Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

papildināts Serie A: "Inter" piedzīvo kārtējo sagrāvi, "Milan" un "Juventus" uzvar

Serie A: "Inter" piedzīvo kārtējo sagrāvi, "Milan" un "Juventus" uzvar
Marko di Vaio (pa labi) priecājas pēc vārtu guvuma
Foto: AP Photo/Scanpix

Ar spēlēm piektdienas vakarā sākās Itālijas futbola čempionāta augstākās līgas ”Serie A” spēļu kārta. Kārtu uzsāka ”Inter” un ”Napoli”, kas tikās attiecīgi ar ”Bologna” un ”Fiorentina” vienībām. Abām pirmajām nākamajā nedēļā jāaizvada spēles Čempionu līgas izslēgšanas turnīrā. Sekmes gan komandām bija atšķirīgas: ”Napoli” guva panākumu ar 3:0, bet ”Inter” ar šādu pašu rezultātu zaudēja. Sestdienas vakarā Turīnas ”Juventus” uzņēma ”Catania” un pārspēja to ar 3:1. Šodien ar šādu pat rezultātu ”Milan” viesos pārspēja izkrišanas zonā esošo ”Cesena”.

Inter-Bologna

”Inter” komanda pēdējo mēnesi aizvada katastrofāli, jo pēdējās piecās spēlēs ieguvusi tikai vienu punktu. Visa kulminācija bija pāgājušās nedēļas zaudējums mājās pret pēdējā vietā esošo ”Novara” (0:1), kam tika zaudēts arī rudens ciklā. Toreiz pēc zaudējuma tika atlaists treneris Džanpjēro Gasperini, bet tagad aizvien vairāk šķiet sāk šūpoties Klaudio Ranjeri postenis.

Spēlē mājiniekiem ”Inter” nevarēja palīdzēt Milito, Sankovičs, Alvarezs, Samuels un Gvarins. Tas deva iespēju laukumā doties līdz šim vairāk laika rezervē pavadījušajiem Ranokijam un Forlanam, kas abi izgāja starta vienpadsmitniekā.

Pirmo iespēju gūt vārtus ”Inter” izveidoja pēc spēlētām aptuveni 20 minūtēm, kad pēc stūra sitiena ar glavu sita Maikons, tomēr fantastiskā veidā viesus glāba beļģu vārtsargs Žilets, kas vietā bija arī pēc Forlana sitiena, savukārt Maikona otrs sitiens ar galvu lidoja vārtiem pāri.

”Inter” turpināja izšķiest vārtu gūšanas izdevības, bet ”Bologna” izdevās izmantot savu pirmo reālo vārtu gūšanas iespēju, kad karjerā pirmos vārtus pret ”Inter” guva veterāns un ”Bologna” kapteinis Marko di Vaio. Aizsardzībā nepārliecinoši nospēlēja gan Lusio, gan Nagatomo.

Mājinieki tā arī nepaspēja atgūties no pirmo vārtu zaudēšanas, kad ielaida otros. Atkal izcēlās Marko di Vaio, kas izmantoja kļūdu mākslīgās aizmugures veidošanā, apspēlēja Ranokiju un pārspēja bezpalīdzīgo Žulio Sēzaru. Divu minūšu laikā rezultāts bija kļuvis mājiniekiem 0:2.

Pārtraukumā Ranjēri tā arī neizdarīja nevienu maiņu un komandas sniegums nebija mainījies, salīdzinot ar pēdējām desmit minūtēm pirmajā puslaikā. Marko di Vaio otrā puslaika sākumā varēja noformēt sev hat-trick, tomēr viņa sitiens lidoja vārtiem pāri.

Otrajā puslaikā pirmo vārtu gūšanas iespēju pēc spēlētām 15 minūtēm, kad Nagatomo iespēlēja soda laukumā nepiesegtajam Forlanam, kuram sitiens nepadevās un bumbu savāca vārtsargs Žilets. Ūjināšanas un svilpienu pavadīts urugvajietis tika nomainīts.

Otrā iespēja vienus vārtus radās pēc Ranokijas sitiena ar galvu, bet atkal ”Bologna” vārtsargs pamanījās aizsniegties līdz bumbai. Tomēr mirkli vēlāk rezultāts mainījās. Trešos vārtus ”Bologna” labā guva uz maiņu iznākušais Akvafreska (nomainīja di Vaio), kas apspēlēja ”Inter” centra aizsargus. ”Inter” bija pilnībā demoralizēts. Skatītāji pēdējās minūtēs sāka masveidā atstāt stadionu. Palikušie savukārt skandēja, ka vēlas Žozē Mourinju atgriešanos. Komandai tas bija piektais zaudējums pēdējās sešās spēlēs, ne tas labākais noskaņojums, lai nākamajā nedēļā dotos uz Marseļu, kur Čempionu līgā jātiekas ar vietējo ”Olympique”.

