Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Telkvists: "Ar tādu sniegumu nebijām pelnījuši zaudēt"

Agris Suveizda

Telkvists: "Ar tādu sniegumu nebijām pelnījuši zaudēt"
Mikaels Telkvists
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" vārtsargs Mikaels Telkvists kluba mājaslapā bija gandarīts par izcīnīto uzvaru pār Jāņa Sprukta pārstāvēto Maskavas CSKA (3:2). Telkvists uzslavēja komandas biedrus par attieksmi un stabilitāti visa mača garumā un atzina, ka ar tādu sniegumu komanda noteikti nebūtu pelnījusi zaudēt.

Telkvists piekrita, ka "Dinamo" par parādīto sniegumu nebija pelnījusi zaudēt: "Pilnīgi noteikti. Domāju, ka spēlējām ļoti labi, ar milzu pašatdevi, katrs cīnījās līdz pēdējam. Pēc ilgiem laikiem spējām parādīt labu sniegumu visas spēles garumā. Viņi abus vārtus guva vairākumā. Domāju, šī mums bija liela uzvara. Cilvēki komentāros izsakās, ka esam padevušies, necīnamies - manuprāt, šodien pierādījām, ka tā nav patiesība. Katrā spēlē cenšamies parādīt labāko sniegumu, bet šī ir neveiksmīga sezona. Protam arī iemest pēcspēles metienus, man ir liels prieks par Bukiju [Robertu Bukartu] un Džeimiju [Džonsonu]."

"Esmu lepns par komandas garu. Šosezon kādas 17 vai 18 spēles esam zaudējuši ar vienu vārtu starpību. Kad Rīgā spēlēju iepriekšējo reizi, tad mēs tāda veida spēles uzvarējām. Varu apsolīt, ka centīsimies KHL sezonu noslēgt ar uzvaru, un tad jau cīnīties Cerības kausā," Telkvists turpināja. "Nē, pirms pēcspēles metieniem nebija uztraukuma - pilnīgi nemaz. Mums vienkārši nav, ko zaudēt. Pretiniekam ir augstas kvalitātes spēlētāji, mums ir savi meistari, ledus vairs nav svaigs. Abām komandām iespējas ir vienādas. Vienkārši devos vārtos un centos parādīt labāko sniegumu. Pirms metieniem treneriem jautāju – vai ir zināmas kādas pretinieku soda metienu viltības, viņi neko man nemācēja pateikt. Nebija nojausmas, kā kurš metīs, vadījos tikai pēc saviem instinktiem."

"Manuprāt, viņi nebija gatavi tam, ka mēs parādīsim tik labu sniegummu. Šis mačs viņiem bija laba iesildīšanās. Mums galvenais ir pierādīt skatītājiem, ka vēlamies uzvarēt katru spēli," Telkvists noslēdza. Rīgas "Dinamo" ar 48 punktiem 51 spēlē ieņem pēdējo vietu Rietumu konferencē. Tuvākajai konkurentei Maskavas "Spartak" ir par punktu vairāk. Regulārās sezonas pēdējo maču "Dinamo" aizvadīs svētdien, kad "Arēnā Rīga" uzņems Bratislavas "Slovan".

Izmantotie resursi:
Sākums - dinamoriga.lv

  +1 [+] [-]

, 2013-02-16 01:15, pirms 11 gadiem
Telkvists:"Pirms metieniem treneriem jautāju – vai ir zināmas kādas pretinieku soda metienu viltības, viņi neko man nemācēja pateikt. "

Tas nu gan neko labu par mūsu "koučiem" neliecina.....
Jūt mana nās- nākamgad pie stūres būs cits ananāss!!!!!!!!!!

  +2 [+] [-]

, 2013-02-16 01:40, pirms 11 gadiem
Merters rakstīja: Telkvists:"Pirms metieniem treneriem jautāju – vai ir zināmas kādas pretinieku soda metienu viltības, viņi neko man nemācēja pateikt. "

Tas nu gan neko labu par mūsu "koučiem" neliecina.....
Jūt mana nās- nākamgad pie stūres būs cits ananāss!!!!!!!!!!
Principā saprotams, ka nebija ko teikt, jo štata divi izpildītāji nespēlēja (Širokovs, I.Radulovs). Bija tikai Kvaša no ierastajiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-02-16 10:00, pirms 11 gadiem
Nu, Tellijs jau vilka, nenoliedzami. Daži seivi bija drusku brīnumaini.

     [+] [-]

, 2013-02-16 10:38, pirms 11 gadiem
Telly noteikti jāpatur ar tādu spēli!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-16 12:36, pirms 11 gadiem
Atvainojiet, bet, cik es esmu redzējis spēlēs, vārtsarga pozīcijā sniegums ir ļoti labs, tā ir aizsardzība, kas atved golus, un uzbrukums, kas nespēj realizēt savus uzbrukumus.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-16 12:39, pirms 11 gadiem
daksa67 rakstīja: Atvainojiet, bet, cik es esmu redzējis spēlēs, vārtsarga pozīcijā sniegums ir ļoti labs, tā ir aizsardzība, kas atved golus, un uzbrukums, kas nespēj realizēt savus uzbrukumus.
Tur jau tā lieta, ka vārtsargs šogad dod iespēju uzvarēt gandrīz katrā spēlē, bet uzbrukums ir pārāk impotents...

     [+] [-]

, 2013-02-16 13:06, pirms 11 gadiem
švaki puikiem ar fizisko, trešā perioda otrā puse un papildlaiks to parādīja ..
tik aklais neredzēja ka papildlaikā gaida bullīšus, labi ka pretī nebija CSKA kam punkti vajadzīgi kā ēst..