Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Biedriņš atgriežas laukumā Džeimsa rekordu vakarā

Rolands Eliņš

Biedriņš atgriežas laukumā Džeimsa rekordu vakarā
Dreimonds Grīns cenšas nosegt Lebronu Džeimsu. Nesekmīgi.
Foto:AP/Scanpix

Šonakt Nacionālās Basketbola asociācijas ietvaros savu karjeras 20 000 punktu guva Miami "Heat" basketbolists Lebrons Džeimss. Viņš to izdarīja spēlē pret Andra Biedriņa pārstāvēto Goldensteitas "Warriors", sekmējot savas vienības pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 92:75. Savukārt pašreizējā NBA līdervienība Oklahomas "Thunder" sagrāva Denveras "Nuggets" (117:97).

Goldensteitas „Warriors” vienība šajā spēlē bija spiesta iztikt bez sava saspēles vadītāja Stefana Karija, kurš, iesildoties spēlei, pamanījās izmežģīt potīti. Līdz ar to „Warriors” sākumsastāvā devās Džarets Džeks.

Tiesa, spēlei gatavs bija latviešu basketbolists Andris Biedriņš, kurš mačā iesaistījās no rezervistu soliņa spēles sestajā minūtē, gan pārāk ilgu laiku laukumā nepavadot. „Warriors” spēli uzsāka diezgan nervozi, vairākus diezgan avantūriskus lēmumus pieņēma Klejs Tompsons un Džeks, kamēr Lebrons Džeimss par spīti elkoņa sasitumam guva 11 punktus un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles jau pašā spēles sākumā.

Otrajā spēles ceturtdaļā Džeimss ar pustālo metienu guva arī savu 18. un 19. punktu, kas ļāva viņam kļūt par jaunāko spēlētāju NBA vēsturē, kurš sasniedzis 20 000 punktu robežu. Tiesa, spēļu skaita ziņā viņam bija nepieciešams par 227 spēlēm vairāk kā Viltam Čemberleinam (Džeimss to izdarīja karjeras 726. spēlē, Čemberleins 499.) Šajā pašā spēlē Džeimss arī sasniedza 5 000 rezultatīvo piespēļu slieksni, kas viss palīdzēja puslaiku noslēgt 14 punktu pārsvaru (52:38).

Spēles turpinājumā „Warriors” bez Karija kā saspēles veidotāja neko daudz nespēja izdarīt un trešās ceturtdaļas vidū atradās 30 punktu iedzinējos. Atlikušo spēles laiku laukumā pārsvarā atradās abu komandu rezervisti, tiesa, ne Biedriņš.

„Heat” sastāvā ierasti lielisks bija Džeimss ar 25 punktiem un 10 rezultatīvām piespēlēm, Dveins Veids guva 15 punktus un pārtvēra piecas bumbas. Savukārt „Warriors” sastāvā grūti atrast spēlētāju, kura šīs dienas varējumu varētu vērtēt ar plusu. Deivids Lī gan savāca sev ierasto double-double (12 p.+11 atl.b.), taču grozā trāpīja tikai četrus no saviem 13 metieniem. Pagalam neveiksmīga spēle arī Klejam Tompsonam, kurš guva tikai divus punktus un pieļāva četras kļūdas, piecas kļūdas (statistikā atzīmētās) arī Džaretam Džekam, bet komandai kopumā – 21.

Andrs Biedriņš laukumā pavadīja sešas minūtes, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, grozam pats neuzbruka, taču bloķēja vienu pretinieku metienu un pārtvēra vienu pretinieku piespēli.

"Thunder" neatstāj variantus Denverai

Oklahomas „Thunder”, šonakt visos spēles elementos pārspējot Denveras „Nuggets”, spējuši gūt uzvaru jau sešās spēlēs pēc kārtas, . „Thunder” jau pašā mača sākumā ieguva 16 punktu pārsvaru, ar lielisku precizitāti grozam uzbrūkot Raselam Vestbrukam, kurš guva 16 punktus pirmajās 10 minūtēs. Redzot sava komandas biedra aktivitātes, uzbrukuma noslēgšana salīdzinoši reti iesaistījās Kevins Durents, kurš spēlē izdarīja tikai 12 metienus (20 punkti). Viņam gan piecas pārtvertas pretinieku piespēles.

