Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Salaspils SS ceturtā uzvara četrās spēlēs

Rolands Eliņš

Salaspils SS ceturtā uzvara četrās spēlēs
Foto: Salaspils sporta skola/Facebook

LETA. Salaspils Sporta skolas (SS) komanda otrdien izcīnīja uzvaru arī ceturtajā Latvijas sieviešu handbola virslīgas mačā.

Salaspils handbolistes savā laukumā ar 31:30 (14:17) uzvarēja Jēkabpils SS spēlētājas. Uzvarētājām 14 vārtus iemeta Renāte Salmane, kamēr 1 vārtus guva Simona Ārmane.

Vēl pēc pirmā puslaika Salaspils handbolistes atradās iedzinējos ar 14:17, tomēr otrajā puslaikā spēja pārņemt iniciatīvu savās rokās, izlīdzinot spēles gaitu. Uzvaru mājiniecēm 12 sekundes pirms mača beigām ar precīzu metienu nodrošināja Dace Potapova.

Salaspils SS ar četrās spēlēs gūtiem astoņiem punktiem ir virslīgas līdere, bet ar četriem punktiem seko Jēkabpils SS un LSPA. Divus punktus iekrājusi Ludzas "Latgols", kamēr bez punktiem ir "LAT-2002/"REIR Dobele".

2018./2019.gada sieviešu virslīgas čempionātā spēlē Ludzas "Latgols", Salaspils SS, Jēkabpils SS, LSPA vienības, kā arī "LAT-2002/"REIR Dobele", kas piedalās bez vietas izcīnīšanas tiesībām un izslēgšanas spēlēs nestartēs.

Tikmēr Latvijas čempionāta virslīgā vairs nepiedalās titulētā Stopiņu NHK vienība, kas par valsts čempioni kļuva iepriekšējos trīs gadus pēc kārtas.

Sacensību pirmajā posmā visas piecas komandas aizvadīs četru apļu turnīru.

Izslēgšanas spēļu turnīrā piedalīsies četras komandas, kuras pusfinālā cīnīsies līdz divām uzvarām. Regulārā turnīra pirmās vietas ieguvējas spēlēs ar ceturto spēcīgāko komandu, bet otrajā pusfinālā tiksies otro un trešo vietu izcīnījušās vienības. Arī finālā un cīņā par bronzu spēles notiks līdz kādas komandas divām uzvarām.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-10-17 01:39, pirms 6 gadiem
Yes
Kas par spēli bija!
Vajadzēja nervu nomierinošās zāles pēc tam lietot
Bet malaces SS meitenes

     [+] [-]

, 2018-10-17 01:40, pirms 6 gadiem
Kļūda pie Simonas gūtajiem vārtiem