Fiorentina – Napoli

Labāk klājās otrai Čempionu līgas komandai ”Napoli”, kas viesojās Florencē pie ”Fiorentina”. Spēlē nevarēja palīdzēt komandas pamatvārtsargs Morgans de Sanktis (gripa), kas tādējādi pārtrauca 99 pēc kārtas aizvadīto Serie A spēļu sēriju.

”Napoli” vadībā izvirzījās jau pēc spēlētām dažām minūtēm, kad pēc ”Trīs Tenoru” (”Napoli” uzbrucēju trio - Hamsika, Laveci un Kavani apzīmējums) kombinācijas, izcēlās urugvajietis Kavani.

Pēc spēlētām tikai desmit minūtēm savainojuma dēļ laukumu nācās atstāt ”Napoli” aizsargam Kampanjaro. Spēles turpinājumā komandas apmainījās ar vārtu gūšanas iespējām, tomēr pirmajā puslaikā rezultāts vairs nemainījās.
Otro puslaiku viesi atkal uzsāka pārliecinošāk un pēc spēlētām 10 minūtēm Kavani duboltoja vadību. Vēl pēc piecām minūtēm varēja panākt arī 3:0, tomēr lielisku reakciju nodemonstrēja ”Fiorentina” vārtsargs Arturs Borucs, liedzot Kavani izcelties ar hat-trick. Tomēr kompensācijas laikā viņam nācās kapitulēt. ”Fiorentina” iekrita aizsardzībā un spēlēs gala rezultātu noformēja Laveci.

Jāpiebilst, ka nedēļas vidū tika aizvadītas divas janvārī pārceltās spēles. ”Juventus” viesojās Parmā, kur cīnījās neizšķirti 0:0 ar ”Parma” (”Juventus” laukumā bija pārsvars, bet vārtus tā arī komandas nespēja gūt, jāpiebilst, ka abu komandu spēlētāji bija neapmierināti ar tiesneša nepiešķirtajiem 11m soda sitieniem) un ”Atalanta” ar 1:0 mājās pieveica ”Genoa”.

Juventus-Catania

Sestdienas vakarā Turīnas ”Juventus” uzņēma Vinčenzo Montellas trenēto ”Catania” klubu, kas šajā sezonā ir vijis ciets rieksts daudziem pretiniekiem. Iepriekšējā kārtā, piemēram, ”Catania” ar 4:0 sagrāva ”Genoa”. Spēlei ”Juventus” izvēlējās uzbrūkošu stratēģiju pēc 3-5-2. Sākuma vienpadsmitniekā izgāja tikai Itālijas pilsoņi, kas mūsdienu futbolā ir retums. Diskvalifikācijas ”Juventus” nevarēja palīdzēt Arturo Vidals, bet savainojumu ārstē Luka Marone. Arī ”Catania” vienībā trūka vairāku savainto futbolistu, toties ierindā (pamatsastāvā) bija visi bijušie ”Juventus” spēlētāji – Marko Mota, Almirons un Legrotalje.

”Juventus” uzdevums šajā spēlē bija beidzot pārtraukt divu bezvārtu spēļu sēriju (neskatoties uz to komanda vēl joprojām ir nepārspēta Serie A). Spēli aktīvāk iesāka viesi no Sicīlijas, laba iespēja izvirzīt komandu vadībā bija Almironam, tomēr vietā bija Bufons. Kas neizdevās bijušajam ”Juventus” spēlētājam, izdevās citam argentīnietim Pablo Barientosam – jau spēles ceturtajā minūtē rezultāts bija kļuvis mājniekiem par sliktu 0:1. Vārtu guvumā asistēja no mājiniekiem īrētais Marko Motta.

Nākamajās 20 minūtēs ”Juventus” pakāpeniski pārņēma iniciatīvu un pirmos vārtus Serie A ”Juventus” labā guva Andrea Pirlo. Vārti tika gūti klasiskā Pirlo stilā no attāluma (ārpus soda laukuma) pēc soda sitiena.