Trešās ceturtdaļas vidū „Thunder” pārsvars sasniedza jau 30 punktus, un gluži loģiski tika nolemts dot iespēju rezervistiem, kuri gan ļāva „Nuggets” rezultāta starpību samazināt, taču ne uzvarēt (117:97). Ar šo uzvaru Oklahomas komanda (31-8) nostiprinās NBA turnīra tabulas pašā augšgalā.

Savukārt Denveras „Nuggets” rindās ar spēli var būt daudz maz apmierināti tikai centra spēlētāji Kosta Koufus un Džaveils Makgī, kuri guva 16 un 15 punktus attiecīgi, pa abiem kopā garām aizmetot tikai vienu metienu no spēles.

Teksasas duelī pārāki ”Mavericks”

Spēle pret Dalasas „Mavericks” noteikti būs Džeimsa Hārdena aizmirstamo maču sarakstā – „Rockets” rezultatīvākais spēlētājs šajā spēlē, lai arī guva 20 punktus, spēja realizēt tikai piecus no saviem 23 metieniem, turklāt garām aizmeta arī septiņus tālmetienus no astoņiem. Tiesa, tas viss netraucēja „Rockets” līdz pat spēles pēdējām sekundēm pacīnīties par uzvaru Dalasā, taču pāris Džeremija Lina neveiksmes no soda metienu līnijas (un gluži otrādi - "Mavericks" precīzie soda metieni - 8/8 spēles pēdējā minūtē) neļāva pacīnīšanos pārvērst uzvarā (100:105).

„Mavericks” sastāvā seši spēlētāji guva 10 un vairāk punktus. Par šo uzbrukuma sabalansētību rūpējās O. Dž. Mejo, kurš izdarīja astoņas rezultatīvas piespēles un guva 18 punktus (12 realizēti soda metieni, precizitāte no spēles gan neko diži labāka kā Hārdenam-3/14). 19 punktus guva vācietis Dirks Novickis, sekmējot savas komandas ceturto uzvaru pēc kārtas, tiesa, naktī uz sestdienu viņus sagaida nopietns pārbaudījums Oklahomas „Thunder” izskatā.

Savukārt vēl vienā šīs divīzijas divcīņā Sanantonio „Spurs” bez īpašiem satraukumiem pārspēja Memfisas „Grizzlies”, kas bija jau 13. „Spurs” uzvara pēc kārtas savā arēnā. Pirmajā puslaikā mača rezultāts gan turējās līdzīgs, taču otrajā puslaikā „Spurs” pretiniekiem ļāva gūt tikai 26 punktus.

Saistībā ar "Spurs", jāpiemin, ka aizvien nevar norimties ažiotāža par Grega Popoviča lēmumu atpūtināt savas komandas līderus 29. novembra spēlē pret Miami "Heat' . Nule kāds Floridas advokāts Lerijs Makginess iesūdzējis tiesā "Spurs" klubu par šo lēmumu, pamatojoties uz faktu, ka ar Dankana, Pārkera un Džinobili nespēlēšanu pārkāptas viņa kā patērētāja tiesības un pārkāpts Floridas štata brīvā tirgus likums. Protams, šī advokāta argumentācijā loģiku grūti atrast, taču oficiāla prasība tiesā ir iesniegta, un ASV tiesas ir pieņēmušas arī daudz dīvainākus lēmumus.

Dienvidrietumu divīzija, kopvērtējums

V.KomandaU-V%
1.Sanantonio „Spurs”30-11.732
2.Memfisas „Grizzlies”24-13.649
3.Hjūstonas „Rockets”21-19.525
4.Dalasas „Mavericks”17-23.425
5.Ņuorleānas „Hornets”13-26.333

Īsumā citās spēlēs

Pirmajā tēva un dēla spēkošanās reizē šoreiz pārāks izrādījās dēls Ostins Rivers, kura pārstāvētā Ņuorleānas „Hornets” uzvarēja Doka Riversa trenēto Bostonas „Celtics”, pārtraucot tās sešu uzvaru sēriju. Savukārt pie septiņām uzvarām savu sēriju bija spiesti apturēt Bruklinas „Nets” basketbolisti, kuri piekāpās bez Džoša Smita spēlējošajai Atlantas „Hawks”.

