Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Početino nav apmierināts ar PSG sniegumu; Hendersons priecīgs par gūtajiem vārtiem

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Početino nav apmierināts ar PSG sniegumu; Hendersons priecīgs par gūtajiem vārtiem
Neimārs, Lionels Mesi un Kiljans Mbapē. Foto: AFP/Scanpix

Vakar noslēdzās pirmā UEFA Čempionu līgas spēļu kārta. Parīzes "Saint-Germain" galvenais treneris Maurisio Početino pēc neizšķirta pret "Club Brugge" (1:1) atzina, ka komanda nevar būt apmierināta ar spēles iznākumu, kā arī paslavēja pretiniekus. Anglijas čempiones "Manchester City" pussargs Džeks Grīlišs izteicās, ka komandas mērķis ir uzvarēt Čempionu līgā, savukārt Džordans Hendersons, kurš guva vārtus "Liverpool" uzvarā pret "Milan" (3:2), atzina, ka patīkami pēc ilgāka laika gūt vārtus.

Parīzes "Saint-Germain", neskatoties uz Lionela Mesi, Kiljana Mbapē un Neimāra spēlēšanu, nespēja uzvarēt Beļģijas "Club Brugge" (1:1). Spēles iznākumu komentēja Parīzes komandas galvenais treneris Maurisio Početino: "Neviens komandā nevar būt apmierināts ar savu sniegumu un mača iznākumu. Mēs ieradāmies šeit, lai izcīnītu punktus – visus punktus. Noņemu cepuri pretinieku priekšā. Šovakar viņi bija motivētāki par mums un ir pelnījuši punktu. Mesi, Mbapē un Neimāram vajag laiku, lai izveidotu saikni. Runājot par Mbapē potītes savainojumu – ceram, ka drīzumā uzzināsim, cik tas ir nopietns."

Savu komandu pēc izcīnītā punkta slavēja Beļģijas kluba galvenais treneris Filips Klemāns: "Mēs paradījām, ka mums ir iekšas. Pirmās 15 minūtes nebija vieglas, bet mēs ieskrējāmies. Mēs sākām spēlēt savu spēli, mani spēlētāji nospēlēja vēsturisku spēli. Esmu lepns, mēs pierādījām, ka fiziski esam stipri. Domāju, ka mēs bijām krietni motivētāki par pretiniekiem. Cīnījāmies līdz galam un tikām pie rezultāta."

Deviņu vārtu spēlē Anglijas čempione "Manchester City" ar 6:3 pārspēja Vācijas klubu "Leipzig". Pilsētnieku galvenais treneris Peps Gvardiola paslavēja savus pretiniekus: "Viņiem ir jauna komanda – agresīva un fiziski spēcīga. Fantastiska komanda. "Leizpig" nekad nepadodas, viņiem ir ļoti īpašs uzbrukuma stils. Mūsu spēlētāju kvalitāte šodien bija labāka, tāpēc arī uzvarējām šo spēli."

"Spēlētāji visu laiku runā par aizvadītās sezonas finālu," teica Čempionu līgas debitants un vārtu guvējs "City" rindās Džeks Grīlišs. "Visi ir noskaņoti, lai šosezon uzvarētu finālā. Šis ir ļoti labs turnīra sākums. Cerams, ka arī turpinājumā spēsim rādīt līdzīgu sniegumu." "Leipzig" aizsargs Lukass Klostermanss atzina, ka komanda varēja nospēlēt labāk aizsardzībā: "Neesmu redzējis atkārtojumus, bet domāju, ka vairākkārt varējām nospēlēt labāk. Mums visiem bija situācijas, kad varējām nospēlēt labāk."

"Liverpool" savā laukumā, pateicoties Džordana Hendersona vārtiem 69. minūtē, ar 3:2 pārspēja "AC Milan". Nepieciešamos uzlabojumus aizsardzībā izcēla Milānas galvenais treneris Pioli: "Liverpool" spēlēja ļoti augstu. Mēs zinājām, ka varējām nospēlēt labāk, neskatoties uz pretinieku augsto kvalitāti. Mēs strādāsim pie tā, lai uzlabotu savu sniegumu. Parasti mēs aizsardzībā spēlējam krietni uzmanīgāk un labāk."

Pēdējā reize, kad Hendersons atzīmējās ar vārtiem Čempionu līgā, bija 2014./2015. gada sezona: "Ir patīkami atkal gūt vārtus, jo man to nav pārāk daudz. Protams, ka es cenšos pie tā strādāt, it īpaši, kad spēlēju nedaudz augstāk kā ierasts. Ja spēlēju vairāk laukuma vidusdaļā, ir jācenšas doties soda laukumā un gūt kādus vārtus. Pēc pirmā puslaika bijām sašutuši, ka esam iedzinējos. Saņēmāmies un sākām spēlēt ļoti labi – tas atmaksājās un tikām pie panākuma."

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefachampionsl...
https://www.uefa.com/uefachampionsl...
https://www.uefa.com/uefachampionsl...

  -1 [+] [-]

, 2021-09-16 11:57, pirms 3 gadiem
pazors

     [+] [-]

, 2021-09-16 14:18, pirms 3 gadiem
PSG šis neizšķirts ir zaudējums, trenerim ir besis tāpat kā faniem

     [+] [-]

, 2021-09-17 09:40, pirms 3 gadiem
Kommaer_inventor rakstīja: pazors
Un tagad pasaki to visās Šveices oficiālajās valodās!