Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Vefiņam vājš spēles sākums un zaudējums pret "Anwil"

Emils Ozerinskis

Vefiņam vājš spēles sākums un zaudējums pret "Anwil"
"Anwil" kanādiešu centrs Kalifs Jangs. Foto: Anwil Włocławek

Latvijas basketbola līgas čempionvienība "VEF Rīga" sestdien piedzīvoja zaudējumu Polijā, piekāpjoties ar 61:67 Vloclavekas "Anwil" vienībai, kura pērn savā čempionātā bija septītā spēcīgākā.

Pagājušajā basketbola sezonā Vloclavekas "Anwil" Polijas čempionāta regulārajā sezonā ieņēma septīto pozīciju, bet izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā kārtā "Anwil" lika pamatīgi piecu spēļu sērijā papūlēties tobrīd topošajai Polijas čempionei "King Szczecin". Cīņu pret Vefiņu poļu klubs saviem līdzjutējiem reklamēja ar "VEF Rīga" vadības posteņos esošajiem Jāni Blūmu un Gati Jahoviču uz spēles plakāta. Abi bijušie basketbolisti savulaik spēlējuši "Anwil" kreklos.

Pats cīņas sākums pret "Anwil" rīdziniekiem bija pagalam mazrezultatīvs, desmit minūšu laikā tiekot tikai pie astoņiem punktiem - 8:14. Otrās ceturtdaļas gaitā "VEF Rīga" nonāca iedzinējos ar desmit punktu deficītu, puslaika atpūtā ejot ar 19:29. Arī spēles trešajā ceturksnī rīdzinieki situāciju neuzlaboja, pirms pēdējām desmit minūtēm esot iedzinējos ar 37:49. Vislielāko pārsvaru Polijas komanda sasniedza pēdējā ceturksnī, panākot 19 punktu vadību. Mača noslēgumā "Anwil" jau ripoja tukšgaitā, ļaujot Vefiņam sadeldēt atstatumu un pabeigt spēli ar tikai sešu punktu starpību - 61:67.

"Anwil" rindās otrs rezultatīvākais spēlētājs ar 12 gūtiem punktiem un sešām izcīnītām bumbām bija igaunis Janari Joesārs, bet naskākais punktu guvējs ar 14 uzvarētājiem bija kapteinis Lūks Petraseks. "VEF Rīga" sastāvā ar 19 punktiem teju trešdaļu no komandas punktu vezuma sakrāja Māris Gulbis. Brendans Adamss pievienoja 13 punktus, bet Aleksandrs Madsens guva desmit.

"Anwil" - "VEF Rīga" 67:61 (14:8, 15:11, 20:18, 18:24)
VEF: Gulbis 19, Adamss 13 (5 rez.p.), Madsens 10, Pinjeiro 7, Pinnis 6 (9 atl.b.), Džounss 4, Bērziņš 2, Putāns, Būmeisters, Butirins.

     [+] [-]

, 2023-09-16 23:00, pirms 10 mēnešiem
Par pašu spēli, diezgan lēna bumbas kustība, Džounss pagaidām nekāds izskatās, lai gan kopumā rezultāts nav sliktākai, rēķinot 3 rotācijas spēlētāju iztrūkumu un Būmesteram pirmā spēle galīgi paslikta.

Vienīgais pozitīvai bija Pinnis ar Putānu, abi ir starpsezonā pielikuši. Tik vēlētos, lai mūsu jaunie vairāk uzņemas. Bija pietiekami situācijas, kur Bērziņš un Putāns paši varēja mest nevis tālāk laist. Bet jā, Pinnim, viņa vecumā, jau vajadzētu lielāku lomu LatEst. Čalim ir iekšā.

     [+] [-]

, 2023-09-17 07:05, pirms 10 mēnešiem
Jā Džounss un Būmeistars pagaidām nekādi izskatās. Jā būs Strēlnieks tomēr tad kopā ar Bertānu un Clerensu sakārtos saspēli un punktu gūšanu . Bet sajūta pēc laba OS priekšvalifikācijas ( grupā rezultatīvākais) Clerens varētu nemaz nerauties u VEF

     [+] [-]

, 2023-09-17 10:51, pirms 10 mēnešiem
Witslenamitea rakstīja: Jā Džounss un Būmeistars pagaidām nekādi izskatās. Jā būs Strēlnieks tomēr tad kopā ar Bertānu un Clerensu sakārtos saspēli un punktu gūšanu . Bet sajūta pēc laba OS priekšvalifikācijas ( grupā rezultatīvākais) Clerens varētu nemaz nerauties u VEF
Kur tad Klerenss liksies ja ir lígums? Tapat man ir vel jaunumi par VEF, bet neteikšu, jo Real Rebel aka Intars no twitter ir nokaitinājis

     [+] [-]

, 2023-09-17 10:59, pirms 10 mēnešiem
dinamoRIGA2000 rakstīja: Kur tad Klerenss liksies ja ir lígums? Tapat man ir vel jaunumi par VEF, bet neteikšu, jo Real Rebel aka Intars no twitter ir nokaitinājis
Nebija viņam līgums gadījumā pēc katras sezonas ja ir citi piedāvājumi to pārskatīt? Savādi ka vēl nav tik ilgi ar komandu.

     [+] [-]

, 2023-09-17 11:08, pirms 10 mēnešiem
Witslenamitea rakstīja: Nebija viņam līgums gadījumā pēc katras sezonas ja ir citi piedāvājumi to pārskatīt? Savādi ka vēl nav tik ilgi ar komandu.
Nē, nē. Klarensam mikrotrauma. Viņa palikšana komandā ir 100% droša

     [+] [-]

, 2023-09-17 14:34, pirms 10 mēnešiem
dinamoRIGA2000 rakstīja: Kur tad Klerenss liksies ja ir lígums? Tapat man ir vel jaunumi par VEF, bet neteikšu, jo Real Rebel aka Intars no twitter ir nokaitinājis
Beidz čīkstēt labāk. Uzvedies kā vājš cilvēks.Vai Valmierā darba tev trūkst?

     [+] [-]

, 2023-09-17 21:01, pirms 10 mēnešiem
Real Rebel rakstīja: Beidz čīkstēt labāk. Uzvedies kā vājš cilvēks.Vai Valmierā darba tev trūkst?
Spriežot pēc viņa un VFC galvenā trenera un galvenā PR džeka - Valmieras sporta klubos cieņā ir lieli muldoņas.