Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Sunderland" atbrīvo no amata galveno treneri Pojetu

"Sunderland" atbrīvo no amata galveno treneri Pojetu
Gustavo Pojets
Foto: AP/Scanpix

Anglijas premjerlīgas klubs "Sunderland" pārtraucis sadarbību ar komandas galveno treneri, urugvajiešu futbola speciālistu Gustavo Pojetu.

"Sunderland" klubs pauž pateicību Gustavo Pojetam un novēl viņam veiksmi turpmākajā trenera karjerā. "Vēlos pateikties Gasam par viņa centieniem klubā pavadītajā laikā, jo īpaši, par lielo izglābšanos pagājušajā sezonā un iekļūšanu Līgas kausa finālā, kas ilgstoši paliks atmiņā katram "Sunderland" līdzjutējam," norādījis kluba īpašnieks Eliss Šorts.

"Par nožēlu jāatzīst, ka šosezon neesam sasnieguši to progresu, uz kuru mēs visi cerējām, un mēs atkal cīnāmies par vietām nepareizajā kopvērtējuma tabulas pusē. Tādēļ esam pieņēmuši grūti lēmumu par nepieciešamajām pārmaiņām," piebilst kluba īpašnieks.

Par "Sunderland" galveno treneri Pojets tika apstiprināts 2013. gada oktobrī. Jau pirmajā sezonā viņš aizveda "Sunderland" komandu līdz Līgas kausa finālam, pusfinālā pārspējot "Manchester United". 2014. gada maijā Pojets parakstīja jaunu divu gadu līgumu ar klubu, tomēr pēdējo maču neveiksmīgais sniegums (viena uzvara 12 spēlēs) licis klubam pārtraukt sadarbību ar galveno treneri.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā "Sunderland" ar 26 punktiem 29 spēlēs ieņem 17. vietu, kas kā pēdējā nodrošina vietas saglabāšanu premjerlīgā. Nākamo spēli komanda aizvadīs sestdien, kad viesos tiksies ar "West Ham United".

Izmantotie resursi:
safc.com

     [+] [-]

, 2015-03-16 19:12, pirms 9 gadiem
Bija gaidāms. Labi , ka negaidīja līdz sezonas beigām.

     [+] [-]

, 2015-03-16 19:39, pirms 9 gadiem
Un? ko tālāk?

  -1 [+] [-]

, 2015-03-16 20:02, pirms 9 gadiem
Soweto rakstīja: Un? ko tālāk?
Jāņem di Canio atpakaļ! Tas izrevidēs visu klubu no nulles Bet nu jā vienā dienā esi varonis otrajā jau aiz durvīm
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-03-16 20:28, pirms 9 gadiem
Tolka? Sis bija labakais, ko vini var dabut! Ja nu vienigi parak dargs prieks Champinship!

     [+] [-]

, 2015-03-17 11:19, pirms 9 gadiem
Nu skatīsimies, vai ar Dika Advokāta ierašanos kkas mainīsies. Es jau nu stipri šaubos.