Tikmēr ārpus ASV robežām, Toronto, lielisku spēli aizvadīja Karloss Būzers (36 punkti), taču par mača beigu varoni kļuva Luols Dengs, kura metiens papildlaika pēdējās sekundēs atnesa Čikāgas „Bulls” uzvaru pār vietējo „Raptors”. Bet pastarīšu duelī retu uzvaru spēja izcīnīt Sakramento „Kings”, kuri mājās pārspēja Vašingtonas „Wizards”, neraugoties uz Bredlija Bīla 26 gūtajiem punktiem. „Kings” sastāvā trīs spēlētāji (Evanss, Kazinss, Salmonss) spēja gūt pa 21 punktam, turklāt Kazinsam arī 16 atlēkušās bumbas.

16. janvāra spēļu rezultāti NBA

KomandasRezultātsRezultatīvākie
Bulls-Raptors107:105 OTBūzers 36` Andersons 27`
Pacers-Magic86:97Džordžs 20` Vucevičs 16`
Nets-Hawks95:109Lopezs 22` Tīgs 28`
Hornets-Celtics90:78Aminu 18` Gārnets 15`
Nuggets-Thunder97:117Koufus 16` Vestbruks 32`
Rockets-Mavericks100:105Hārdens 20` Novickis 19`
Grizzlies-Spurs82:103Gejs 17` Dankans 19`
Wizards-Kings94:95Bīls 26` Evanss 21`
Cavaliers-Trail Blazers93:88Ērvings 31` Batums 23`
Heat-Warriors92:75Džeimss 25` Džeks 16`

Izmantotie resursi:
NBA.com
ESPN: The Worldwide Leader In Sports
Spurs sued for 'cube steak' lineup at...

1 2 36 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-01-17 09:00, pirms 11 gadiem
Džeims kā jau Džeims. Es vairāk par Dankanu brīnos, kurš savos 36 gados spēlē vienkārši ekselenti. Pēdējās pāris sezonās viņam manāmi kritās bloķēto metienu daudzums, bet šosezon viņam ir caurmērā 2,7 bloki spēlē. Pēdējos divos mačos nobloķēti 12 metieni, bet jau kopš decembra vidus nevienā spēlē nav bijis mazāk par 2.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-17 09:30, pirms 11 gadiem
chr1sT rakstīja: Par Toronto-Bulls jau vareeja siikaak! Denga Buzzer beater 4 win ir piemoneeshanas veerts!
Tas jau nebija buzzerbeaters. Bet nu tik un tā skaisti.

  +4 [+] [-]

, 2013-01-17 09:30, pirms 11 gadiem
kino rakstīja: Džeims kā jau Džeims. Es vairāk par Dankanu brīnos, kurš savos 36 gados spēlē vienkārši ekselenti. Pēdējās pāris sezonās viņam manāmi kritās bloķēto metienu daudzums, bet šosezon viņam ir caurmērā 2,7 bloki spēlē. Pēdējos divos mačos nobloķēti 12 metieni, bet jau kopš decembra vidus nevienā spēlē nav bijis mazāk par 2.
iespējams ka saistīts ar to, ka Dankans vienu laiku spēlēja centra pozīcijā bet šosezon atkal daudz spēlē PF pozīcijā kā arī veselība šobrīd ir OK, jo pāris sezonas bij mocīšanās ar celi

  +5 [+] [-]

