Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hudāčeks: "Pievienojos "Dinamo", lai palīdzētu puišiem iekļūt izslēgšanas spēlēs"

Rolands Eliņš

Hudāčeks: "Pievienojos "Dinamo", lai palīdzētu puišiem iekļūt izslēgšanas spēlēs"
Jūliušs Hudāčeks

KHL kluba Rīgas "Dinamo" jaunais vārtsargs Jūliuss Hudāčeks intervijā komandas preses pārstāvjiem pastāstīja par savu pievienošanos komandai un zināšanām par to.

"Domāju, ka Rīgas "Dinamo" ir ļoti strādīga komanda, tāpēc piekritu tai pievienoties un palīdzēt puišiem iekļūt izslēgšanas spēlēs," intervijā sacīja Jūliuss Hudāčeks. "Pirmo zvanu saņēmu pirms divām nedēļām, kad Mahovskim bija savainojums. Tad pirms divām dienām man tika atsūtīts jau oficiāls piedāvājums."

"Man pašam tas bija interesanti, vēlējos atgriezties KHL," sacīja Slovākijas vārtsargs. "Vēlējos sacensties ar KHL līmeņa vārtsargiem. Pazīstu šeit daudzus spēlētājus, arī Rīga kā pilsēta ir ļoti jauka. Manuprāt, tā bija vienkārša izvēle – pieņemt šo piedāvājumu."

Hudāčeks atminējās, ka vēlējies pievienoties Rīgas "Dinamo" jau pirms vairākiem gadiem, kad šo komandu vēl vadīja Jūliuss Šuplers, taču to neesot sanācis izdarīt, jo viņam vēl bijis spēkā esošs līgums ar savu klubu Slovākijā.

"Man ir bijuši vairāki komandas biedri, kuriem ir saistība ar "Dinamo". Jūsu vietējie varoņi – Karsums un Daugaviņš. Labi pazīstu Elvi Merzļikinu, kurš tagad spēlē NHL," sacīja Hudāčeks. "Atceros savu pirmo spēli pret Rīgas "Dinamo", kad biju ar "Severstal". Tā bija iespaidīga atmosfēra, arēna bija pilna. Mēs – viesi – uzvarējām, taču mačs tāpat palika atmiņā ar šo atmosfēru arēnā."

     [+] [-]

, 2021-11-15 17:57, pirms 2 gadiem
pieklajibas vardi, kautkas jau jasaka ir!!!!

     [+] [-]

, 2021-11-15 18:20, pirms 2 gadiem
Pernaka vārdiem runājot, Juliuss - molodčiks. Ja jau esi profesionāls hokejists, kāds ir arī Hudāčeks, sportiskajiem mērķiem ir jābūt, šajā gadījumā iekļūt play off. Uzdevums gan nav no vieglajiem, bet kurš tad teica, ka būs viegli. Bet lai izdodas! Un iespējami daudz Huda- show arīdzan uz Arēna Rīga ledus!

  +1 [+] [-]

, 2021-11-15 18:23, pirms 2 gadiem
Ja tiksiet play off tad varēsi ar juri tango dejot

  +4 [+] [-]

, 2021-11-15 18:53, pirms 2 gadiem
Eliņ...Tavs tulkojums ir vienkārši draņķīgs. Viens piemērs par Elvi - kurā brīdī Hudāčeks saka kaut ko par NHL? Hudāčeks saka, ka labi pazīst Elvi, kurš šobrīd ir viens no labākajiem vārtsargiem pasaulē. Ja jau ir vēlme tulkot interviju, tad ir jātulko nevis jāizdomā savas interpretācijas.

     [+] [-]

, 2021-11-15 20:06, pirms 2 gadiem
Interesanti būtu uzzināt, kāds pamatojums vārtsarga uzvārdā ir lietot garo "Ā"!?
Neapšaubu vārtsarga labo spēles līmeni, bet ja netiks mestas ripas pretinieku vārtos...

     [+] [-]

, 2021-11-16 00:14, pirms 2 gadiem
neziniitis51 rakstīja: Interesanti būtu uzzināt, kāds pamatojums vārtsarga uzvārdā ir lietot garo "Ā"!?
Viss pareizi. Garajam "ā" ir jābūt saskaņā ar slovāku alfabētu un īpašvārdu lietošanas prasībām.
Július Hudáček.
Piemērs: Á á [aː] ā Vráble Vrāble
https://lv.m.wikipedia.org/wiki/Slo...