Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Stērlings grib spēlēt un labprāt dotos uz ārzemēm: "Man patīk franču un spāņu akcents"

Agris Suveizda

Stērlings grib spēlēt un labprāt dotos uz ārzemēm: "Man patīk franču un spāņu akcents"
Rahīms Stērlings. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas futbola izlases un "Manchester City" uzbrucējs Rahīms Stērlings sarunā ar Financial Times neslēpa, ka nav apmierināts ar savu spēles laiku kluba rindās un varētu izmēģināt spēkus ārzemēs.

"Ja parādītos iespēja doties kur citur, kur man būtu lielāks spēles laiks, es būtu tam atvērts. Kā angļu spēlētājs es pazīstu tikai un vienīgi Premjerlīgu un allaž esmu domājis, ka man patiktu kādu dienu spēlēt ārzemēs un ka es labprāt vēlētos šādu izaicinājumu. Man vajadzētu mācīties citas valodas – man diezgan patīk franču un spāņu akcents," sacīja Stērlings, kuram decembrī apritēs 27 gadi.

Stērlinga līgums ar "Manchester City" ir spēkā līdz 2023. gada vasarai, taču pārrunas par sadarbības pagarināšanu ir iestrēgušas un klubs šķietami būtu gatavs pārdot vienu no iepriekšējo sezonu līderiem. Pagājušajās četrās Premjerlīgas sezonās Stērlings 131 spēlē izcēlās ar 65 vārtiem un 29 rezultatīvām piespēlēm, taču šosezon sācis tikai divas no septiņām cīņām un guvis vienus vārtus. Malējais uzbrucējs Stērlings arī tiek iemēģināts centra uzbrucēja lomā.

"Neesmu tas, kurš sūdzēsies, un nevēlos pārspīlēt manu situāciju. Es turpinu strādāt, daru to, kas ir jādara, un cenšos būt gatavs spēlēt un biežāk tikt laukumā, biežāk gūt vārtus. Ja nespēju spēlēt noteiktā līmenī, tad es neesmu pārāk laimīgs. Ja gribu sasniegt noteiktu laimes līmeni, tad man ir jāspēlē, jāgūst vārti un jābauda sava spēle," Stērlings turpināja.

Jamaikā dzimušais QPR un "Liverpool" audzēknis, kuru "Manchester City pirms sešiem gadiem iegādājās par 63,7 miljoniem eiro, Anglijas izlasē ir aizvadījis 71 spēli un guvis 18 vārtus. "Euro 2020" finālturnīrā Stērlings sāka visus septiņus mačus un guva trīs vārtus, bet Pasaules kausa atlasē sešās spēlēs ir guvis divus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...