Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

Mieža un Lasmaņa pārstāvētā "Beijing" netiek "Challenger" pusfinālā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Mieža un Lasmaņa pārstāvētā "Beijing" netiek "Challenger" pusfinālā
Nauris Miezis. Foto: FIBA

Vēlreiz tālāk par ceturtdaļfinālu FIBA Pasaules tūres turnīrā nav izdevies tikt Naura Mieža un Kārļa Paula Lasmaņa pārstāvētajai Ķīnas komandai "Beijing". Latvieši nespēja ievilkt savu komandu Novisadas "Challenger" turnīra pusfinālā, kapitulējot "Liman" ar 9:21.

• Novisadas "Challenger" turnīru "Beijing" basketbolisti, Nauris Miezis, Kārlis Pauls Lasmanis, Jans Pens un Venbo Lu, sāka ar pirmās vietas izcīnīšanu B grupā, pārspējot Ķīnas komandu "Wuxi" (22:16) un Nīderlandes komandu "Utrecht" (22:15). Tas ļāva iekļūt ceturtdaļfinālā un turpināt cīņu par vietu Šanhajas "Masters" turnīrā.

• Ceturtdaļfinālā latviešu un ķīniešu pārstāvētajai komandai pretī stājās Serbijas komanda "Liman", kas pagājušajā nedēļā izcīnīja otro vietu Makao "Masters", kur "Beijing" palika piektajā vietā. Šajā spēlē Serbijas komandai vajadzēja nepilnas septtiņas minūtes, lai ar virkni tālmetienu sakautu latviešu pārstāvēto komandu ar 21:9. Lasmanis šajā spēlē guva piecus punktus, bet Miezis trīs.

• Spēli ļoti labi sāka "Liman", kas cīnījās vien trīs spēlētāju sastāvā. Tai izdevās izvirzīties vadībā ar 5:1. Izrāvienu ar diviem precīziem tālmetieniem apturēja Lasmanis (5:6). Kad spēlētas bija trīs minūtes, Miezis ar caurgājienu panāca izlīdzinājumu. "Liman" īsā laikā atjaunoja trīs punktu pārsvaru, bet spēles laika vidū atradās vadībā ar 13:8. "Beijing" nespēja lauzt cīņas gaitu, pieļaujot pretinieku attālināšanos ar precīzu tālmetienu palīdzību.

• "Beijing" nākamo "Challenger" turnīru 22. jūlijā aizvadīs Ķīnā, kamēr Latvijas labākā komanda "Riga" 21. jūlijā cīnīsies Bordo "Challenger" turnīrā. Vēl nedēļu vēlāk "Riga" cīnīsies Edmontonas "Masters.

     [+] [-]

, 2023-07-16 20:55, pirms 10 mēnešiem
Redzu fonā, ka SC piedāvā rakstu, kurā Elbakjans saka: "D****! Nav variantu". Diemžēl tā izskatās.

     [+] [-]

, 2023-07-17 00:35, pirms 10 mēnešiem
Tiesnešu tizlums un nemācēšana godīgi tiesāt šo maču arī izšķīra mača likteni. Tiesneši vairākkārt Liman komandai nefiksēja izteiktus foulus un autus un Beijing komandai par itin visu deva foulus un atņēma bumbu. Nu tiešām tizleņi bija šī mača tiesneši.