Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Košta: "Ja viss tiks atrisināts, nākamsezon spēlēšu "Chelsea""

Agris Suveizda

Košta: "Ja viss tiks atrisināts, nākamsezon spēlēšu "Chelsea""
Djēgu Košta
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Spānijas futbola izlases un Madrides "Atletico" uzbrucējs Djēgu Košta sarunā ar Goal.com apstiprinājis runas, ka viņš ir tuvu pārejai uz Londonas "Chelsea". Tiek lēsts, ka "Chelsea" par brazīlieša iegādi šķirsies no nepilniem 40 miljoniem eiro.

"Kāpēc esmu izvēlējies spēlēt "Chelsea"? Tā ir lieta, kas gatavojas notikt. Lietas virzās uz priekšu, un, ja tas tā turpināsies, tā būs komanda, kurā spēlēšu nākamsezon," sacīja Djēgu Košta. "Jau kādu laiku vēlos spēlēt Premjerlīgā. "Chelsea" ir viens no lielākajiem klubiem pasaulē, tāpēc ir daudz faktoru, kas liek pieņemt šādu lēmumu."

"Katra sezona ir pavisam cits stāsts. Dzīvē nekas nav viegli. Man būs ļoti daudz jāstrādā, lai iederētos Premjerlīgas stilā," teica Košta, vaicāts, vai viņa spēles stils perfekti atbilst Premjerlīgai. "Publikas svilpšana pret Nīderlandi? Spānijā ar mani tas notiek katrā stadionā, tāpēc esmu pie tā diezgan pieradis."

"Man bija tiesības izvēlēties, un tieši tāpat ir publikai – arī tai ir tiesības izvēlēties mani izsvilpt. Atrodoties laukumā, nedomāju par tādām lietām. Gaidīju, ka tā būs, zināju, ka tā notiks, tāpēc galvā biju tam gatavs," Košta turpināja.

"Tas bija smags zaudējums, bet šādas spēles ik pa laikam gadās. Tajā ir arī pozitīvā puse – mums joprojām ir iespējas, tāpēc nenokaram galvas, jo mūs vēl gaida vēl divi fināli. Nav nekā labāka kā nākamā spēle, lai censtos aizmirst iepriekšējo," teica Košta.

Izmantotie resursi:
Diego Costa: Why I'm joining Chelsea - Goal.com

     [+] [-]

, 2014-06-16 22:32, pirms 10 gadiem
Suarezs spēlēs pret Angliju un Oksleids Čemberleins atgriezies treniņos.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-16 22:33, pirms 10 gadiem
Žēl! Tagad tik jāredz, kas būs vietā, tomēr šis bija vairāk vai mazāk Athletico viens no vilcējiem.

  -2 [+] [-]

, 2014-06-16 22:41, pirms 10 gadiem
Man gan liekas, ka Atletico ir varenāks klubs. Atletico ar algām mazākām nekā QPR (Anglijas 2. līgas klubs) spēj vinnēt Spānijas titulu un spēlēt ČL FINĀLĀ (!) un to pat gandrīz uzvarēt. Chelsea ir varenāks tikai līdzekļos, bet Atletico spēlētājus vadīja mīlestība pret šo spēli un nekas nav varēnāks par to. Atletico manās acīs ir varenākais klubs šosezon un ceru, ka spēs sevi pierādīt arī nākamos gadus.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-16 23:10, pirms 10 gadiem
salming112 rakstīja: Žēl! Tagad tik jāredz, kas būs vietā, tomēr šis bija vairāk vai mazāk Athletico viens no vilcējiem.
Atletico noskatījuši Negrēdo un Soldādo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-17 00:17, pirms 10 gadiem
Kurzemes Dubriks rakstīja: Cerams!
Lai tik turpina vārtīties Spānijā ar saviem brāļiem
Un, lai provocē un tracina viņu aizsargus