Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

"Flyers" asumiem bagātā spēlē atkal sagrauj "Penguins"

"Flyers" asumiem bagātā spēlē atkal sagrauj "Penguins"
Sidnijs Krosbijs un "Penguins" bija pārāki kautiņos, bet hokeja spēlēšanā atkal labāka "Flyers" komanda
Foto: Reuters/Scanpix

Trešo reizi pēc kārtas uzvarot, spēles ievadā esot iedzinējos, 3-0 sērijā pret Pitsburgas "Penguins" panākusi Filadelfijas "Flyers", kas svētdien savā laukumā uzvarēja ar 8:4. Viena panākuma attālumā no 2. kārtas ir arī Losandželosas "Kings", kas trešajā spēlē "sausā" atstāja Vankūveras "Canucks" - 1:0.

"Penguins" uzvar kautiņos, cieš sagrāvi spēlē

Filadelfijas un Pitsburgas komandu duelī šajā "play off" izcīņā visās trīs pirmajās spēlēs uzvarēja komanda, kura neguva pirmos vārtos. "Penguins" pirmo maču zaudēja no trīs vārtu pārsvara, otro spēli no divu, bet vakardienas spēli – no vienu vārtu pārsvara.

Iļju Brizgalovu jau 4. minūtē pārspēja Džordans Stāls, taču "Penguins" jau atkal nespēja noturēt pārsvaru. "Flyers" nākamajās astoņās minūtēs guva trīs vārtus, pēc kā sākās dūru vicināšana.

Nekārtības izprovocēja "Penguins" spīdeklis Sidnijs Krosbijs, vienā epizodē sitot pa rokām Brizgalovam, citā gadījumā aizsitot prom Kloda Žirū cimdu. Krosbijs uzvarēja divcīņu pret Žirū. Kriss Letangs "vienos vārtos" sasita Kimo Timonenu...

Nedaudz vēlāk nervi neizturēja Āronam Ešamam, kurš rupji noguldīja uz ledus Breidanu Šennu. Filadelfijas uzbrucējs mirkli agrāk izdarīja "tīru" spēka paņēmienu pret viesu aizsargu Polu Mārtinu.

Asumi turpinājās arī 2. un 3. periodā, komandām pirmajās divās trešdaļās vien kopā nopelnot 80 soda minūtes. "Penguins" trīs reizes izdevās vārtu starpību samazināt līdz minimumam, taču sliktas aizsardzības dēļ otro maču pēc kārtas pašiem nācās ielaist astoņus vārtus un zaudēt ar 4:8.

Denijs Briērs, Makss Talbots un Mets Rīds guva pa diviem vārtiem, bet trīs rezultatīvas piespēles Jaromīra Jāgra kontā.

Zaudētāju sastāvā Džeimsam Nīlam 2+1, bet divus vārtus guva Džordans Stāls. Krosbijam viena, bet Jevgeņijam Malkinam – divas rezultatīvas piespēles.

Nākamais mačs, kas šajā sērijā var kļūst par pēdējo, trešdien notiks Filadelfijā.

Arī "Kings" uzvaras attālumā no nākamās kārtas

"Kings" pirmos divus maču pret "Canucks" viesos uzvarēja ar 4:2, bet svētdien savā laukumā bija pārāka ar minimālu 1:0. Vienīgos vārtus pēdējā periodā guva Dastins Brauns, bet Džonatans Kviks atvairīja 41 metienu.

Vankūveras komanda regulāro sezonu pabeidza 1. vietā gan Rietumu konferencē, gan visas līgas kopvērtējumā. Sērijas ceturtā spēle trešdien "Staples Center" arēnā Losandželosā.

"Panthers" pirmā "play off" uzvara kopš 1997. gada

Floridas "Panthers" izcīnījusi pirmo izslēgšanas spēļu uzvaru kopš 1997. gada, savā laukumā sērijas otrajā mačā ar 4:2 pieveicot Ņūdžersijas "Devils".

"Panthers" līdz 2. perioda 15. minūtei bija izvirzījusies vadībā ar 3:0 (divi vārti vairākumā Stīvenam Vaisam), bet pēc tam nedaudz atslābinājās, kas ļāva "Devils" divus vārtus atspēlēties. Viesiem, it īpaši Iļjam Kovaļčukam, bija iespējas panākt izlīdzinājumu, taču nebija lemts. Līdz ar spēles beigu signālu ceturto ripu jau tukšos "Devils" vārtos iemeta Tomass Flaišmens.

