Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

papildināts "Milan" piedzīvo otro zaudējumu savā laukumā

Žanis Timšāns
Žanis Timšāns

"Milan" piedzīvo otro zaudējumu savā laukumā
Luka Antonini reakcija pēc zaudējuma
Foto: AFP/Scanpix

Šovakar aizvadītas divas Serie A trešās kārtas spēles. Dienas pirmajā mačā “Palermo“ savā laukumā nospēlēja neizšķirti ar “Cagliari“ vienību 1:1. Otro sezonas zaudējumu piedzīvoja Itālijas vicečempione “Milan“, kas savā laukumā ar 0:1 piekāpās “Atalanta“ vienībai.

Savus pirmos Serie A vārtus guva “Cagliari“ uzbrucējs Marko Sau, izlīdzinot rezultātu spēles 87. minūtē pēc tam, kad rezultātu atklāja “Palermo“ pussargs Arevalo Rios pirmā puslaika 40. minūtē. “Palermo“ tie bija pirmie punkti šosezon. Jāpiebilst, ka “Cagliari“ vārtsargs ar kāju diezgan kuriozā veidā atvairīja sev aiz muguras vārtu rāmī lidojošu bumbu.

Milan - Atalanta

Dienas otrajā mačā šokējošu zaudējumu piedzīvoja “Milan“, kas mājās uzņēma “Atalanta“ vienību. Lai gan “Milan“ kontrolēja bumbu, tika izniekotas iespējas viena pēc otras. Spiediens uz galvenā trenera Masimiljano Alegri pusi palielinājās, jo komanda nav guvusi nevienus vārtus, nedz uzvaru mājas spēlēs.

Rossoneri satricināja ziņa, ka Džanpaolo Pacīni treniņa laikā guva savainojumu, bet neilgi pirms mača sākuma, spēlētājam tika dota atļauja iziet laukumā, lai stātos pretī savam bijušajam klubam. Viņš kopā ar Stefanu El Šaravi veidoja "Milan" uzbrukuma līniju. Spēlē piedalījās arī Kevins Prinss Boatengs, kuram nesen tika veikta operācija lauztajai delnas locītavai. Komandā pēc traumas atgriezās Ignazio Abate, bet Rubinjo, Patu, Montalivo un Muntari joprojām ārstē savainojumus un spēlē nepiedalījās. "Atalanta" līdz šim bija ieguvusi vienu punktu no divām aizvadītajām spēlēm.

Spēles sākumā aktīvāk darbojās un bumbu kontrolēja "Milan", bet bīstamāk uzbruka "Atalanta". 20. minūtē pēc Ačerbī kļūdas aizsardzībā, vārtus gandrīz guva Germans Denis, pēc kura raidījuma pa vārtiem, bumba atsitās pret augšējo vārtu pārliktni un atstāja laukumu. Rossoneri regulāri zaudēja bumbu laukuma centrā. Neapmierinātību izrādīja arī fani tribīnēs pēc tam, kad Denis trāpīja pa vārtu sāna tīklu. "Milan" izdarīja pirmo sitienu pa vārtiem 30. minūtē, kad El Šaravi spēcīgo raidījumu atsita vārtsargs Andrea Konsigli. Masimo Ambrosini šāvienu pa vārtiem ar krūtīm atsita Konsigli , bet bumbu izmisīgi ārā no soda laukuma izsita Tomas Manfredins, jo turpat jau gatavs to raidīt vārtos bija Pacīni. Kristiano Abbiati atvairīja bīstamu Maksi Moraleza sitienu, bet El Šaravi vēreiz mēģināja no soda laukuma līnijas pārspēt Konsigli, kārtējo reizi vārtsargs bumbu atsita. Maksi Moralezs pamanīja nepiesegto Brivio, izdarīja piespēli, bet aizsargs no asa leņķa sita garām vārtiem.

Līdzīgi kā pirmās kārtas mačā pret "Sampdoria", "Milan" bumbas kontrole sāka mazināties. Denis izgāja ārpus soda laukuma, kad Luka Cigarini atbrīvojās no de Jonga un ar precīzu sitienu trāpīja vārtu tālākajā apakšējā stūrī, Abbiati nespēja aizsniegties līdz bumbai (0:1). "Milan" bija tuvu, lai izlīdzinātu rezultātu, kad Urbijs Emanuelsons iegāja soda laukumā, izdarot piespēli Boatengam, kurš sita pa vārtiem, bet bumba lidoja dažas collas garām. Kad uz maiņu iznāca Bojans Krikičs, nomainot El Šaravi, izveidojās vēl viens bīstams uzbrukums, kārtējo reizi ar ātru driblu soda laukumā iešāvās Abate, izdarot piespēli gar vārtiem, bet neviens no Rossoneri pie tās netika. "Atalanta" sāka vairāk aizsargāties un izgāja tikai pretuzbrukumos, tādējādi nodrošinot sev uzvaru.

3. kārtas spēles

DatumsLaiksSpēleRezultātsVārtu guvēji
15.09.19:00Palermo - Cagliari 1 : 1 ( 1 : 0 )40' Rios - 87' Sau
15.09.21:45Milan - Atalanta 0 : 1 ( 0 : 0 )64' Cigarini 
16.09.13:30Chievo - Lazio
16.09.19:00Fiorentina - Catania
16.09.19:00Genoa - Juventus
16.09.19:00Napoli - Parma
16.09.19:00Pescara - Sampdoria
16.09.19:00Roma - Bologna
16.09.19:00Siena - Udinese
16.09.21:45Torino - Inter

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...
Football Italia - Serie A news, fixtures,...
Sky Sports | Sport News

     [+] [-]

, 2012-09-16 02:30, pirms 12 gadiem
Tik nesakarīgu tekstu sportacentra lapās sen neesmu lasījis... Valoda - nekāda, brīžiem pat jāmēģina īpaši saprast, kas notika, kad "bumba lidoja dažas collas garām vārtiem un de Jonga izstieptajai kājai"...
Vai arī vēl viens šedevrs: ""Milan" bumbas kontrole sāka samazināties. Denis izgāja ārpus soda laukuma, kad Luka Cigarini atbrīvojās no de Jonga un ar precīzu sitienu trāpīja vārtu tālākajā apakšējā stūrī, Abbiati nespēja aizsniegties līdz bumbai, lai to atvairītu (0:1)."
Ja ko rakstām, tad - ar kvalitāti! Šis diemžēl nav vienīgais piemērs... Negribētos, lai SC iemanto nemākulīgu rakstītāju slavu, kas skolā laikam sacerējumus rakstīja labi ja uz 4 no 10. Pirms tādiem dot rakstīt, jāpārbauda, ko kurš māk un var!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja