Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Jānis Gailītis: "Latviešu spēlētājiem vairāk jāuzņemas"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Jānis Gailītis: "Latviešu spēlētājiem vairāk jāuzņemas"
Jānis Gailītis un Jevgeņijs Kosuškins
Foto: Mikus Kļaviņš

"Pirmā puslaika beigās Pako parādīja piemēru, sākot spēlēt agresīvāk. To uztvēra Mailss, labi spēlē iegāja Dāvis Geks. Žēl, ka pārējiem vēl jāparāda piemērs," revanšējoties "Bisons" par novembrī Somijā piedzīvoto zaudējumu, teica basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Jānis Gailītis.

Ronalds Klārks, "Bisons" spelētājs

"Nebijām daudz trenējušies kopā, jo komandas sastāvā notika izmaiņas. Neraugoties uz to, brīžiem parādījām, ka varam nospēlēt ļoti labi. Sezona Valmierā bija patīkamākā manā profesionālajā karjerā, tāpēc Latvijā vienmēr atgriežos ar prieku."

Gregs Gibsons, "Bisons" galvenais treneris

"Izņemot pēdējās divas minūtes pirmajā puslaikā, mēs nospēlējām labi. Pirms pusotra mēneša zaudējām daudzus spēlētājus, četri puiši nākuši klāt. Mums nav bijis daudz laika saspēlēties, jo pašreizējais spēļu ritms ir ļoti intensīvs.

Izmantojam VTB līgas spēles, lai kļūtu labāki un sagatavotos izslēgšanas spēlēm Somijas līgā. Nacionālās izlases un klubu panākumi ir saistīti – mēs barojamies viens no otra. “Kataja” šosezon sataisīja troksni Eirokausos, KTP to paveica pagājušajā sezonā. Esmu lepns par Somijas basketbolu."

Entonijs Mailss, "VEF Rīga" spēlētājs

"Jūtu, ka varam nospēlēt daudz labāk, nekā to darījām šodien. VEF esmu uzņemts ļoti labi – ar katru dienu jūtos labāk un kļūstu stiprāks."

Jānis Gailītis, "VEF Rīga" galvenais treneris

"Esam apmierināti ar rezultātu, taču nevaram līdz galam būt apmierināti ar visu spēlētāju paveikto. Tādas spēles vajadzētu kontrolēt visas 40 minūtes. Sestdien mums bija nozīmīga spēle Ventspilī. Spēlētājiem tas bija svarīgs duelis, arī enerģijas patēriņš bija lielāks. Tam nav jābūt attaisnojumam.

Tagad mūsu sastāvā ir 12 spēlētāji, varam uzbrukumā spēlēt daudzveidīgi, taču gaidu lielāku uzņemšanos no latviešu spēlētājiem. Piemēram, pirmā puslaika beigās Pako parādīja piemēru, sākot spēlēt agresīvāk. To uztvēra Mailss, labi spēlē atkal iegāja Dāvis Geks. Žēl, ka vēl jāparāda piemērs.

Mūsu jaunpienācējs, amerikāņu uzbrucējs Gregorijs Smits, būs sastāvā uz nākamo Latvijas Basketbola līgas spēli. Pagaidām viņš vēl nav ieradies Latvijā."

     [+] [-]

, 2016-03-16 22:30, pirms 8 gadiem
TAd jalaiz vairak tos Latviesu speletajus laukuma.Mejera 11 minutes vispar ir absurds!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-16 22:47, pirms 8 gadiem
Ja Gailītis "nedirsinātu" latviešu spēlētājus (šajā spēlē spilgts piemērs bija Mejeris un Bērziņš), tad gan jau uzņemtos vairāk... Bērziņš pēdējās spēlēs spēlēja ļoti labi, atguvis pārliecību, bet pirmajā puslaikā nospēlē 5 min... un savas minūtes normāli nospēlē...

