Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs/Šmēdiņš, Točs/Fokerots šovakar uzsāks "Beach Pro Tour Challenge" posmu Meksikā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Samoilovs/Šmēdiņš, Točs/Fokerots šovakar uzsāks "Beach Pro Tour Challenge" posmu Meksikā
Jānis Šmēdiņš. Foto: SamoilovSmedins/Twitter

Latvijas pludmales volejbola komandas Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš, kā arī Edgars Točs/Kristians Fokerots šonedēļ piedalīsies "Beach Pro Tour Challange" posmā, kas Meksikas pilsētā Lapasā sāksies šodien un norisināsies līdz 19. martam.

"Beach Pro Tour" otrās sezonas pirmais posms sāksies ar kvalifikāciju, kur startēs arī abi Latvijas pāri Samoilovs/Šmēdiņš un Točs/Fokerots. 16. marta kvalifikācijas pirmajā kārtā ar 20. numuru izliktie Točs/Fokerots pēc Latvijas laika plkst. 22:00 spēlēs pret itāļiem Dalkorso/Viskoviču, bet ar 6. numuru izsētie Samoilovs/Šmēdiņš tieši pusnaktī plkst. 00:00 cīnīsies pret brazīļiem Pedro/Henrike.

Ja mūsu pludmales volejbolistiem izdosies pārvarēt pirmo kārtu, tad izšķirošās kvalifikācijas spēles notiks 17. marta agrā rīta. Otro kārtu pārvarējušie kvalificēsies pamatturnīram, kas sāksies 17. marta vakarpusē.

Šajā posmā turpinās cīņa par ranga punktiem olimpiskajā atlasē, kas ilgs līdz 2024. gada 9. jūnijam, noskaidrojot 17 labākās komandas pēc olimpiskās kvalifikācijas ranga gan sievietēm, gan vīriešiem.

Spēļu tiešraides: https://www.volleyballworld.tv/live...

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols