Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" gatava mačam ar "Avangard", Ržiha - apņēmīgs

Jānis Celmiņš

"Dinamo" gatava mačam ar "Avangard", Ržiha - apņēmīgs
Milošs Ržiha
Foto: Itar-Tass/Scanpix

Rīgas "Dinamo" treniņā pirms vakarā gaidāmā mača pret Omskas "Avangard" komandu šorīt piedalījās gan iepriekš savainotais Andris Džeriņš, gan komandas pēdējais jaunieguvums Jēkabs Rēdlihs. Vai abi dosies laukumā jau šovakar pret Miloša Ržihas vadīto komandu, uzzināsim īsi pirms spēles.

Džeriņš ceļgala savainojumu esot apārstējis un šobrīd esot gatavs spēlēt. Vai dosies uz ledus jau šovakar, pagaidām nav zināms. Tikmēr ilgāku laiku bez darba esošais Jēkabs Rēdlihs labi sevi parādījis izlases pārbaudes mačos un nu vienojies ar "Dinamo".

Rīdzinieki šorīt aizvadīja vieglu pirmsspēles treniņu, atkārtoja vairākas vairākuma iestrādnes un pārbaudīja vārtsargu modrību. No vārtsargiem pirmais ledu pameta Mikaels Telkvists, kas liek domāt, ka pārsteigumu šovakar nebūs, un "Dinamo" vārtu drošība tiks uzticēta tieši viņam.

Šovakar rīdziniekiem pretī stāsies viens no Kontinentālās hokeja līgas sestās sezonas negatīvākajiem pārsteigumiem - Omskas "Avangard" -, kas 26 spēlēs izcīnījusi tikai sešas uzvaras pamatlaikā, sakrājusi 25 punktus un Austrumu konferences kopvērtējumā apsteidz tikai Habarovskas "Amur" un Novokuzņeckas "Metallurg".

"Avangard" šobrīd vada ekstravagantais Milošs Ržiha, kurš pēc savas komandas pirmsspēles treniņa bija visai mazrunīgs, taču pauda, ka komanda šodien laukumā dosies tikai ar vienu domu - uzvarēt. "Jā, pēdējo maču zaudējām, taču tas saistīts ar vairāku mūsu hokejistu aizņemtību izlasē, spēles bija nopietnas, turklāt pauzē kopā patrenēties sanāca pamaz. Šobrīd puiši jau ir nedaudz atpūtušies, tāpēc domāju, ka visam vajadzētu būt kārtībā," sarunā ar portālu Sportacentrs.com klāstīja viesu galvenais treneris. "Treniņos komanda spēj izpildīt manus norādījumus, spēlēs pagaidām nē. Ceru, ka pagrieziena punkts būs tieši šovakar," piebilda treneris.

Hokeja specialists vērojis Rīgas "Dinamo" komandas pēdējās divās spēles un pauž, ka rīdzinieki šobrīd izskatās tiešām labi. "Šī komanda vienmēr cīnās līdz galam. Līdzjutēji viņus šeit savā laukumā burtiski dzen uz priekšu. Tā ir komanda ar raksturu," rīdziniekus īsi raksturoja Ržiha. Viņš nevelējās izcelt nevienu pretinieku līderi, pieminot vien Ņiživija un Ozoliņa uzvārdus. "Komandā, protams, ir savi līderi - Ozoliņš, Ņiživijs, taču šī komanda ir spēcīga, kad spēlē vienoti," skaidroja Ržiha.

Šovakar spēles sākums paredzēts pulksten 19:30, mača tiešraidi piedāvās kanāls TV6.

 +14 [+] [-]

, 2013-11-15 14:10, pirms 10 gadiem
vienmēr Ržihu atceros, ka viņš sarkans kā biete bļauj no Spartak soliņa.

     [+] [-]

, 2013-11-15 14:11, pirms 10 gadiem
Nu nez cik gatava būs tava komanda pie 10 tūkstošu liela atbalsta arēnā!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-11-15 14:24, pirms 10 gadiem
Par 3 punktiem un uzvaru!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-11-15 15:12, pirms 10 gadiem
Eksperts_Fox rakstīja: Žēl, bet kārtējie atdotie punkti.
.... tas par Avangardu teikts

  +1 [+] [-]

, 2013-11-15 15:13, pirms 10 gadiem
gggg rakstīja: Nu nez cik gatava būs tava komanda pie 10 tūkstošu liela atbalsta arēnā!!!
Arēna būs pārbāzta, biļetes praktiski vairs nav nopērkamas...

     [+] [-]

, 2013-11-15 15:14, pirms 10 gadiem
sportists32 rakstīja: PAR AVANGARDA UZVARU PĀR RĪGAS DINĀMO
pifus vari laist sev zem segas, nepiesārņo portālu....

     [+] [-]

, 2013-11-15 15:23, pirms 10 gadiem
Znaroks jau laikam spļauj zilas ugunis 0:3 zaudē pagaidām

     [+] [-]

, 2013-11-15 16:07, pirms 10 gadiem
AlCohol rakstīja: vienmēr Ržihu atceros, ka viņš sarkans kā biete bļauj no Spartak soliņa.
tā bija 2 sezona kad mēs spartaku uzvarejam visos 4 mačos

     [+] [-]

, 2013-11-15 17:24, pirms 10 gadiem
Nu ko,peec 3 punktiem DINAMO!