Sērijā neizšķirts 1-1. Nākamās divas spēles otrdien un ceturtdien "Devils" laukumā.

Stenlija kausa izcīņa, 15. aprīlis

SpēleRez.Sērijā
Red Wings – Predators2:31-2
Flyers – Penguins8:43-0
Panthers – Devils4:21-1
Kings – Canucks1:03-0

Izmantotie resursi:
ESPN


, 2012-04-16 08:43, pirms 12 gadiem
Krosbijs nožēlojams,bija pelnījis riktīgi pa mutu.
, 2012-04-16 08:52, pirms 12 gadiem
Ari Burrows ar Kopitaru izvicinajas sovakar.
, 2012-04-16 08:56, pirms 12 gadiem
Krosbijs uzvarēja kautiņā drīzāk viņs slēpās, kā mazs puišelis aiz tēva muguras. Es arī varētu provocēt, pēc tam slēpties, nav liela māksla. Nav nekas pret Penguins, bet Flyers šajā sērijā 2x labāki.
, 2012-04-16 08:57, pirms 12 gadiem
Lūk šis ir hokejs, žēl, ka Krosbiju ar nestuvēm neaiznesa, bet cerams, nākošajā spēlē.
, 2012-04-16 09:02, pirms 12 gadiem
Njā, totālais hokejs Flyers un Penguins izpildījumā jau pirmajā kārtā. Kā tur KHL finālsērija izskatās?
, 2012-04-16 09:15, pirms 12 gadiem
flaers vinus vienkarsi varo, bez variantiem. kur palika visi tie kuri pingviniem jau garanteja kausu jo malkins un krosbijs esot baigie monstri? uz sid the kid vispar bija jautri paskatities, ka vins kautinos meginaja telot viru, bet beigas atkal gerbtuves raudaja ka maza meitene
, 2012-04-16 09:19, pirms 12 gadiem
Nu ko, izskatās, ka Kārtera un Ričardsa maiņa starpsezonā nebija kļūdaina. Ar Bryz un Jāgru Flyers pilnīgi lido šobrīd!!

Tā tik turēt. Un SC būs rokā!!!!
, 2012-04-16 09:20, pirms 12 gadiem
kino rakstīja: Njā, totālais hokejs Flyers un Penguins izpildījumā jau pirmajā kārtā. Kā tur KHL finālsērija izskatās?
KHL ir īsts play-off, bet vai tā bija izslēgšanas cienīga spēle, drīzāk jau ne. Kādu laiku var paciest tādu uguņošanu, bet beigās jau sāk apnikt tas balagāns.

Cik spēlētāji tika aiztriekti uz ģērbtuvēm?
, 2012-04-16 09:21, pirms 12 gadiem
Pishevs12 rakstīja: Krosbijs uzvarēja kautiņā drīzāk viņs slēpās, kā mazs puišelis aiz tēva muguras.
Pilnībā priekrītu! manuprāt vārdu salikums "Krosbijs un kautiņš" neiet kopā tas tā pat kā "Ņiživijs piekāva Jeblonski"
Flyers vēl to raudošo pingvīnu žēlo, jo zina, ka šamējam bija smadzeņu satricinājums. bet tā vispār viņam noteikti klātos vēl grūtāk!!
, 2012-04-16 09:22, pirms 12 gadiem
Agris 77 rakstīja: KHL ir īsts play-off, bet vai tā bija izslēgšanas cienīga spēle, drīzāk jau ne. Kādu laiku var paciest tādu uguņošanu, bet beigās jau sāk apnikt tas balagāns.

Cik spēlētāji tika aiztriekti uz ģērbtuvēm?
12 man šķiet, ka bija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-16 09:24, pirms 12 gadiem
KrokodiIs rakstīja: Pilnībā priekrītu! manuprāt vārdu salikums "Krosbijs un kautiņš" neiet kopā tas tā pat kā "Ņiživijs piekāva Jeblonski"
Flyers vēl to raudošo pingvīnu žēlo, jo zina, ka šamējam bija smadzeņu satricinājums. bet tā vispār viņam noteikti klātos vēl grūtāk!!
Nu, nu... Ja tas viens "uperkats" būtu viņam trāpījis pa žokli, tad varētu vēl pāris meņešus smadzeņu satricinājumu ārstēt... Zvetēt viņam zvetēja pretim uz pilnu klapi, tas, ka netrāpa, tas cist stāsts...
, 2012-04-16 09:24, pirms 12 gadiem
pats labākais kad nau video!!!! jaskatas citos portalos
, 2012-04-16 09:26, pirms 12 gadiem
KrokodiIs rakstīja: Pilnībā priekrītu! manuprāt vārdu salikums "Krosbijs un kautiņš" neiet kopā tas tā pat kā "Ņiživijs piekāva Jeblonski"
Flyers vēl to raudošo pingvīnu žēlo, jo zina, ka šamējam bija smadzeņu satricinājums. bet tā vispār viņam noteikti klātos vēl grūtāk!!
Neizskatās, ka viņam vispār grūti klātos. Turklāt saucam tos kā gribam (kautiņi vai ne), bet ja viņš tādos iekuļas, praktiski nekad neiziet kā zaudētājs
, 2012-04-16 09:31, pirms 12 gadiem
KrokodiIs rakstīja: Nu ko, izskatās, ka Kārtera un Ričardsa maiņa starpsezonā nebija kļūdaina. Ar Bryz un Jāgru Flyers pilnīgi lido šobrīd!!

Tā tik turēt. Un SC būs rokā!!!!
Tas pats Bryz, kurš PO 3 spēlēs ir ielaidis 12 vārtus?
, 2012-04-16 09:31, pirms 12 gadiem
kino rakstīja: Njā, totālais hokejs Flyers un Penguins izpildījumā jau pirmajā kārtā. Kā tur KHL finālsērija izskatās?
kā vakar Twitterī teica viens krievu hokeja apskatnieks: Кубок Гагарина смотрелся неплохо... пока не начался Кубок Стэнли
, 2012-04-16 09:35, pirms 12 gadiem
KrokodiIs rakstīja: Nu ko, izskatās, ka Kārtera un Ričardsa maiņa starpsezonā nebija kļūdaina. Ar Bryz un Jāgru Flyers pilnīgi lido šobrīd!!

Tā tik turēt. Un SC būs rokā!!!!
Not sure if serious...
Flyers domine shaja serija, jo preti ir komanda ar vel lielaku bardaku aizsardziba un ar, uz doto bridi, vel sliktak spelejoshu vartsargu. Brizgalovs nespele labi un ari Jagrs lielakaja daljaa speelju ir pilnigi neredzams. Komandu velk tie pashi vechi, kas pedejos gados (Zhiru, Hartnels, Briers) + parsteidzoshi - jaunie speletaji, kas atnaca sho mainju rezultata.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-16 09:36, pirms 12 gadiem
Izslēgt Malkinu nozīmē izslēgt PIT
, 2012-04-16 09:54, pirms 12 gadiem
paskatoties saadas spelees uz reiz redzi ka visas paareejas liigas uz nhl fona ir nozeelojamas..jeb pat smiekliigi saakt ko saliidzinaat..
tas ir kaut kas vienreizeejs...
bet domaaju ka flyers var dabuut kausu...jo kad iesleedz apgriezienus tas ir totaals speeks..
kaut airi Detroita vakar iesleedza apgrizienus bet nespeeja atsisties pret nashwilllu......
, 2012-04-16 09:54, pirms 12 gadiem
Kaut kāda parodija par hokeju pingvīnu izpildījumā. Es zināju, ka flyeri ir visneērtākais pretinieks, es zināju, ka būs grūti, bet es nedomāju, ka pingvīni tik viegli piekāpsies un neizrādīs nekādu pretestību. Vienkārši apkaunojoši, labāk, lai ātrāk beidz sēriju un miers. Tad visai organizācijai, sākot no GM, kurš visu sezonu apgalvoja, ka komanda ir lieliska un tur nav ko pielikt, ne ko atņemt un Stenlija kauss bez maz vai jau ir kabatā, un beidzot ar Bailsmu un spēlētājiem, izdarīt pareizos secinājumus, lai nekas tāds vairs neatkārtotos.
Flerī vajadzēja nomainīt jau pēc 3. vai 4. zaudētajiem vārtiem, viņš ir galvenais iemesls, kāpēc sērijā ir 3-0. Protams, arī aizsardzība ir bijusi zem sava līmeņa. Kam viņiem tādu miljonu vērtie aizsargi, ja viņi nav savā līmenī? To pašu var teikt arī par uzbrucējiem. Malkins vispār neredzams šajā sērijā.
Tagad klausos Bailsmu un ir acīmredzams, ka viņš vairs nezina, ko darīt un pats nesaprot, kāpēc ir noticis tā, kā noticis.
Karoči, pirmo reizi es, lielākais pingvīnu fans šeit, vairs neticu šai komandai un tiešām esmu dusmīga. Tagad jācer, ka kausu paņems kāda komanda no Rietumiem, piemēram, LA Kings, Sentluisa vai Nešvila. Un tie paši flyers ar tādu spēli bez aizsardzības necik tālu arī netiks un viņi var uzvarēt pingvīnus tikai tāpēc, ka pingvīni spēlē nožēlojami. Zaudēt flyeriem, protams, nav nekāds apkaunojums, bet tas ir atkarīgs, kā zaudē. Ja būtu 7 spēles un visas zaudētas OT, tad es vēl neko neteiktu, bet zaudēt 4 spēlēs bez nekādas cīņas tiešam ir pretīgi.

Vismaz prieks, ka Vankūverai iet tikpat slikti, un viņiem kā prezidenta kausa ieguvējiem, zaudēt pirmajā kārtā 4 spēlēs (es ceru, ka tā notiks) būs vēl lielāks apkaunojums.
, 2012-04-16 09:56, pirms 12 gadiem
Patika spēle, protams, PIT kā parasti neprot zaudēt, lai Lidotājiem izdodās sagraut viņus arī nakamājā spēlē.
, 2012-04-16 09:59, pirms 12 gadiem
Informācija šāres lietotājiem, xtv2.lv parādijies Viasat Hockey.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-16 10:06, pirms 12 gadiem
jaba rakstīja: Krosbijs nožēlojams,bija pelnījis riktīgi pa mutu.
Pilnīgi piekrītu!
, 2012-04-16 10:09, pirms 12 gadiem
Pishevs12 rakstīja: Krosbijs uzvarēja kautiņā drīzāk viņs slēpās, kā mazs puišelis aiz tēva muguras. Es arī varētu provocēt, pēc tam slēpties, nav liela māksla. Nav nekas pret Penguins, bet Flyers šajā sērijā 2x labāki.
Nē, šoreiz Krosbijs iesāka un noveda lietas līdz galam , arī noliekot pretinieku uz lāpstiņām, tādējādi neattaisnojot crybaby Crosby titulu.
, 2012-04-16 10:10, pirms 12 gadiem
Ja jau pingvīni man sagādāja tādu vilšanos, ceru, ka Latvijas izlase spēs sagādāt tikai un vienīgi pozitīvas emocijas PČ!
, 2012-04-16 10:13, pirms 12 gadiem
spēles laikā iedomājos kā tur klātos Aņisinam, droši vien pēdējā trešdaļā treneris pats viņu aizsūtītu uz ģērbtuvēm, tālāk no grēka ka nesamin.
, 2012-04-16 10:13, pirms 12 gadiem
Lāsma21 rakstīja: Kaut kāda parodija par hokeju pingvīnu izpildījumā. Es zināju, ka flyeri ir visneērtākais pretinieks, es zināju, ka būs grūti, bet es nedomāju, ka pingvīni tik viegli piekāpsies un neizrādīs nekādu pretestību. Vienkārši apkaunojoši, labāk, lai ātrāk beidz sēriju un miers. Tad visai organizācijai, sākot no GM, kurš visu sezonu apgalvoja, ka komanda ir lieliska un tur nav ko pielikt, ne ko atņemt un Stenlija kauss bez maz vai jau ir kabatā, un beidzot ar Bailsmu un spēlētājiem, izdarīt pareizos secinājumus, lai nekas tāds vairs neatkārtotos.
Flerī vajadzēja nomainīt jau pēc 3. vai 4. zaudētajiem vārtiem, viņš ir galvenais iemesls, kāpēc sērijā ir 3-0. Protams, arī aizsardzība ir bijusi zem sava līmeņa. Kam viņiem tādu miljonu vērtie aizsargi, ja viņi nav savā līmenī? To pašu var teikt arī par uzbrucējiem. Malkins vispār neredzams šajā sērijā.
Tagad klausos Bailsmu un ir acīmredzams, ka viņš vairs nezina, ko darīt un pats nesaprot, kāpēc ir noticis tā, kā noticis.
Karoči, pirmo reizi es, lielākais pingvīnu fans šeit, vairs neticu šai komandai un tiešām esmu dusmīga. Tagad jācer, ka kausu paņems kāda komanda no Rietumiem, piemēram, LA Kings, Sentluisa vai Nešvila. Un tie paši flyers ar tādu spēli bez aizsardzības necik tālu arī netiks un viņi var uzvarēt pingvīnus tikai tāpēc, ka pingvīni spēlē nožēlojami. Zaudēt flyeriem, protams, nav nekāds apkaunojums, bet tas ir atkarīgs, kā zaudē. Ja būtu 7 spēles un visas zaudētas OT, tad es vēl neko neteiktu, bet zaudēt 4 spēlēs bez nekādas cīņas tiešam ir pretīgi.

