Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kuldam rezultatīva piespēle un trešais punkts, bet "Severstal" piedzīvo zaudējumu

Kuldam rezultatīva piespēle un trešais punkts, bet "Severstal" piedzīvo zaudējumu
Artūrs Kulda (#44)
Foto: cska-hockey.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačos šodien „Traktor” ar 6:5 pārspēja „Metallurg”, Artūra Kuldas „Severstal” zaudēja „Lokomotiv” ar 1:4, bet „Vityaz” uzvarēja „Slovan” – 5:4.

Spēlē starp „Traktor” un „Metallurg” tika gūti 11 vārti, bet uzvaru ar 6:5 svinēja Čeļabinskas komanda. „Traktor” trīs reizes bija vadībā – ar 2:0, 4:2 un 5:4, taču „Metallurg” katru reizi spēja atspēlēties un panākt izlīdzinājumu. Pēdējā perioda sākumā rezultāts bija 5:5, bet septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām Rihards Ginge izrāva uzvaru – 6:5.

Jaroslavļas „Lokomotiv” svinēja uzvaru pār Artūra Kuldas „Severstal” – 4:1. Rezultātam esot 2:0, mača vidū Čerepovecas vienīgos vārtus guva Matejs Stranskis, bet turpināties uzbrukumam ļāva tieši latviešu aizsargs, kurš saglabāja ripu uz zilās līnijas un piespēlēja tālāk, par ko nopelnīja trešo rezultativitātes punktu šosezon. Attīstīt panākumu nesanāca, bet piecas minūtes pirms beigu sirēnas „Lokomotiv” guva trešos vārtus, realizējot skaitlisko vairākumu – 3:1. Atlika spēlēt 2:42, „Lokomotiv” palika mazākumā, „Severstal” nomainīja vārtsargu Aleksandru Salaku pret sesto laukuma spēlētāju, bet arī spēlējot sešatā pret četriem nespēja gūt kaut vienus vārtus, kamēr Jaroslavļa iemeta ceturto ripu tukšos vārtos, mačam noslēdzoties ar 4:1. Kulda laukumā pavadīja 19:53 minūtes, bloķēja vienu metienu un nopelnīja trešo (2+1) punktu šosezon.

Podoļskas „Vityaz” bija vadībā ar 5:2 spēlē pret Bratislavas „Slovan”, taču gandrīz izlaida pārsvaru, uzvarot vien ar 6:4. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Aleksejs Makejevs, bet Slovākijas komandā ar diviem precīziem raidījumiem izcēlās Rūdolfs Červeni.

KHL spēles, 15. septembris

SpēleRezultāts
Metallurg – Traktor5:6
Lokomotiv – Severstal4:1
Vityaz – Slovan6:4

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-15 22:07, pirms 6 gadiem
Man likās, ka Vityaz paspēja iemest arī tukšos vārtos, Konstantīn!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja