Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" varēja izvairīties no Elisa zaudēšanas, iegūstot Keimenu

Andrejs Siliņš

"Warriors" varēja izvairīties no Elisa zaudēšanas, iegūstot Keimenu
Kriss Keimens
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" vadība varēja izvairīties no sava līdera Montas Elisa aizmainīšanas, ja būtu piekritusi darījumam ar Ņūorleānas "Hornets", kas uz Oklendu būtu sūtījusi amerikāņu centru ar Vācijas pilsonību Krisu Keimenu.

Riks Bučers no ESPN raksta, ka "Warriors" vadībai darījumu piedāvājusi "Hornets" organizācija. Tas esot paredzējis Brendona Raša un Kvames Brauna aizmainīšanu uz Ņūorleānu, pretī saņemot Krisu Keimenu, kurš sezonas pirmajā daļā mēdza pat nepiedalīties mačos, jo vēlējās doties prom no "Hornets". Tādā gadījumā "Warriors" rīcība būtu palicis gan Monta Eliss, gan Ekpe Judo, un iespējamais sākuma piecinieks izskatītos ļoti iespaidīgs.

Tā vietā "Warriors" izvēlējās Milvoki "Bucks" piedāvājumu un šķīrās gan no Elisa, gan Judo. Tiesa, viss tik vienkārši nebija, jo Eliss pats prasīja "Warriors" vadībai maiņu. Ja tā nebūtu notikusi, Eliss būtu palicis, taču neapmierināts komandas līderis būtu tikai liekas galvassāpes gan komandas biedriem, gan kluba vadībai.

213 centimetrus garais Kristofers Zane Keimens šajā sezonā 'Hornets' rindās devies laukumā pamata pieciniekā 23 no 36 mačiem, vidēji spēlējis 28,9 minūtes, guvis 12,9 punktus, izcīnījis 8,2 atlēkušās bumbas un bloķējis 1,3 metienus. Septembrī Keimens Vācijas izlases rindās spēlēja Eiropas čempionātā, tai skaitā pret Latviju.

Izmantotie resursi:
ESPN

 +16 [+] [-]

, 2012-03-17 18:21, pirms 12 gadiem
kas tik neatklājas.. izrādās eliss nav bijis mierā ar netaisnību komandas iekšienē. biedrs var saņemt piķi un neko nedarīt, a šo nodzen kā zirgu

  +3 [+] [-]

, 2012-03-17 18:22, pirms 12 gadiem
Bet kā tad būtu ar salary cap? Tur viss būtu ok?

  +2 [+] [-]

, 2012-03-17 18:33, pirms 12 gadiem
Ha nu pats pa sevi saprotams,ka Eliss gribeeja tikt prom.Par to nodzenaasanu kaa zirgu tas tiesa sezonas saakumaa pretiniekam paarsvaraa bija jaakoncentreejas uz elisu speeles beigaas jo paareejie nebija baigi produktiivi.Atceros peectam vinam uz kaadaam 5 speeleem taada kaa kriize iestaajaas jo riepas bija nodilusas!A uzreiz peectam kad uzzinaaja par aizmainiisanu vinu interveeja un uzdeva konkreetu jautaajumu vai tu pats pieprasiiji mainu?Vins pasmaidiija un pateica nee no manas mutes vini neko taadu nav dzirdeejusi!!Ha interesanti..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-03-17 18:35, pirms 12 gadiem
GPuris rakstīja: Bet kā tad būtu ar salary cap? Tur viss būtu ok?
loģiski, Kvamem tak 7 ļimonu līgums

  +1 [+] [-]

, 2012-03-17 20:41, pirms 12 gadiem
"Tiesa, viss tik vienkārši nebija, jo Eliss pats prasīja "Warriors" vadībai maiņu."

Hmm....kaut kā intervijā, uzreiz pēc ziņas par maiņu, viņš baigi pārliecinoši stāstīja, ka no no viņa mutes GW vadība par kaut kādu maiņu prasīšanu neko nav dzirdējusi un viņš nav neko pats prasījis...laikam sieva gāja lūgties, lai aizmaina viņas nomocīto vīru no tās bedres.

     [+] [-]

, 2012-03-17 20:51, pirms 12 gadiem
Eliss prom gribēja, jo Dre vienīgais pret viņu nebija labs komandas biedrs

  +1 [+] [-]

, 2012-03-17 21:58, pirms 12 gadiem
šaubos vai monte būtu arī bijis pārāk priecīgs nonāko NO. Bet nu tgd ar bukiem tur varētu interesanti sanākt viņam...