  -1 [+] [-]

, 2016-03-16 22:49, pirms 8 gadiem
Redneck rakstīja: Tā ir pretruna, nevar vairāk uzlaist ja neuzņemās iniciatīvu....Meiera minūtes ir neliels pārsteigums, bet par absurdu īsti teikt nevar, jo Vilde rādīja labāku sniegumu un loģiski, ka pavadīja gandrīz divreiz vairāk laukumā, ot tu palaidi garām, ,ka Vildem 20 minūtes spēlē, ne?
Prieks par Vildi,bet Mejeris jau ir 4 nummurs.MAnuprat tiraka LV speletaju cakaresana!!Piedod tas ir tikai mans viedoklis ,bet tas nav normali ,ka izlases stabila vertiba(Mejeris) sez uz solina ,bet kkadi viduveji legi skraida pa laukumu.Tad vel brinas,ka tuksas tribines.

  -1 [+] [-]

, 2016-03-16 22:51, pirms 8 gadiem
Jāni Gailīti - Tu esi gailītis, ka ļaujos komandām no augšas un vadi uz komandu tā, lai būtu kādam izdevīgs iznākums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-03-16 22:52, pirms 8 gadiem
serjoga1973 rakstīja: Ja Gailītis "nedirsinātu" latviešu spēlētājus (šajā spēlē spilgts piemērs bija Mejeris un Bērziņš), tad gan jau uzņemtos vairāk... Bērziņš pēdējās spēlēs spēlēja ļoti labi, atguvis pārliecību, bet pirmajā puslaikā nospēlē 5 min... un savas minūtes normāli nospēlē...
Es jau to pasu saku,turklat Berzins vel tika nonemts mala pec preciza talmetiena.Vispar daudz jautajumi sodien trenerim.Bet gan jau vins labak zin.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-16 22:56, pirms 8 gadiem
Redneck rakstīja: Tu runā par Bērziņu, bet paskaties uz Geku, kurš gandrīz visu to pašu izdarīja tikai ar mazāku spēles laiku
Tur tev japiekrit.Cepuri nost Gekam! Ari pret Ventspili vins bija labs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-03-16 23:11, pirms 8 gadiem
Pirmkārt, uzskatu ka skatītāju skaits par šo komandu izsaka visu... Nedomāju, ka tie kas vēl nāk uz spēlēm grib redzēt ka pa laukumu skraida pieci ārzemnieki...paņemts ir vēl sestais!! Par kadu iniciatīvu iet runa ja to pašu Bērziņu uzlaiž devītā desmitā minūtē..nospēlē dažas minūtes norauj nost..uzlaiz laukumā atkal uz pāris minūtēm trešās ceturtdaļas beigās.. Tas pat ar Meijeri, nospēlē 11 minūtes norauj nost pēc kaut kādas tur mistiskas kļūdas.. Frade bija āksts basketbolā, Gailītis izskatās ka nav tālu..ieteiktu beidzot sākt ar galvu domāt un iespēlēt sastāvu lbl play off, kur pamatu veido latviešu spēlētāji: Meijeris, Meiers un Bērziņš!!

     [+] [-]

, 2016-03-16 23:36, pirms 8 gadiem
Nu jā, ja par Mejeri, tad viņam jau nu tiešām šodien prasījās lielaks speles laiks, jo Bisons speleja ar mazo sastāvu un Mareks ir universāls, kurš var segt gan mazos gan lielos, ka Bagatskis saka bezspozīcijas. Bet nu lai vai ka nebūtu uzvara ir un paliek uzvara.

  -1 [+] [-]

, 2016-03-17 00:02, pirms 8 gadiem
motofans125 rakstīja: Es jau to pasu saku,turklat Berzins vel tika nonemts mala pec preciza talmetiena.Vispar daudz jautajumi sodien trenerim.Bet gan jau vins labak zin.
Ko nu viņš tur daudz zin...komandā kur ir jau pieci leģionāri paņemt vēl vienu un uz pozīciju kur jau tagad ir pārprodukcija, tur daudz prāta nevajag!

  -1 [+] [-]

, 2016-03-17 00:16, pirms 8 gadiem
Uzticies un dod labāk lielāku spēles laiku latviešu spēlētājiem un tad murmini kaut ko par uzņemšanos! Latvieši nav ne ar ko sliktāki par to leģionāru plejādi, kas bezjegā novākti..