Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2986, Did:0, useCase: 3

Krištopāns: "Paaudžu maiņa, neprofesionalitāte... Rezultāts, no kura mēs baidījāmies"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Krištopāns: "Paaudžu maiņa, neprofesionalitāte... Rezultāts, no kura mēs baidījāmies"
Dainis Krištopāns. Foto: Axel Heimken / kolektiffimages

Latvijas handbola izlase 2023. gada Pasaules čempionāta kvalifikāciju noslēdza ar zaudējumiem pret Itāliju un Fēru salām, kā arī neizšķirtu pret Luksemburgu. Mūsu handbola lielākā zvaigzne Dainis Krištopāns bija spiests iegrimt pārdomās par Latvijas handbola nākotni.

"Nebija viegli, bet - esam pārliecinājušies un izbaudījuši uz savas ādas, ka visi māk spēlēt handbolu. Savukārt mums notiek paaudžu maiņa, tāpat neprofesionalitāte... Tas ir rezultāts, no kura mēs baidījāmies, bet tā ir arī mūsu handbola skarbā realitāte. Visos kritērijos mums iet smagi: sākot no fiziskās sagatavotības līdz koncentrēšanās spējām, disciplīnai," teica Dainis Krištopāns.

"Bija cerība līdz pat pēdējai dienai. Cerējām, gribējām, cīnījāmies. Priekšā ir ļoti daudz darba, bet - kas un kā notiks tālāk, ir federācijas ziņā. Šīs spēles ir jāaizmirst, jāsāk domāt par nākotni. Noteikti ir jādomā par projektiem handbola attīstībai."

"Vēl jānospēlē divas spēles pret bulgāriem. Jākoncentrējas uz šīm divām spēlēm. Šajā pauzē jāmēģina arī mazliet atpūsties, jo aizvadītās nedēļas bija grūtas. Lielākā daļa arī nav pieraduši būt tik ilgi kopā. Centīsimies izdarīt visu to labāko pret bulgāriem," cerīgi pauda Krištopāns.

     [+] [-]

, 2022-01-17 23:32, pirms 2 gadiem
Cerams mājās pret bulgāriem saņemsies.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-17 23:49, pirms 2 gadiem
A kur tā paaudžu maiņa notiek? Nevajag batonus spraust. Sakumsastava izgāja 5 no 7 kam ir pāri 30. Plika dir...a

     [+] [-]

, 2022-01-18 12:12, pirms 2 gadiem
Nav ko pārmest! Reāli mums valstsvienība ir tikai viens Krištopāns, kas ir profesionāls spēlētājs. Handbola vietu pie mums ir izkarojis florbols un pludmales volejbols, un roķeni principā vairs nekur nespēlē.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-18 12:28, pirms 2 gadiem
Latvijā izplatīta sporta pēctecība. Šaubos vai mākslīgi kādā reğionā var ieviest citu sporta veidu. Rokasbumba jāturpina attīstīt tur, kur to spēlē.

     [+] [-]

, 2022-01-18 15:55, pirms 2 gadiem
guntis86 rakstīja: Latvijā izplatīta sporta pēctecība. Šaubos vai mākslīgi kādā reğionā var ieviest citu sporta veidu. Rokasbumba jāturpina attīstīt tur, kur to spēlē.
Es domāju ir divi faktori, kas ļoti iespaidoja jauno spēlētāju progresu: Covid cirks un valdības sporta atbalsta reformas...

     [+] [-]

, 2022-01-21 23:27, pirms 2 gadiem
Iespaids, ka handbolu LV vada organizācija ar ugunsdrošā betona sienām, līdz kurai un no kuras nekas nenokļūst. Izlase pēdējos ciklos demonstrē vienkārši graujošu sniegumu, bet nekādi komentāri netiek sniegti, izņemot parastu atsmērēšanos. Iespaids, ka viss tiek darīts pareizi un izlasi vada supertalantīgu un izcilu treneru ansamblis. Netiek sniegti skaidrojumi par spēlētāju piesaisti izlasei un iespējamām problēmām šajā sakarā. Tā turpināt, tagad ar vienu no vājākām Eiropas izlasēm Bulgāriju 2 spēles siltumnīcas apstākļos savās mājās, ja uzvarēs, tad tas tiks pasniegts kā milzu panākums, ne vārda neminot par iepriekšējām izgāšānās reizēm.

     [+] [-]

, 2022-01-22 15:48, pirms 2 gadiem
Šodien atlases spēle ar Bulgāriju, bet totāls klusums, ne ziņas, ne miņas....