, 2013-01-17 09:50, pirms 11 gadiem
kino rakstīja: Džeims kā jau Džeims. Es vairāk par Dankanu brīnos, kurš savos 36 gados spēlē vienkārši ekselenti. Pēdējās pāris sezonās viņam manāmi kritās bloķēto metienu daudzums, bet šosezon viņam ir caurmērā 2,7 bloki spēlē. Pēdējos divos mačos nobloķēti 12 metieni, bet jau kopš decembra vidus nevienā spēlē nav bijis mazāk par 2.
un kas vēl interesanti šajā sakarā - Dankans ir švaks lecējs. pareizāk sakot - viņš retu reizi no zemes atraujas vairāk par kādiem 10-20cm, bet tas netraucē viņam bloķēt ļoti daudz metienu. salīdzinājumam - Ibaka, Hovards, Makgī, Deandre Džordans vai Sanderss ir ļoti atlētiski spēlētāji un ar izcili augstu lēcienu. tas tikai kārtējo reizi apliecina Dankana fantastisko spēles izjūtu, to, kurā brīdī sekos pretinieka metiens un kurā brīdi to bloķēt. viņš tomēr nevar kā Hovards atļauties uzlēkt, gaisā pagaidīt, kad pretinieks izmetīs un tad, vēl gaisā esot, bloķēt metienu. arī Dankana kāju darbība un spēle postā gan aizsardzībā, gan uzbrukumā ir apbrīnas vērta. šajā ziņā viņš viennozīmīgi ir viens no labākajiem visā NBA vēsturē!

  +3 [+] [-]

, 2013-01-17 09:59, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: un kas vēl interesanti šajā sakarā - Dankans ir švaks lecējs. pareizāk sakot - viņš retu reizi no zemes atraujas vairāk par kādiem 10-20cm, bet tas netraucē viņam bloķēt ļoti daudz metienu. salīdzinājumam - Ibaka, Hovards, Makgī, Deandre Džordans vai Sanderss ir ļoti atlētiski spēlētāji un ar izcili augstu lēcienu. tas tikai kārtējo reizi apliecina Dankana fantastisko spēles izjūtu, to, kurā brīdī sekos pretinieka metiens un kurā brīdi to bloķēt. viņš tomēr nevar kā Hovards atļauties uzlēkt, gaisā pagaidīt, kad pretinieks izmetīs un tad, vēl gaisā esot, bloķēt metienu. arī Dankana kāju darbība un spēle postā gan aizsardzībā, gan uzbrukumā ir apbrīnas vērta. šajā ziņā viņš viennozīmīgi ir viens no labākajiem visā NBA vēsturē!
Jā, viņš neskrien medībās, bet uzglūn medījumam.

  -2 [+] [-]

, 2013-01-17 10:09, pirms 11 gadiem
Malziet pafilosofēju par Miami...
Miami pašlaik ir kārtējās nesaskaņas un neapmierinātības uzplūdi...
Domāju, kas ir mainījies...
Mans NBA favorīts Veids publiski sāk izteikties par saviem upuriem utt. Jāska, ka viņam arī agrāk ir bijuši dusmu uzplūdi bet tiem veiksmīgi pārkāpis pāri, bet nu šie izteikumi pēdējā laikā, ka lēmumus pieņem trneris, viņš jau ir tikai basketbolists, par metienu skaitu utt. Skaidrs, ka viņam kopš apvienošanās (ne tikai viņam - visiem) ir nācies upurēties, līdz ar to mainot savu spēli, meklējot citas komforta zonas, un epizodes, bet viņš visu skatītāju un atbalstītāju acīs ir bijis tas, kas ir VECIS. Komandas sirds, dvēsele, piemērs.... LBJ visi ir uztvēruši kā panākumu atslēgu, kā punktu mašīnu, kā robotu, Dievs vienmeŗ ir bijis Veids, bet te pēkšņi līdzjūtēji rauc pieri un nesaprašanā paliek ar atveŗtu muti, ko Veids runā, kapēc speciāli ceļ intrigas...
BET, tas ko gribēju vispār pateikt (tuvāk pie basketbola)...
Kāda velna pēc Chalmers izdara tik daudz metienus? Skaidrs, ka roku ir piešāvis līdz vēmienam, bet tie ir lielās trijotnes metieni, ko viņš izmet (un kā zināms metieni viņiem ir kā maize un ūdens)... Un Chalmers nav vienīgais, Heat paši ir zaudējuši sevi, savu basketbolu. Viņi bija trīs veči, kruiem bija izcili shooteri, spēlēja primitīvu basketu un tas nesa augļus, šitās pēdējās desmit samocītās spēles ir žēl skatīties, kā komanda pati sev sarežģī dzīvi, izgudrojot kaut ko lieku un darot to, kas nav pats labaķais, ko viņi spēj...
Viņiem nav izcils treneris, izcils taktiķis, par to liecina katras trešās spēles galotne, bet viņš taču biaj aizsarzdības specs, kur ir tā aizsardzība?
GSW uzvarēja, bet LA ir uz viļņa - bez azsardzības, spēles ar -15 un vairāk bumbām zem groziem nevar uzvarēt...