Turpinājumā ”Juventus” turēja spēles grožus savās rokās un uzbrukumi slovāka Tomaša Košicka sargātajiem ”Catania” vārtiem vēlās viens pēc otra. Tomēr allaž kaut kas pietrūka. Pēc spēlētas pusstundas Kvaljarlla trāpīja pa vārtu pārliktni, bet divas minūtes vēlāk briesmas jau draudēja ”Juventus” vārtiem. Bergesio pretuzbrukumā apspēlēja ”Juventus” aizsargu Bonuči, bet sitiens trāpīja pa vārtu pārliktini.

Puslaika beigās vēl viena laba iespēja bija Kvaljarellam, bet vārtsargs pamanījās izdarīt pietiekami, lai sitiens lidotu vārtiem garām.

Pēc pārtraukuma aina laukumā nemainījās, ”Juventus” turpināja uzbrukt, tomēr līdz vārtu guvumam allaž kaut kas pietrūka. Spēle kļuva nedaudz asāka, komandas apmainījās ar dzeltenajām kartītēm. Vispirms tādu nopelnīja Marko Motta, bet tad par pārkāpumu pret Almironu, arī Markizio.

Pēc spēlētām 65 minūtēm neveiksmīgi kājās ”Juventus” spēlētājam iebrauca Marko Motta, saņemot sarkano kartīti un tiekot noraidītam no laukuma. Atgriešanās ”Juventus” stadionā viņam izrādījās gaužām nesekmīga. ”Catania” palika mazākumā un turpināja aizstāvēties. Tiesa Almironam bija laba iespēja panākt arī vadību, bet sitiens lidoja tieši virsū Bufonam.

Pēc desmit minūtēm ”Catania” vairs neizturēja. Pēc Pirlo centrējuma soda laukumā (soda sitiens), līdz bumbai ar galvu aizsniedzās Kjellīni un panāca vadību 2:1. Laukumu atstāja salīdzinoši blāvu spēli aizvadījušais Boriello, viņa vietā laukumā devās Lihštainers – komanda pārgāja uz spēli ar četriem aizsargiem un sāka turēt vadību.

Šoreiz vadības noturēšana izdevās pavisam labi. Pirlo iespējēja soda laukumā ieskrējušajam aktīvajam Kvaljarellam, kas pārcēla bumbu pāri vārtsargam un dubultoja pārsvaru. Vārtu svinības gan izvērtās nedaudz kuriozas, jo spēcīgi galvu sasita gan vārtu autors Kvaljarella (bija nepieciešama mediķu palīdzība) un deguns sāka asiņot Pepem.
Atlikušajā laikā ”Juventus” veiksmīgi noturēja iegūto pārsvaru. Iegūtie trīs punkti ļāva apsteigt jau tagad ”Milan” un vismaz uz vienu dienu atgriezties čempionāta līderpozīcijās. Nākamā spēle komandai ar ”Milan” San Siro stadionā.

Cesena-Milan

Otra galvenā titula pretendente ”Milan” šodien viesojās pie izkrišanas zonā esošās ”Cesena” vienības. Lai gan pēdējo spēļu rezultāti faniem un komandas vadībai likuši pasmaidīt – pagājušajā kārtā uzveikta viena no līdervienībām ”Udinese”, nedēļas vidū sagrauts ”Arsenal”, tomēr treneriem vēl joprojām nākas rēķināties ar smago situāciju ar savainotajiem spēlētājiem (Pato, Boatengs (atkal!), Nesta, Mekses, Zēdorfs, Strasers, Merkels, Jepes, Gattusi un Kasano) un Zlatans Ibrahimovičs turpināja izciest savu trīs spēļu diskvalifikāciju.

Starta vienpadsmitniekā izgāja Robinju un Maksi Lopezs, kā arī Sulejs Muntari, kam tā bija debija komandā. Kā jau gaidāms spēli aktīvāk iesāka ”Milan”, labas iespējas izcelties bija gan pieminētajam Muntari un Emanuelsonam, arī Ambrosini sitiens lidoja tieši virsū vārtsargam.

Tomēr savu ”Milan” panāca, jo debijā vārtus guva Muntari un otrus pievienoja Emanuelsons. Pēc pirmā puslaika rezultāts 2:0, lai gan puslaika beigās Vinčenzo Jakvintam bija iespēja rezultāta starpību samazināt, bet glāba Abbiati.
Tūlīt pēc spēles atsākšanās Komoto piespēlēja bumbu nenosegtajam ”Cesena” uzbrucējam Mutu, tomēr Rumānijas izlases uzbrucējs bumbu ar galvu raidīja vārtiem pāri. Mirkli vēlāk otrā izdevība bija Jakvintam, taču arī šoreiz pievīla realizācija.

