Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Jauns treneris nepalīdz "Sibir" pārtraukt sešu zaudējumu sēriju

Jauns treneris nepalīdz "Sibir" pārtraukt sešu zaudējumu sēriju
Aleksandrs Andrijevskis
Foto: Hcadmiral.ru

Šodien Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) „Sibir” aizvadīja pirmo spēli ar jauno galveno treneri, zaudējot „Torpedo” ar 2:3, „Salavat Yulaev” Ufā piekāpās „Neftekhimik” ar 1:3, bet Astanas „Barys” pēcspēles metienu sērijā pārspēja Gagarina kausa ieguvēju „Ak Bars” ar 4:3.

Ufas „Salavat Yulaev” savās mājās negaidīti zaudēja Ņižņekamskas „Neftekhimik” ar 1:3. Otrajā periodā viesi izvirzījās vadībā ar 0:1. Trešdaļas izskaņā mājinieki panāca izlīdzinājumu, atzīmējoties Dmitrijam Kugriševam, taču pagāja pusotra minūte, un „Neftekhimik” atkal pārņēma iniciatīvu – 1:2, bet spēles izskaņā Jonass Nitinens guva savus otros vārtus spēle – 1:3. „Salavat Yulaev” trešais zaudējums septiņos mačos, bet „Neftekhimik” ceturtais panākums septiņās spēlēs.

Trenera maiņa nepalīdzēja Novosibirskas „Sibir” tikt pie pirmās uzvaras šosezon. Aleksandra Andrijevska pirmajā spēlē komanda piekāpās Ņižņijnovgorodas „Torpedo” ar 2:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Mihails Varnakovs, izšķirošo ripu iemetot vairākumā piecas minūtes pirms pamatlaika beigām. „Sibir” joprojām paliek vienīgā komanda KHL bez uzvarām.

Mačā starp Astanas „Barys” un Kazaņas „Ak Bars” komandām nepietika ar 60 minūtēm, lai noskaidrotu uzvarētāju. Vārtus viesu labā guva Džastins Azevedo, Irži Sekačs un Aleksandrs Burmistrovs, bet mājinieku rindās ar vārtu guvumiem atzīmējās Patriks Volks, Patriss Kormjē un Romāns Starčenko, kurš gūst punktus jau sestajā mačā pēc kārtas, bet ja skaita kopā ar iepriekšējo sezonu, tad uzbrucējs tiek pie punkta jau 12. spēlē pēc kārtas. Pamatlaiks noslēdzās ar 3:3, papildlaikā vārti netika gūti, bet uzvaru pēcspēles metienu sērijā „Barys” komandai atnesa Metjū Fretins – 4:3.

KHL spēles, 16. septembris

SpēleRezultāts
Kunlun – Dinamo (Rīga)2:4
Sibir – Torpedo2:3
Barys – Ak Bars4:3 PM
Salavat Yulaev – Neftekhimik1:3

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...