Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

ČL astotdaļfināli: ''Bayern'' lūkos uzvarēt arī mājās, ''Chelsea'' uzņems ''Atletico''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

ČL astotdaļfināli: ''Bayern'' lūkos uzvarēt arī mājās, ''Chelsea'' uzņems ''Atletico''
Roberts Levandovskis. Foto: AFP/Scanpix

Šodien ar atlikušajām divām astotdaļfināla atbildes spēlēm noslēgsies UEFA Čempionu līgas pirmās izslēgšanas kārtas spēles. Minhenes ''Bayern'' uzņems Romas ''Lazio'', kurus pirmajā mačā apspēlēja ar 4:1. Aizraujošāks duelis gaidāms Londonā, kur ''Chelsea'' centīsies noturēt minimālo 1:0 pārsvaru pret Madrides ''Atletico''.

Šodien UEFA Čempionu līgā ar divām atlikušajām spēlēm noslēgsies astotdaļfinālu fāze. Līdz šim lielāko pārsteigumu sagādājusi ''Porto'', kas spēja no tālākās cīņas par titulu izslēgt Krištianu Ronaldu un Turīnas ''Juventus''.

Droši pretī ceturtdaļfinālam soļo esošā titula īpašniece Minhenes ''Bayern'', kas šodien aizvadīs otro spēli pret Romas ''Lazio''. Pirmajā mačā ar 4:1 pārliecinošu uzvaru svinēja ''Bayern''. Poļu uzbrucējs Roberts Levandovskis ar gūtajiem vārtiem kļuva par Čempionu līgas visu laiku trešo labāko vārtu guvēju ar 72 vārtiem. Levandovskis atpaliek tikai no Lionela Mesi (119) un Krištianu Ronaldu (134). ''La Gazzeta dello Sport'' Romas kluba izredzes šodien atjaunot intrigu divu spēļu summā raksturo lakoniski: ''Neiespējams sapnis.'' Savukārt ''Bayern'' galvenais treneris akcentē, ka šī spēle ir jāuzvar: ''Mums ir labs maču nogrieznis. Vēlamies to turpināt. Īpaši jau savā laukumā ir jāuzvar un jāiegūst lielāka pārliecība.'' Uz jautājuma zīmes ir Manuela Noiera dalība, jo vārtsargs ir apslimis. Visticamāk, Noieru aizstās Aleksandrs Nūbels. ''Lazio'' galvenais treneris Simone Inzagi akcentēja, ka klubam biežāk jāspēlē Eiropas spēcīgākajā klubu turnīrā: ''Šī ir pirmā reize labāko 16 vidū 20 gadu laikā. Mums šādi vakari ir jāizbauda. Ceru, ka spēsim šo atkārtot. Savu mērķi Čempionu līgā izpildījām - izkļuvām no grupas.''

Sīvāka spēkošanās par uzvaru divu spēļu summā sagaidāma Londonā, kur ''Chelsea'' uzņems Madrides ''Atletico''. Pirmajā spēlē uzvaru Tomasa Tuhela vadītajai komandai atnesa Olivjē Žirū akrobātiskais sitiens. Sagaidāms, ka ''Chelsea'' rindās uz rezervistu soliņa paliks Kajs Havercs. Kopš Tuhela stāšanās pie ''Chelsea'' amata, komandas rezultāti uzlabojušies Anglijas Premjerlīgā. ''''Atletico'' ir viena no grūtāk uzveicamajām komandām Eiropā. Viņi paļaujas uz disciplīnu, lielu darba apjomu un labi organizētu aizsardzību. Tas ir šīs komandas DNA. Aizvadījām solīdu spēli pirmajā mačā un to pašu vēlamies atkārtot šodien. Zinām, cik grūti ir pārspēt ''Atletico'', bet tāds ir mūsu plāns.'' Savukārt Djēgo Simeone lakoniski komentēja mērķus: ''Tāds ir tikai viens - uzvarēt. Nezinu, ko viņi domā par šo spēli, taču mūsu pieeja ir vienkārša.''

TV3 Sport Open - vēl vairāk sporta Tavā TV ekrānā!

UEFA Čempionu līga, 1/8 fināli

Pāris1. spēle2. spēleSummā
Barcelona – PSG1:41:12:5
RB Leipzig – Liverpool0:20:20:4
Porto – Juventus2:12:34:4
Sevilla – Borussia D'2:32:24:5
Atletico – Chelsea0:117.03.
Lazio – Bayern1:417.03.
Borussia M' – Manchester City0:20:20:4
Atalanta – Real Madrid0:11:31:4

Izmantotie resursi:
The official website for European football |...

  +1 [+] [-]

, 2021-03-17 17:19, pirms 3 gadiem
Nezinu kāpēc, bet šogad gribētos, lai ČL paņem Dortmunde vai Atletico. Dortmundes uzbrūkošais futbols ir pelnījis, un arī Atletico šogad spēlē krietni skatāmāk. Cerība gan nav liela, jo ceļā ir divi milži Bayern un ManC. Ceru, ka šovakar Atletico iesitīs pirmie un tad jau iespējas būs ļoti lielas.

     [+] [-]

, 2021-03-17 17:50, pirms 3 gadiem
Dortmunde angļiem dream team. Nopirkt Hālandu.
Chelsea Atletico tikai 1-0. Liekas, ka nekas nav zināms, kas tiks tālāk.

  -1 [+] [-]

, 2021-03-17 18:43, pirms 3 gadiem
yankeezulu rakstīja: Nezinu kāpēc, bet šogad gribētos, lai ČL paņem Dortmunde vai Atletico. Dortmundes uzbrūkošais futbols ir pelnījis, un arī Atletico šogad spēlē krietni skatāmāk. Cerība gan nav liela, jo ceļā ir divi milži Bayern un ManC. Ceru, ka šovakar Atletico iesitīs pirmie un tad jau iespējas būs ļoti lielas.
Chelsea !!!

     [+] [-]

, 2021-03-17 21:21, pirms 3 gadiem
..baigi jau bavāriem jālūko uzvarēt. Lacio tak nekas nav.

     [+] [-]

, 2021-03-17 22:39, pirms 3 gadiem
Chelsea 1-0 !!!

     [+] [-]

, 2021-03-17 22:39, pirms 3 gadiem
agrizzz rakstīja: ..baigi jau bavāriem jālūko uzvarēt. Lacio tak nekas nav.
Lacio jāuzvar. Bavārus būs grūti uzvarēt. Piemēram MC vai Liverpool.

     [+] [-]

, 2021-03-17 22:41, pirms 3 gadiem
yankeezulu rakstīja: Nezinu kāpēc, bet šogad gribētos, lai ČL paņem Dortmunde vai Atletico. Dortmundes uzbrūkošais futbols ir pelnījis, un arī Atletico šogad spēlē krietni skatāmāk. Cerība gan nav liela, jo ceļā ir divi milži Bayern un ManC. Ceru, ka šovakar Atletico iesitīs pirmie un tad jau iespējas būs ļoti lielas.
Hālands, kā Ole. Ļoti labs futbolists.

     [+] [-]

, 2021-03-17 23:23, pirms 3 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Lacio jāuzvar. Bavārus būs grūti uzvarēt. Piemēram MC vai Liverpool.
..protams, foršāk jau būtu, ja šie pārsteigtu un uzvarētu ar 0:2, bet no 1:0 ir grūti panākt ko sev labvēlīgu.