Taču tā nepievīla ”Milan”. Graujošo 3:0 pēc otrajā puslaikā spēlētām 10 minūtēm panāca Robinju un visi ”Milan” spēlētāji pieskrēja pie rezervē esošā Zambrotas un apsveica viņu dzimšanas dienā.

Vēlāk bumba tomēr ielidoja arī ”Milan” vārtos, bet vārti netika ieskaitīti, jo to guvējs Adrians Mutu atradās aizmugures stāvoklī. Kas neizdevās Mutu, izdevās ”Cesena” janvāra pirkumam čeham Danielam Pudilam (pārnāca no „Genk”), kam tie bija pirmie vārti Serie A.

Spēles turpinājumā komandas apmainījās ar vārtu gūšanas iespējām. Kārtējo izdevību palaida garām Jakvinta, bet veterāns Antonioli glāba pēc El Šaravi sitiena.
Spēles kompensācijas laikā laukumā devās Filipo Inzagi, kurš pat paspēja izdarīt sitienu, bet tas šoreiz lidoja vārtiem garām.

Citās spēlēs

Pārējās spēles bija salīdzinoši mazrezultātīvākas, izņemot ”Lecce” atspēlēšanos no 0:1 un uzvaru ar 4:1 pret vienu no tiešajām konkurentēm izkrišanas zonā ”Siena”. Jāatzīmē arī ”Roma” uzvara pār Roberto Donadoni trenēto ”Parma” ar 1:0. Vienīgos vārtus pēc Gago piespēles guva Fabio Borini, kuru par 4,6 miljoniem eiro janvāra beigās romieši izpirka no šodienas pretiniekiem.

Svētdienas vakara vēlajās spēlēs ”Udinese” uzņēma ”Cagliari”. Savainojuma dēļ nevarēja palīdzēt līgas rezultatīvākais spēlētājs Antonio Di Natale (”Udinese”) un spēle tā arī noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu. Tas gan ļāvis ”Udinese” pakāpties uz 3. vietu, jo ”Lazio” izbraukumā cieta sagrāvi 1:5 no ”Palermo”.

Itālijas čempionāts, 24. kārtas spēles

DatumsSpēleRezultātsVārtu guvēji
17.02/21:45Inter – Bologna0:3 (0:2)– Di Vaio 37’;38’; Akvafreska 85’
17.02/21:45Fiorentina – Napoli0:3 (0:1)– Kavani 3’;54’; Laveci 90+2’
18.02/21:45Juventus – Catania3:1 (1:1)Pirlo 22’; Kjellīni 74’; Kvaljarella 81’– Barientos 4’
19.02/13:30Lecce – Siena4:1 (1:1)Muriels 32’; Di Mikele 68’(11m); Kvardado 82’; Brivio 90+4’ – Del Grosso 25’
19.02/16:00Novara – Atalanta0:0 (0:0)-
19.02/16:00Genoa – Chievo0:1 (0:1)- Tero 30’
19.02/16:00Cesena – Milan1:3 (0:2)Pudils 65’- Muntari 29’; Emanuelsons 31’; Robinju 55’
19.02/16:00Roma – Parma1:0 (1:0)Borini 26’
19.02/21:45Udinese – Cagliari0:0 (0:0)-
19.02/21:45Palermo – Lazio5:1 (3:0)Bareto 10’; Donati 20’; Silvestre 42’; Budans 47’; Mikoli 52’ – Kozaks 85’

Kopvērtējuma tabula

Nr.KomandaSUNZV.a.P
1 .Milan24155448 : 2150
2 .Juventus231310036 : 1449
3 .Udinese24126634 : 2242
4 .Lazio24126638 : 2942
5 .Roma24115837 : 2738
6 .Napoli24910541 : 2437
7 .Internazionale241131034 : 3336
8 .Palermo241041038 : 3534
9 .Cagliari24710722 : 2431
10 .Chievo24861020 : 3030
11 .Genoa24931231 : 4430
12 .Fiorentina2277823 : 2228
13 .Parma2377927 : 3528
14 .Atalanta24810626 : 2728*
15 .Catania2269728 : 3227
16 .Bologna2267921 : 2625
17 .Siena23581023 : 2623
18 .Lecce24561326 : 3921
19 .Novara24381320 : 4217
20 .Cesena23441516 : 3716