     [+] [-]

, 2013-01-17 10:25, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Malziet pafilosofēju par Miami...
Miami pašlaik ir kārtējās nesaskaņas un neapmierinātības uzplūdi...
Domāju, kas ir mainījies...
Mans NBA favorīts Veids publiski sāk izteikties par saviem upuriem utt. Jāska, ka viņam arī agrāk ir bijuši dusmu uzplūdi bet tiem veiksmīgi pārkāpis pāri, bet nu šie izteikumi pēdējā laikā, ka lēmumus pieņem trneris, viņš jau ir tikai basketbolists, par metienu skaitu utt. Skaidrs, ka viņam kopš apvienošanās (ne tikai viņam - visiem) ir nācies upurēties, līdz ar to mainot savu spēli, meklējot citas komforta zonas, un epizodes, bet viņš visu skatītāju un atbalstītāju acīs ir bijis tas, kas ir VECIS. Komandas sirds, dvēsele, piemērs.... LBJ visi ir uztvēruši kā panākumu atslēgu, kā punktu mašīnu, kā robotu, Dievs vienmeŗ ir bijis Veids, bet te pēkšņi līdzjūtēji rauc pieri un nesaprašanā paliek ar atveŗtu muti, ko Veids runā, kapēc speciāli ceļ intrigas...
BET, tas ko gribēju vispār pateikt (tuvāk pie basketbola)...
Kāda velna pēc Chalmers izdara tik daudz metienus? Skaidrs, ka roku ir piešāvis līdz vēmienam, bet tie ir lielās trijotnes metieni, ko viņš izmet (un kā zināms metieni viņiem ir kā maize un ūdens)... Un Chalmers nav vienīgais, Heat paši ir zaudējuši sevi, savu basketbolu. Viņi bija trīs veči, kruiem bija izcili shooteri, spēlēja primitīvu basketu un tas nesa augļus, šitās pēdējās desmit samocītās spēles ir žēl skatīties, kā komanda pati sev sarežģī dzīvi, izgudrojot kaut ko lieku un darot to, kas nav pats labaķais, ko viņi spēj...
Viņiem nav izcils treneris, izcils taktiķis, par to liecina katras trešās spēles galotne, bet viņš taču biaj aizsarzdības specs, kur ir tā aizsardzība?
GSW uzvarēja, bet LA ir uz viļņa - bez azsardzības, spēles ar -15 un vairāk bumbām zem groziem nevar uzvarēt...
Zini, man ir tāda pārliecību, ka uz PO komanda savāksies dūrē un visiem parādīs savu spēku. Klasiskā Miami izpratnē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-01-17 10:31, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Malziet pafilosofēju par Miami...
Miami pašlaik ir kārtējās nesaskaņas un neapmierinātības uzplūdi...
Domāju, kas ir mainījies...
