Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" rindas pamet divus vārtus guvušais Steniu Žuniors

Emils Ozerinskis

"Riga" rindas pamet divus vārtus guvušais Steniu Žuniors
Steniu Žuniors. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC

Divkārtējā Latvijas čempionvienība "Riga" pavēstījusi par šķiršanos no Brazīlijas spārna Steniu Žuniora, kurš Virslīgas čempionātā šosezon guva divus vārtus.

Šosezon 29 gadus vecais Steniu Žuniors Virslīgas čempionātā aizvadīja 11 spēles, izceļoties ar vārtu guvumiem mačos pret "Tukums 2000" un "Jelgavu". Brazīlijas futbolists devās laukumā arī Čempionu līgas kvalifikācijas cīņā pret Telavivas "Maccabi", taču izvairīties no zaudējuma Steniu savai komandai nevarēja palīdzēt.

"Riga" šobrīd paziņojusi par abpusēju saistību izbeigšanu ar Brazīlijas futbolistu. Ņemot vērā Latvijas čempionvienības aktivitātes pāreju tirgu, tad komandai bija nepieciešams atbrīvot vietu spēlētāju pieteikumā, jo Virslīgas reglamets paredz, ka komandā vienlaicīgi var būt pieteikti ne vairāk kā 15 ārzemēs sagatavotie spēlētāji. Tā kā rīdzinieki pastiprinājuši savas rindas ar citu Brazīlijas uzbrūkošā plāna spēlētāju Vesliju Natu, kā arī melnkalniešu uzbrucēju Stefanu Miloševiču, tad Steniu vieta komandā vairs nav atradusies.

Pirms ierašanās Latvijā, Steniu septiņas sezonas pavadījis Maķedonijas klubā "Shkendija", bet pirms tam futbolists spēlējis arī Bulgārijā un Brazīlijā.

Rītdien pulksten 20:00 "Riga" savā laukumā "Skonto" stadionā aizvadīs Eiropas līgas kvalifikācijas maču pret Sanmariono čempioni "Tre Fiori". Spēli varēs vērot Sportacentrs.com TV.

     [+] [-]

, 2020-09-16 22:02, pirms 4 gadiem
Tiku līdz vārdu salikumam "Brazīlijas spārns", apstulbu un vairs nespēju koncentrēties. Nezināju tādu putnu - Brazīlija.

     [+] [-]

, 2020-09-16 22:02, pirms 4 gadiem
Lai izīrē Tukumam, jeb par velti lai atdod... pēcāk varēs, ja vajag paņemt atpakaļ...

     [+] [-]

, 2020-09-16 22:06, pirms 4 gadiem
Ir motori, tātad jābūt arī kādiem spārniem, kuri šiem motoriem liek lidot...
=Cialkowskis=