-* ”Atalanta” atņemti 6 punkti saistībā ar dalību spēļu sarunāšanas skandālā

Rezultatīvākie spēlētāji

Nr.SpēletājsKlubsVārti
1.Antonio Di NataleUdinese17(3)
2.Edinsons KavaniNapoli15(2)
2.Zlatans IbrahimovičsMilan15(6)
4.Germens DenissAtalanta12(3)
4.Stefans JovetičsFiorentina12(4)
4.Miroslavs KlozeLazio12(0)
4.Rodrigo PalacioGenoa12(2)
4.Djēgo MilitoInter12(3)
4.Fabricio MikoliPalermo12(1)

Izmantotie resursi:
soccerway.com
football-italia.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-02-18 04:39, pirms 12 gadiem
Juves aizsardzības futbols sāk palikt diezgan garlaicīgs, nezinu , ko viņi iesāktu piemēram pret Madridi, ja nāktos spēlēt.

 +23 [+] [-]

, 2012-02-18 08:25, pirms 12 gadiem
Ļaunais rakstīja: Juves aizsardzības futbols sāk palikt diezgan garlaicīgs, nezinu , ko viņi iesāktu piemēram pret Madridi, ja nāktos spēlēt.
Laikam neesi redzējis Delneri "Juves" spēles, ja šo uzskati par "aizsardzības futbolu" Problēmas ir tikai un vienīgi ar momentu realizāciju, jo trūkst augstas klases uzbrucēja.

     [+] [-]

, 2012-02-18 08:59, pirms 12 gadiem
Ļaunais rakstīja: Juves aizsardzības futbols sāk palikt diezgan garlaicīgs, nezinu , ko viņi iesāktu piemēram pret Madridi, ja nāktos spēlēt.
Tu tiešām laikam nevienu Juves spēli šogad neesi redzējis, ja to sauc par aizsardzības futbolu, kad bumbu kontrolē virs 60% laika un rada daudz vairāk momentu par pretinieku.

  +7 [+] [-]

, 2012-02-18 10:15, pirms 12 gadiem
Juvei ar savu "aizsardzības futbolu" ir otra labākā aizsardzība Eiropā uz šo brīdi. statistiski, protams. tas tikai parāda, ka pirms iet uzbrukumā un spiest pretinieku ar 60% pārākumu, ir jāpadomā par aizsardzību. kā tur Reālam ar aizsardzību?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-02-18 11:44, pirms 12 gadiem
termometrs rakstīja: Juvei ar savu "aizsardzības futbolu" ir otra labākā aizsardzība Eiropā uz šo brīdi. statistiski, protams. tas tikai parāda, ka pirms iet uzbrukumā un spiest pretinieku ar 60% pārākumu, ir jāpadomā par aizsardzību. kā tur Reālam ar aizsardzību?
nez kāpēc nedaudz izklausās,ka tu par kkādu menedžerspēli runā - uzbrukumam tāds reitings, aizsardzībai tāds, it kā savstarpēji nesaistītas lietas būtu. Ne jau man tev skaidrot,ka viss atkarīgs no kopējā spēles stila un taktikas, uzbrūkošai komandai pat teorētiski nevar būt tik laba aizsardzība,lai vai kādi supermeni aizsardzībā būtu.

  +4 [+] [-]

, 2012-02-18 11:51, pirms 12 gadiem
MaryJane rakstīja: nez kāpēc nedaudz izklausās,ka tu par kkādu menedžerspēli runā - uzbrukumam tāds reitings, aizsardzībai tāds, it kā savstarpēji nesaistītas lietas būtu. Ne jau man tev skaidrot,ka viss atkarīgs no kopējā spēles stila un taktikas, uzbrūkošai komandai pat teorētiski nevar būt tik laba aizsardzība,lai vai kādi supermeni aizsardzībā būtu.
tāpēc statistika nekam neder. noskaties spēli un izlem pats kā domāt.

  -2 [+] [-]

, 2012-02-18 11:53, pirms 12 gadiem
Men_in_Blue rakstīja: Ak dievs Napoli ir uz viļņa Varbūt Chelseai vispār neierasties uz spēli? Tad vismaz būs tikai 3-0 tehniskais zāģis
tas tik būtu interesanti,ja napoli izfukātu chelsikus - normāli viss būtu mainījies pāris gadu laikā itāļiem par labu. jau tagad tikai maksimums viens angļu klubs 1/finālā jo interesantāk.
Eiropas līgā gan Lazio pamatīgi atrāvušies no spāņiem. Udinese arī nekas spīdošs, laikam jau tagad visi itāļi būs izkrituši.

