Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Poliurs" un "DU" komandu cīņa šovakar turpināsies Ozolniekos

Jānis Celmiņš

"Poliurs" un "DU" komandu cīņa šovakar turpināsies Ozolniekos
"Poliurs / Ozolnieki" komandas volejbolisti
Foto: Jānis Slišāns

Ozolnieku Sporta namā šovakar turpināsies Latvijas čempionāta pusfināla sērija starp „Poliurs/Ozolnieki” un „Daugavpils Universitāte” komandām. Sērijas trešā mača sākums pulksten 18.00.

Pirmajā sērijas spēlē Ozolniekos (pirms nedēļas) uzvaru svinēja „Poliurs / Ozolnieki” komanda, sērijā izvirzoties vadībā ar 1-0, bet otrajā mačā, kas risinājās Daugavpilī studenti revanšējās. Sērijas otrais mačs Daugavpilī sacēla pamatīgu vētru volejbola sabiedrībā. Pēc vairākām tiesnešu pieļautām kļūdām „Poliurs” līdzjutēji izrādīja neapmierinātību ar soģu darbu, laukumā metot dažādu drazu. Kā izrādījās, tad viena no metējām bija Una Tiliba, kas ir ne tikai Ozolnieku komandas karsta atbalstītāja, bet arī Latvijas Volejbola federācijas licencēta 1. kategorijas tiesnese. Pēc šī izlēciena viņa tika atstādināta no tiesneses pienākumu pildīšanas un svilpi rokās neņems līdz pat sezonas beigām. Svilpi nē, bet bungas gan! Droši var prognozēt, ka viena no karstasinīgākajām „ozīšu” fanēm šovakar būs tribīnēs un centīsies padarīt DU komandas dzīvi neciešamu.

„Ozīši” šovakar noteikti lūkos revanšēties pretiniekiem par neveiksmi Daugavpilī, taču skaidrs, ka pēc uzvaras Latgales pusē „DU” komandai pārliecība, ka šī sērija ir uzvarama ir tikai augusi. Ja par sērijas favorītiem varam uzskatīt Ozolnieku komandu, tad arī DU nu ir skaidrs, ka šī sērija ir laužama. Sērijas trešais mačs pie rezultāta 1-1 ir ja ne izšķirošs, tad ļoti svarīgs. DU volejbolisti līdzšinējā sezonā Ozolniekos aizvadījuši visai neveiksmīgas spēles („Schenker” līgā un Latvijas kausā zaudējumi) un šovakar noteikti lūkos apliecināt, ka tā bijusi tikai nejaušība. „Ozīši” tikmēr noteikti vēlēsies pierādīt, ka zaudējums Daugavpilī bijis tikai nejaušība un lūkos atkarot vadību sērijā pirms mača Daugavpilī (nākamās nedēļas trešdienā). Nedaudz apslimis ir Ozolnieku komandas viens no pēdējiem papildinājumiem Mārtiņš Pļaviņš, taču pats atklāj, ka vakarā būs gatavs doties laukumā.

Pēc portāla Sportacentrs.com rīcībā esošās informācijas, uz maču Ozolniekos LVF norīkojusi krietni spēcīgāku tiesnešu duetu – vienu no labākajiem šī brīža Latvijas klasiskā volejbola tiesnešiem Kasparu Timermani un pieredzējušo Valdi Jankovski.

Bukmeikeri par neapšaubāmiem šīs spēles favorītiem uzskata Ozolnieku komandu. Mača sākums Ozolnieku Sporta namā šovakar pulksten 18.00. Būs interesanti!

Kura no komandām uzvarēs šovakar?

  • 32

  • 25


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-03-17 12:50, pirms 12 gadiem
es ieradīšos ar malkas grēdu. turās

  +1 [+] [-]

, 2012-03-17 13:03, pirms 12 gadiem
tiesnešiem izsniegt ķiveres!!!

     [+] [-]

, 2012-03-17 15:11, pirms 12 gadiem
sportacentrs translēs tiešraidi?

  +1 [+] [-]

, 2012-03-17 16:11, pirms 12 gadiem
popovich rakstīja: sportacentrs translēs tiešraidi?
Nē!

  -1 [+] [-]

, 2012-03-17 20:39, pirms 12 gadiem
haahaaa tik labi salikām daugavpili daugavpils neviena seta nevineja

  +2 [+] [-]

, 2012-03-17 22:32, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: apsardzei lūdzu ar kladēm un tāfelītēm neielaist
tāpat arī visi pārējie metamie nedrīkst atrasties hallē
Tapat zālē uz vietas dod tos koka dēlīshus