Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Video: Daugaviņš: "Esam uz viļņa, tas ir jāizmanto"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas "Spartak" trešdien savā laukumā nonāca iedzinējos ar 1:3, taču galu galā pārspēja līdervienību Jekaterinburgas "Avtomobilist" - 4:3. Mājinieku vienības latvietis Kaspars Daugaviņš izcēlās ar rezultatīvu piespēli, savukārt mūsu Mārtiņš Karsums papildlaikā nerealizēja soda metienu.
.
"Galvenais, ka paņēmām divus punktus. Domāju, ka droši vien atslēgas moments bija otrais vārtu guvums, kad Aleksandrs Hohlačovs panāca 2:3. Saša mūs atgrieza spēlē un arī izlīdzināja (3:3). Tūlīt sākās emocijas, arēna vārījās," pēc uzvaras atzina latvietis, kurš pēdējā laikā gūst rezultativitātes punktus gandrīz katrā spēlē. "Jā, lieliski, ka izdodas krāt punktus. Taču pats galvenais, ka spēle vedas visam virknējumam - labi darbojāmies, bija daudz momentu. Un komanda spēlē labi. Esam uz viļņa, tas ir jāizmanto."
Video: spartak.ru
Vērtējums:
---