Vismaz prieks, ka Vankūverai iet tikpat slikti, un viņiem kā prezidenta kausa ieguvējiem, zaudēt pirmajā kārtā 4 spēlēs (es ceru, ka tā notiks) būs vēl lielāks apkaunojums.
Atbilde viena - Pingvīniem bija pamatīgi sakāpis galvā pēc galvu reibinošās sezonas. nez kāpēc visi apskatnieki viņiem jau bija garantējuši SC. tas manurpāt viņus arī iegāza. jo arī pēdējās sezonas spēles ar Flyers ne par ko labu neliecināja.
, 2012-04-16 10:15, pirms 12 gadiem
kino rakstīja: Njā, totālais hokejs Flyers un Penguins izpildījumā jau pirmajā kārtā. Kā tur KHL finālsērija izskatās?
Izskatās pat ļoti labi (sērijā 1-1 spēles gana aizraujošas) ko nevar par Flyers un "knābuļu" sēriju teikt! Philly "knābuļus" drāž pēc pilnas programmas! Aizraujošs hokejs? Varbūt, bet pagaidām tikai Flyers faniem! Šaubos vai "knābuļu" fani tur kaut ko aizraujošu redz!
, 2012-04-16 10:16, pirms 12 gadiem
Kā man patīk, kad Lāsma ņaud.
, 2012-04-16 10:17, pirms 12 gadiem
als rakstīja: Izskatās pat ļoti labi (sērijā 1-1 spēles gana aizraujošas) ko nevar par Flyers un "knābuļu" sēriju teikt! Philly "knābuļus" drāž pēc pilnas programmas!
O, jā, drāž gan, un labāk, lai kārtīgi izdrāž, lai šie saprot, ka kaut kas nav kārtībā un kaut kas steidzami ir jāmaina. Kā tā var spēlēt komanda, kura uz papīra ir, iespējams, vislabākā, es nesaprotu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-16 10:23, pirms 12 gadiem
Mordehajs Levijs rakstīja: Hansens, Malkins uz savām izlasēm un LV aizsargiem būs ko pasvīst.
Domāju, ka Malkins būs izlasē noteikti. Par pārējiem pingvīniem gan neesmu droša. Varbūt Mihaleks arī aizbrauks un Nīls (jo viņi bija arī pagājšgad).
, 2012-04-16 10:31, pirms 12 gadiem
Mordehajs Levijs rakstīja: Hansens, Malkins uz savām izlasēm un LV aizsargiem būs ko pasvīst.
Tev nu gan tā plate noķīlējusies, LAT-RUS būs viena spēle pāris stundas, bet Tu apmēram vienu un to pašu raksti jau pāris nedēļas. Kāda starpība ar kādu rezultātu zaudēsim, ar vai bez Malkinie!
Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix
16

Šilovam 21 atvairījums, Millers pēdējā minūtē izrauj ''Canucks'' uzvaru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā trešo uzvaru svinēja Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas ar 3:2 pārspēja Edmontonas ''Oilers'', sērijā izvirzoties priekšā ar 3-2.
Kolorādo "Avalanche" hokejistu prieks un Tailers Segīns (Nr. 91). Foto: Jerome Miron/USA Today Sports/Scanpix

Kolorādo uzbrukumam otrā elpa un izvairīšanās no izstāšanās

Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pusfināla sērijā pēc divām tukšajām spēlēm atvēries Kolorādo "Avalanche" uzbrukums, 2022. gada turnīra uzvarētājai šorīt Dalasā izrādoties pārākai (5:3) pār "Stars".
Izšķirošo vārtu guvējs Evans Būšārs. Foto: Cody McLachlan/AFP/Scanpix
34

"Canucks" līdz priekšpēdējai minūtei atgūstas no 0:2, taču ielaiž pašā galotnē

Rietumu konferences pusfinālā divu uzvaru pārsvaru neizdevās iegūt Vankūveras "Canucks" vienībai, kura izbraukumā trešajā trešdaļā atspēlējās no 0:2, taču nepilnas 40 sekundes pirms pamatlaika beigām ielaida izšķirošo ripu, piekāpjoties (2:3) Edmontonas "Oilers".