Mans NBA favorīts Veids publiski sāk izteikties par saviem upuriem utt. Jāska, ka viņam arī agrāk ir bijuši dusmu uzplūdi bet tiem veiksmīgi pārkāpis pāri, bet nu šie izteikumi pēdējā laikā, ka lēmumus pieņem trneris, viņš jau ir tikai basketbolists, par metienu skaitu utt. Skaidrs, ka viņam kopš apvienošanās (ne tikai viņam - visiem) ir nācies upurēties, līdz ar to mainot savu spēli, meklējot citas komforta zonas, un epizodes, bet viņš visu skatītāju un atbalstītāju acīs ir bijis tas, kas ir VECIS. Komandas sirds, dvēsele, piemērs.... LBJ visi ir uztvēruši kā panākumu atslēgu, kā punktu mašīnu, kā robotu, Dievs vienmeŗ ir bijis Veids, bet te pēkšņi līdzjūtēji rauc pieri un nesaprašanā paliek ar atveŗtu muti, ko Veids runā, kapēc speciāli ceļ intrigas...
BET, tas ko gribēju vispār pateikt (tuvāk pie basketbola)...
Kāda velna pēc Chalmers izdara tik daudz metienus? Skaidrs, ka roku ir piešāvis līdz vēmienam, bet tie ir lielās trijotnes metieni, ko viņš izmet (un kā zināms metieni viņiem ir kā maize un ūdens)... Un Chalmers nav vienīgais, Heat paši ir zaudējuši sevi, savu basketbolu. Viņi bija trīs veči, kruiem bija izcili shooteri, spēlēja primitīvu basketu un tas nesa augļus, šitās pēdējās desmit samocītās spēles ir žēl skatīties, kā komanda pati sev sarežģī dzīvi, izgudrojot kaut ko lieku un darot to, kas nav pats labaķais, ko viņi spēj...
Viņiem nav izcils treneris, izcils taktiķis, par to liecina katras trešās spēles galotne, bet viņš taču biaj aizsarzdības specs, kur ir tā aizsardzība?
GSW uzvarēja, bet LA ir uz viļņa - bez azsardzības, spēles ar -15 un vairāk bumbām zem groziem nevar uzvarēt...
domāju, ka ar Veidu viss būs ok. manuprāt viņam šobrīd vnk ir uzkrājies milzīgs psiholoģisks nogurums - pēc titula, pēc traumām, pēc tā, ka viņam patiesībā besī būt 2.nr.(aiz Lebrona) komandā... arī Veids ir tikai cilvēks. gan jau iztrakosies, nolaidīs tvaiku un viss būs ok. vismaz es tā ceru, jo līdz šim viņš man vienmēr ir asociējies ar cilvēku, kurš spēj pārvarēt visas grūtības ar stoicisku mieru. ok, ne kā Dankans, bet tuvu tam.
kas attiecas uz Heat spēli - vienmēr var atgriezties pie pamatiem. manuprāt, tas, kas šobrīd notiek ar Heat un Spo - viņi nedaudz ir padevušies fanu un visu pārējo kritikai par vienveidīgo un primitīvo 3 cilvēku basketbolu un mēģina dažādot savu spēli. komandā tomēr tagad ir Rejs, kuram vajag bumbu un mest, komandā ir Luiss, kuram vajag bumbu un mest. tāpat kā metējs ir audzis tevis pieminētas Čalmerss, kuram arī vajag mest. un, protams, lielais trio, kuram arī vajag mest. ko darīt? bumba ir Lebrona un Veida rokās, kuri pa lielam izlemj kurš noslēgs kārtējo uzbrukumu. pieļauju, ka PO fāzē tā pārsvarā ceļos starp lielo trio+Reju. gan jau Spo un co sapratīs, ka tieši viņu līdzšinējais primitīvais aizsardzības un pretuzbrukumu baskets atnesa titulu pāgājušajā sezonā un var atnest arī šogad!