  -2 [+] [-]

, 2012-02-18 12:01, pirms 12 gadiem
termometrs rakstīja: tāpēc statistika nekam neder. noskaties spēli un izlem pats kā domāt.
taisnība. es jau vairāk par to,ka tu real aizsardzību piemini. pa laikam paskatos viņu spēles - ja iekrīt pretuzbrukumā,diez vai var tāpēc teikt,ka tāpēc švaka aizsardzība. tas tikai loģiski,ka nevar būt visās vietās vienlaicīgi. jo labāki spēlētāji,jo vairāk pieklājas pašiem uzbrukt

  +3 [+] [-]

, 2012-02-18 13:33, pirms 12 gadiem
Ļaunais rakstīja: Juves aizsardzības futbols sāk palikt diezgan garlaicīgs, nezinu , ko viņi iesāktu piemēram pret Madridi, ja nāktos spēlēt.
protams, tagad komandu sastavi ir nomainijushies, bet ko ar Real aizsardzibu Juve darija nemaz ne tik sen, vari apskatities seit:
Juventus - Real Madrid 2-0 UEFA CL 2004/05 on...

  +3 [+] [-]

, 2012-02-18 23:51, pirms 12 gadiem
Nebija no tām spožākajām spēlēm, bet tomēr nospiedām "Catania". Spēles galotne mājiniekiem padevās patiešām laba, lai arī viss varēja pavērsties patiešām nelāgi, ja vien ne planētas labākais vārtu vīrs - Bufons. "Juventus" atgriežas savā vietā - čempionāta tabulas galvgalī. Malači, bet vēl jāturpina strādāt un strādāt!

 +16 [+] [-]

, 2012-02-19 00:06, pirms 12 gadiem
daudz lielāks prieks par Bufona atgriešanos, nevis Juves. tas ir neticami. tik tiešām labākais pasaulē atkal.
jau baidījos, ka būs kārtējais neizšķirts, kad Katānja atklāja rezultātu un mēs izlīdzinājām vien ar sodiņu. kad atkal mūsu uzbrucēji, lai kā tie rotē, pierādīja, ka ir impotenti. Pirlo - ģēnijs. prieks par maestro pirmo golu un viņš to guva tieši tā, kā es gribēju - no soda sitiena. lielisks. bet Bufons...

     [+] [-]

, 2012-02-19 01:07, pirms 12 gadiem
Juventus vs Catania Goals Football !

  +5 [+] [-]

, 2012-02-19 01:12, pirms 12 gadiem
"un vismaz uz vienu dienu atgriezties čempionāta līderpozīcijās" - autor, wtf is this???

  +9 [+] [-]

, 2012-02-19 01:30, pirms 12 gadiem
Del Pjero = Bufons = Pirlo
Lepojos!

  +4 [+] [-]

, 2012-02-19 12:20, pirms 12 gadiem
Vismaz, kad Juventus spēlē pret sev līdzīgiem pretiniekiem, tad viņi daudz labprātāk izvēlas spēlēt, kā 2. nummurs. Pagaidām Juventusam un Udinesei ir vislabāk organizētā aizsardzība, kaut gan pieminēšanas vērts ir arī Siena, kas ir vislabākais piemērs klasiskam aizsardzības futbolam.

  +2 [+] [-]

, 2012-02-19 15:28, pirms 12 gadiem
NOSPIEDĀM kluci biksēs jūs nospiedāt...kad palika Catania mazākumā tad ar kaut ko jēdzīgu Juve tik parādīja

  -2 [+] [-]

, 2012-02-19 19:47, pirms 12 gadiem
Bronsons rakstīja: NOSPIEDĀM kluci biksēs jūs nospiedāt...kad palika Catania mazākumā tad ar kaut ko jēdzīgu Juve tik parādīja
Haters Gonna Hate
';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-02-20 04:04, pirms 12 gadiem
INTER ČEMPIONS !

  -1 [+] [-]

, 2012-02-20 22:15, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Haters Gonna Hate
nu nevajag ju nu te demonstrēt savu ģimenes albūba arfīvu

     [+] [-]

, 2012-02-21 00:13, pirms 12 gadiem
Bronsons rakstīja: nu nevajag ju nu te demonstrēt savu ģimenes albūba arfīvu
Laikam jau esi cēlies no dārzeņa