Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Timberwolves" pirms spēles pret "Warriors" pastiprinās ar Džošu Hovardu

Andrejs Siliņš

"Timberwolves" pirms spēles pret "Warriors" pastiprinās ar Džošu Hovardu
Džošs Hovards turpmāk spēlēs "Timberwolves"
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Minesotas "Timberwolves" vadība pirms šonakt gaidāmās spēles pret Andra Biedriņa pārstāvēto Goldensteitas "Warriors" vienojusies par līgumu uz šo sezonu ar pieredzējušo uzbrucēju Džošu Hovardu, kurš līdz šim bija bez komandas.

32 gadus vecais Hovards NBA aizvadījis desmit sezonas, pārstāvot Dalasas "Mavericks", Vašingtonas "Wizards" un Jūtas "Jazz". Labāko sezonu 201 centimetru garais Hovards aizvadīja 2007./2008. gada sezonā, kad Dalasas labā vidēji guva 19,9 punktus, izcīnīja 7,0 atlēkušās bumbas un atdeva 2,2 rezultatīvas piespēles. Togad Hovardam izslēgšanas spēlēs vēl labāki rādītāji - 21,3 punkti, 9,8 bumbas, 2,8 piespēles un 2,2 pārtvertas bumbas.

2008. gadā Hovards tika izvēlēts dalībai arī Visu zvaigžņu spēlē. Savukārt līdz šim pēdējo sezonu Hovards pavadīja Jūtā, kur vidēji mačā guva 8,7 punktus un izcīnīja 3,7 bumbas, bet vidējie karjeras rādītāji - 14,5 punkti un 5,7 bumbas zem groziem.

Lai atbrīvotu vietu sastāvā, "Wolves" atbrīvoja 29 gadus veco aizsargu Vilu Konroju, kurš paspēja piedalīties vien četrās spēlēs, kur ne ar ko ievērības cienīgu neizcēlās.

Laika ieskrieties Hovardam varētu nebūt - visticamāk, Minesotas komanda gaida tūlītēju pienesumu komandas sniegumā. Kā nekā savainojumu dēļ šobrīd no ierindas izkrituši vairāki rotācijas vīri un pat potenciālie līderi. Dž.Dž. Barea, Rikijs Rubio, Brendons Rojs, Kevins Lovs un Čeiss Badingers ārstē nopietnus savainojumus, bet Malkolms Lī un Nikolā Pekovičs guvuši salīdzinoši nelielas traumas.

Milzīga slodze līdz šim gūlusies uz Andreja Kiriļenko pleciem, un tieši šī vīra mazākai noslogošanai var noderēt Džošs Hovards. No sākotnēji paredzētā pamata piecinieka bez savainojumiem ir tikai Kiriļenko, kuram pēdējos trijos mačos nācies spēlēt ne mazāk par 42 minūtēm...

"Warriors" rindās tikmēr joprojām lielākās bažas par divām komandas zvaigznēm - austrāliešu centrs Endrjū Boguts turpina atveseļoties no smagā savainojuma, bet Stīvenam Karijam problēmas ar veselību nav tik nopietnas un, iespējams, aizsargs varētu doties laukumā šīs nakts mačā.

Izmantotie resursi:
ESPN

     [+] [-]

, 2012-11-16 17:38, pirms 11 gadiem
Un pasaki vēl, ka šī nav dienu veca ziņa "Timberwolves" vienojas ar Džošu Hovardu