Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Džonsons: "Tāda zaudējumu sērija iedragā pārliecību

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Džonsons: "Tāda zaudējumu sērija iedragā pārliecību
Džeimijs Džonsons
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Vakar astoņu zaudējumu sēriju pārtrauca Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", savā laukumā ar 3:2 pēcspēles metienos pārspējot Maskavas CSKA. "Psiholoģiski ir grūti sagatavoties pēc astoņiem zaudējumiem pēc kārtas, jo tas iedragā pārliecību," pēc spēles sarunā ar portālu Sportacentrs.com teica uzbrucējs Džeimijs Džonsons, kurš realizēja pēcspēles metienu un kaldināja panākumu.

"Jau no sākta gala zināju, ko mēģināšu paveikt, un tas izdevās," komentējot pēcspēles metienu, sacīja Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Džeimijs Džonsons. 31 gadu vecais hokejists šosezon 51 spēlē guvis septiņus vārtus un izdarījis 14 rezultatīvas piespēles. "Pēc manām domām, kopumā aizvadījām labu maču un izcīnījām panākumu. Psiholoģiski ir grūti sagatavoties pēc astoņiem zaudējumiem pēc kārtas, jo tas iedragā pārliecību. Labi, ka beidzot tikām pie uzvaras, un pavisam noteikti centīsimies to atkārtot regulārās sezonas pēdējā mačā."

Pēc iepriekšējās spēles "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols sacīja, ka komandas mazākums izskatoties briesmīgi. Arī pret Maskavas CSKA visi vārti tika ielaisti, spēlējot mazākumā. "Pretī bija laba komanda, tomēr tas nevar kalpot par attaisnojumu. Mums jākļūst labākiem - jāskatās video, jāmeklē kļūdas un tās treniņos jālabo," teica Džonsons, kurš sāncenšu vārtsargu pēdējo reizi pārspējis pagājušā gada decembra vidū. CSKA realizējusi 25,1% vairākumu un dala pirmo vietu līgā.

"Šodien mazākums izskatījās labāk, tomēr tas joprojām pieklibo - atkal ielaidām. Laikam jau Ābolam bija taisnība," pēc spēles sacīja "Dinamo" kapteinis Mārtiņš Karsums. "Jāmēģina uz Cerības kausu uzlabot. Ir daudz ideju, katru maču mēģinām ko jaunu, bet neizdodas. Tomēr čaļiem pārmest nevar - visi cenšas, visi guļas zem ripām."

"Pēdējās minūtēs nedaudz palaidāmies, varbūt rezultāts (2:2) galvā nostrādāja un atkāpāmies, taču piekusuši noteikti nebijām," teica Karsums. Mača izskaņā rīdzinieku kapteinis varēja izraut uzvaru, taču ripa CSKA vārtos ielidoja pēc tam, kad tie bija izgrūsti. "Ja nebija vārtu, tad noraidījumam noteikti bija jābūt. Tiesnesis teica, ka vārti izgrūsti cīņas momentā, lai gan pretinieks nebija pat tuvumā. 100%, ka bija noraidījums."

Pēc pirmās trešdaļas "Dinamo" aizsargs Kristaps Sotnieks kanālam "Viasat Sport Baltic" atklāja, ka laukumā cīnās, lai pēc tam nebūtu kauna rādīties uz ielas. "Tā ir visu gadu - neuzvaram spēles, bet cīnāmies, lai nav kauna skatīties cilvēkiem acīs. Jāsaka paldies cilvēkiem, kuri nāk un atbalsta - bez viņiem būtu ļoti grūti," sacīja Karsums.

"Man ar bullīšiem iet smagi. Šoreiz nemaz nepiedāvāja. Man sākas nervozitāte, pa galvu skraida pārāk daudz ideju, tāpēc labprātāk atsakos," atklāja Karsums. "Komandā ir čaļi ar labākām rokām, tāpēc nē."

Pirms pirmā iemetiena Karsums ilgi runāja ar CSKA kapteini Aleksandru Radulovu. "Parunājām tikai par hokeju, neko vairāk," pauda mājinieku kapteinis.

Rīgas "Dinamo" regulāro sezonu noslēgs rīt, pulksten 17:00 uzņemot Bratislavas "Slovan", kas vakar nodrošināja dalību Gagarina kausā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-02-16 12:38, pirms 11 gadiem
SC Karalis simeks rakstīja: Džonson, KHL nākamsezon tev nespīd !
Tev sievietes nespīd. Džonsons nākamsezon RD spēlēs ar 90% garantiju.
Ar Szczechuru līgums pēc neoficiālas info jau ir parakstīts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-17 14:43, pirms 11 gadiem
AlexUSA rakstīja: Var jau dazhádi domát un minét par nákamá gada sastávu, bet visu jau saorganizés Savickis&Co. Mans subjektívs viedoklis, ka Dzhonsonam blakus vajag 4 snaiperus, tad vinja lietderíba bús augsta. Nav liela jéga no spélétája, kursh redz laukumu un spéj atdot precízas piespéles, ja partneri ir tádi, ka nespéj iemest. Viens no metéjiem varétu bút Indrashis, otru + 3 aizsargus-metéjus ir jánopérk. Pieliek klát vél 3 aizsargus-aizsargus un 3 pári gatavi. Vél atstáj kádu no esoshajiem un aizsardzíbá konkurence gatava. Un tá tálák... Un, ja vél tas viss bútu tik viegli ká uzsist pa kaulinjiem lai uzrakstítu...
Ja man būtu 4 snaiperi apkārt, es arī varētu spēlēt uzbrukumā...