  +2 [+] [-]

, 2013-01-17 11:27, pirms 11 gadiem
Nevaru sagaidīt Heat spēli pret LAL, kaut arī varēšu to skatīties tikai atkārtojumā. Kobe ir reaģējis uz Lebrona izteikumiem (kuriem piebalsoja Veids) par to, ka Lakers neizjūtot tik daudz spiedienu kā Heat 2010/11. gada sezonā ar: "“What does it matter? What does he want, a cookie for that?”

Tāpat Pau Gasols ir noskaņots optimistiski par līgas medicīnisko pārbaudi, kuru viņam būs jāiziet pirms spēles sakarā ar smadzeņu satricinājuma simptomiem un domā, ka varēs palīdz šodien. Tāpat nav izslēgts, ka viņš iesaistīsies spēlē no soliņa, ko viņš pats pilnībā atbalsta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-17 11:55, pirms 11 gadiem
-1 [+] [-]Ziņot
irbiite, 2013-01-16 20:56, vakar, ignorēt, atbildēt

koby rakstīja: Pēc visa spriežot, tu laikam esi vēl pusaudzis, kas iet skolā.
Kā tu vari būt tik pārliecināts, ka heat paņems priekšā warriors?
Heat šosezon ne pārāk labi spēlē izbraukumos,, tā kā nesaki hops pirms neesi pārlecis.

tieshi taapeec, ka heat peedeejaas speelees speeleejushi vaaji, vinji sanjemsies un sasitiis warriors! Esmu par to paarliecinaats! Paskatiisimies kuram no mums buus taisniiba!

irbiitei bija taisnība, heati tiešām sasita gsw

  +2 [+] [-]

, 2013-01-17 11:58, pirms 11 gadiem
Vispār ja neskaita faktu, ka Andris neuzbrūk grozam, tad viņa pārējā statistika tik īsā spēles laikā nemaz nav slikta. Man gan īsti nav skaidrs, ko treneris grib no viņa sagaidīt. Vēl nesen Andris nospēlēja lielisku spēli aizsardzībā un bija diezgan skaidri redzams, ka treneris nav uzdevis Andrim mest grozus, bet pēc tam atkal nelaiž laukumā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-01-17 12:33, pirms 11 gadiem
Detlefs rakstīja: Tas jau bija gaidāms,LBJ būs jaunākais punktos.
jaunākais 1000,5000,10000,
15000,tgd 20000.
Nākamais būs Kobes sasniegums 25000,ko Kobe iespēja kā jaunākais un toreiz pa LTV7 varēja redzēt.
Jāņem vērā,ka Vilts bija centrs un tolaik pretī nāca īsāki spēlētāji.
Tgd LBJ lai noķer Maikla 1071spēles un 32000pts.
Droši! Vienīgi, lai to izdarītu, Lebronam ir pēkšņi jāsāk mest pa pa 35 punktiem vidēji spēlē nākamās 350 spēles

     [+] [-]

