17 13:28, pirms 8 gadiem
fjodorovs rakstīja: NHL nav tik principiāli uz vārtu izgrūstīšanu. Ja ripa ir aiz līnijas, bet vārtus neizgrūž uzbrūkošā komanda, tad praktiski vienmēr ieskaita.
To Es saprotu, bet ripa Dubnikam uz pleca, Rasels ar nuuju ka ar zobenu vicinas un varti vairs nav vieta neviennozimigi jebkura gadijuma...

     [+] [-]

, 2016-04-17 14:45, pirms 8 gadiem
Full game highlights - „Capitals” 4-1 „Flyers”