Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Crystal Palace" galvenais treneris negaidīti pamet amatu

"Crystal Palace" galvenais treneris negaidīti pamet amatu
Tonijs Pjuliss
Foto: AP/Scanpix

Tikai divas dienas līdz Anglijas premjerlīgas jaunās sezonas sākumam "Crystal Palace" komandas galvenā trenera amatu pametis Tonijs Pjuliss.

Ceturtdien treneris tikās ar vienu no kluba īpašniekiem Stīvu Perišu un saspringtās attiecības abu starp uzlabot neizdevās. Bijušais "Stoke City" galvenais treneris starpsezonu periodā neslēpa vilšanos par kluba nespēju piesaistīt vēlamos futbolistus.

Premjerlīgas sezonas pirmajā mačā sestdien pret Londonas "Arsenal" komandu "Crystal Palace" cīņā vedīs līdzšinējais Pjulisa asistents Kīts Millens.

Pēc neveiksmīgā transfēru perioda vasarā 56 gadus vecais Pjuliss vēlējās lielāku rocību pār futbola jautājumiem "Crystal Palace" klubā. Tāpat trenerim un Perišam ievērojami atšķīrās viedokļi par kluba nākotnes vīziju.

Jāpiebilst, ka pagājušajā sezonā Treneru asociācija Pjulisu atzina par premjerlīgas labāko treneri. Speciālists pie "Crystal Palace" stūres stājās 2013. gada 23. novembrī, kad komanda 11 spēlēs bija izcīnījusi tikai četrus punktus. Bet sezonas turpinājumā "Crystal Palace" spēja pakāpties uz 11. vietu.

Izmantotie resursi:
BBC Sport

     [+] [-]

, 2014-08-15 10:45, pirms 10 gadiem
Un Crystal Palace fani izdzirdot ka reālākais pretendents uz trenera amatu ir David Moyes nošaujas

     [+] [-]

, 2014-08-15 11:02, pirms 10 gadiem
Bukiji gan domā ka Malkijs Makajs galvenais kandidāts

  -2 [+] [-]

, 2014-08-15 11:23, pirms 10 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-15 12:12, pirms 10 gadiem
Šito kadru Spurs vajadzēja piesaistīt, čalis saprot spēli

     [+] [-]

, 2014-08-15 13:04, pirms 10 gadiem
biedrinjsh#15 rakstīja: Un Crystal Palace fani izdzirdot ka reālākais pretendents uz trenera amatu ir David Moyes nošaujas
Vispar butu labak kaut ko uzzinat pirms rakstit tik parliecinati - kad Moyes parnema Everton, ta bija lejasgala, kamer Moyesa vadiba uzvareja 4 ligas speles no 9 un palika Premjerliga un nakosaja sezona Everton beidza augstaja 7 vieta. Tapec es domaju, ka Crystal Palace varetu but loti laimiga, ja Moyes tos vadis.

     [+] [-]

, 2014-08-15 13:13, pirms 10 gadiem

     [+] [-]

, 2014-08-15 13:45, pirms 10 gadiem
Vēl tikmēr Zenit nopirka Garsiju par 13 mio GBP
Zenit St Petersburg sign Manchester City...

     [+] [-]

, 2014-08-15 14:48, pirms 10 gadiem
ZIWRAV rakstīja: Vispar butu labak kaut ko uzzinat pirms rakstit tik parliecinati - kad Moyes parnema Everton, ta bija lejasgala, kamer Moyesa vadiba uzvareja 4 ligas speles no 9 un palika Premjerliga un nakosaja sezona Everton beidza augstaja 7 vieta. Tapec es domaju, ka Crystal Palace varetu but loti laimiga, ja Moyes tos vadis.
Moijes ienesa klubā stabilitāti, pēc tam kad tika pārdots Rūnijs, ar to naudu tika nosegti parādi un ar to kas palika pāri (UTD joprojām maksā EFC naudu par Rūniju) sagādāts kaut cik normāls sastāvu.

Cpalace problēma ir direktors, kas uz savu galvu nopirka Kelliju no Liverpūles. Nevienam trennerim šai komandā neies viegli. Pat Pepe Gvardiola kultos pa lejas galu ar šo komandu.

     [+] [-]

, 2014-08-15 15:30, pirms 10 gadiem
evertonian rakstīja: Moijes ienesa klubā stabilitāti, pēc tam kad tika pārdots Rūnijs, ar to naudu tika nosegti parādi un ar to kas palika pāri (UTD joprojām maksā EFC naudu par Rūniju) sagādāts kaut cik normāls sastāvu.

Cpalace problēma ir direktors, kas uz savu galvu nopirka Kelliju no Liverpūles. Nevienam trennerim šai komandā neies viegli. Pat Pepe Gvardiola kultos pa lejas galu ar šo komandu.
Labi pateici ''pat Pepe Gvardiola'', nu tas ari nebutu parsteigums, vins pagaidam vel nav trenejis mazas komandas.