, 2013-01-17 12:38, pirms 11 gadiem
Detlefs rakstīja: Tas jau bija gaidāms,LBJ būs jaunākais punktos.
jaunākais 1000,5000,10000,
15000,tgd 20000.
Nākamais būs Kobes sasniegums 25000,ko Kobe iespēja kā jaunākais un toreiz pa LTV7 varēja redzēt.
Jāņem vērā,ka Vilts bija centrs un tolaik pretī nāca īsāki spēlētāji.
Tgd LBJ lai noķer Maikla 1071spēles un 32000pts.
Kādi īsaki? Tajos laikos spēlētāji bija fiziski spēcīgāki, bija daudz "caurumu" notiekumos, kas arī neļāva tik ātri gūt punktus, piemēram, 24 sekndes uzbrukuma laiks, agrāk laisk bija prakstiski neierobežots, pašam Čemberlenam kādreiz prasīja, ja viņām būtu jāspēlē šobrīd, vai viņš spētu iemest 100 vienā spēlē un viņš abildēja, jā, šībrīža noteikumi ir tādi, aks ļauj spēlētājiem vieglāk gūt punktus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-17 13:02, pirms 11 gadiem
ModrisG rakstīja: Kādi īsaki? Tajos laikos spēlētāji bija fiziski spēcīgāki, bija daudz "caurumu" notiekumos, kas arī neļāva tik ātri gūt punktus, piemēram, 24 sekndes uzbrukuma laiks, agrāk laisk bija prakstiski neierobežots, pašam Čemberlenam kādreiz prasīja, ja viņām būtu jāspēlē šobrīd, vai viņš spētu iemest 100 vienā spēlē un viņš abildēja, jā, šībrīža noteikumi ir tādi, aks ļauj spēlētājiem vieglāk gūt punktus.
tieši tā! tīri fiziski varbūt arī pretspēlētāji nebija tādu muskuļu kalni kā Hovards un Bens Voless vai tādi posta aizsardzības meistari kā Čandlers un Dankans, taču tā laika noteikumi ļāva pretspēlētājus bez soda apturēt visai asā veidā. ja tīri teorētiski pārceltu Čemberlenu uz mūsdienām, tad gandrīz katrs viņa gājiens uz grozu vai metiens beigtos vai nu ar gūtu grozu, vai piezīmi pret viņu un soda metieniem.
un tas pats attiecas uz citām tā laika zvaigznēm - nu nevar salīdzināt kā šobrīd līga(tiesneši) žēlo, piemēram, Kobi, Lebronu, Durantu, Polu un visas pārējās superzvaigznes un kā savulaik (ne)žēloja MJ, Maģisko, Bērdu, Vestu un visus pārējos.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-17 13:06, pirms 11 gadiem
Detlefs rakstīja: 60Gados Viltam bija vieglāk dominēt ar viņa augumu,jo tolaik nebija daudz garo centru.
Salīdzinot,kādi bija 80,90gados . Daudzi centri bija ar augumu 215-225cm . Izņemot Manute Bolu 231.
Visa komanda spēlēja uz Viltu ,pretī nāca īsāki.
Izņemot Bilu,kas tolaik bija klasika starp abiem.
Vilts daudz meta,bija izcils individuālists ,tpc tik 2x uzvarēja,bet Bilam tas nebija jādara jo komandā bija metēji.
Tgd ar nav daudz garo centru ,kas kādam ļautu dominēt un apturēt uzbrucējus.
Cik tad uzbrucēju laužas uz grozu?maz.
lielie centri no mūsdienu NBA izzūd tāpēc, ka ir mainījušās modes tendences basketbolā. visiem vajag universālus atlētus, kuri var darīt laukumā visu - skriet, lēkt, mest, piespēlēt un, pats galvenais - spēlēt ļoti efektīgi! par cik basketbols ir ļoti komercializējies, viss tiek pakārtots skatītājiem. un ko grib skatītāji?! - izrādi! lielie lēnīgie centri tomēr to nevar nodrošināt, jo, ja viņi ir laukumā, tad nav spēles dinamikas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-17 15:09, pirms 11 gadiem
Irbīte esot Clippers fans no 1981.gada ,bet pats dzimis 1986.gadā.
Kur tad viņš bija tos 5 gadus?
Irbīte esot Heat fans no 1989.gada ,gribat teikt no 3 gadu vecuma?nesmīdiniet .
Neīstais fans,īsts fans ir par vienu komandu,par vienu spēlētāju.
Īsts āksts tas irbīte.
26 gadi,bet rakstīt neprot.

  +2 [+] [-]

, 2013-01-17 15:10, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: lielie centri no mūsdienu NBA izzūd tāpēc, ka ir mainījušās modes tendences basketbolā. visiem vajag universālus atlētus, kuri var darīt laukumā visu - skriet, lēkt, mest, piespēlēt un, pats galvenais - spēlēt ļoti efektīgi! par cik basketbols ir ļoti komercializējies, viss tiek pakārtots skatītājiem. un ko grib skatītāji?! - izrādi! lielie lēnīgie centri tomēr to nevar nodrošināt, jo, ja viņi ir laukumā, tad nav spēles dinamikas.
+der atzīmēt, ka Vilts ir vienīgais spēlētājs NBA vēsturē, kurš bija tik dominants, ka līgas vadībai dēļ tā nācās mainīt dažus spēles noteikumus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-01-17 15:35, pirms 11 gadiem
Detlefs rakstīja: Man,tāds basis nepatīk ka taisa šovu.
Ne nu danki jau ir iespaidīgi,tas arī viss ko viņi māk.
Gribu atpakaļ veco labo īsto basi,kad pa īstam un nopietni spēlēja.
Ne jau šito mīksto,čīkstētāju spēlēšana.
Nu jā 80. 90. jau dankeri nebija...

  +3 [+] [-]

, 2013-01-17 16:04, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Nu jā 80. 90. jau dankeri nebija...
nu ja, NBA dankot sāka tikai no 1998.gada, kad līgā ienāca Vinss Kārters!

  +1 [+] [-]

, 2013-01-17 16:13, pirms 11 gadiem
atvainojos par off topic, kāds nezin, kur skatīties knicks-pistons spēli?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 36 komentāri