Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Šremps: "Paveicās, ka vārtsargs neredzēja ripu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šremps: "Paveicās, ka vārtsargs neredzēja ripu"
"Dinamo" uzvaru atnesusī maiņa
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien pirmo trīs punktus vērto uzvaru izcīnīja Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas savā laukumā galotnē ar 3:1 apspēlēja Novokuzņeckas "Metallurg". Uzvaras ripu 57. minūtē iemeta amerikāņu uzbrucējs Robs Šremps, kurš pēc spēles atzina, ka viņam vienkārši paveicies.

"Jūtos labi, palīdzot komandai uzvarēt," pēc spēles atzina 57. minūtē uzvaras vārtus guvušais Robs Šremps. Viņš izcēlās, izdarot negaidītu plaukstas metienu no distances. "Redzēju, ka vārtu priekšā ir divi trīs spēlētāji, tāpat vārtiem tuvojās mūsu aizsargs, tāpēc vienkārši metu. Paveicās – vārtsargs neredzēja ripu."

Pirms šodienas mača "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakalio bija izmainījis pilnīgi visus uzbrucēju virknējumus. Šremps kopā ar Gintu Meiju (guva pirmos rīdzinieku vārtus) un Andri Džeriņu (atdeva divas rezultatīvas piespēles) kopā trenējās vien šodien, bet tas netraucēja no trenera saņemt uzslavas – pēc Rautakalio domām, otrais "Dinamo" virknējums bijis labākais.

"Domāju, pēc šādām izmaiņām tas bija izaicinājums arī mums. Pirmajos četros mačos visi bijām bez punktiem un nerādījām labāko sniegumu, taču šodien beidzot atvērāmies – smagi strādājām, daudz spēlējām pretinieku zonā, bet savā neuzturējāmies pārāk ilgi. Vienmēr priecājos saņemt komplimentus no trenera un ceru, ka arī turpinājumā iepriecināsim komandu," cerības izteica 26 gadus vecais hokejists.

Šremps ne tikai spēlēja kopā ar citiem partneriem, bet arī citā pozīcijā – no centra viņš pārcēlās uz malu. Pāreja neesot bijusi grūta: "Spēlēt ar Džeriņu centrā ir viegli – viņš radīja momentus un atrada labākos risinājumus."

"Dinamo" iepriekšējās spēlēs tikai vienreiz guva vairāk nekā vienus vārtus. "Protams, tas bija smagi, taču, skatoties no otras puses, momenti bija, taču pietrūka veiksmes," optimismu pauda Šremps.

Nākamo spēli "Dinamo" aizvadīs pirmdien, savā laukumā uzņemot Habarovskas "Amur". Komanda no tālajiem austrumiem uzvarēja pirmās divas cīņas, taču zaudējusi trīs no pēdējām četrām spēlēm.

 +21 [+] [-]

, 2012-09-15 21:11, pirms 12 gadiem
Šodien leģionāru vārti nebija nekādi izcilie, vienam paveicās, otrs tukšos, bet vienalga, prieks, ka iekrita kaut tādi, jo iespējams tagad beidzot atvērsies. Gaidu vārtus no Žirū. Jau vairākas spēles viņam ir ļoti labas izdevības, bet kaut kā negrib tā ripa šķērsot vārtu līniju. Vēlu veiksmi beidzot iemest savas pirmās bankas un tad jau maisam gals būs vaļā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: objektiivais

  +2 [+] [-]

, 2012-09-15 21:24, pirms 12 gadiem
TMSLR rakstīja: Kāds nezin,tas lokauts sākās vai kā?
Es arī gaidu jaunumus. Laikam notiek vēl pēdējā apspriede... NHL oficiālā mājas lapa arī klusē

  +1 [+] [-]

, 2012-09-15 21:25, pirms 12 gadiem
objektiivais rakstīja: kā šodien Reiča izskatījās uz ledus ? šodien spēli neredzēju , tāpēc tāds jautājums
Bija viens noraidījums, bet tā manās acīs, ne ar ko labu vai sliktu neizcēlās...

  +1 [+] [-]

, 2012-09-15 21:35, pirms 12 gadiem
countdown rakstīja: Es arī gaidu jaunumus. Laikam notiek vēl pēdējā apspriede... NHL oficiālā mājas lapa arī klusē
Pusnaktī.

  +3 [+] [-]

, 2012-09-15 21:38, pirms 12 gadiem
Raiča brīžiem ar nūju kā ar kapli strādā, par to arī noraidījunu izpelnijās, bet vispār jau centās un neslikti, tik jāpārstāj kaplēt un būs bumbās

  +3 [+] [-]

, 2012-09-15 21:39, pirms 12 gadiem
Spaiks17 rakstīja: Pusnaktī.
Cik sapratu no viena raksta NHL mājas lapā, viņi (līga) ir gatavi tikties kad un cikos to grib spēlētāju asociācija,tikai lai nepieļautu lokautu. Tā kā viss ir iespējams.

     [+] [-]

, 2012-09-15 21:41, pirms 12 gadiem
Sanāk ka lokauts sākās 6.00 pēc mūsu laika?

     [+] [-]

, 2012-09-15 21:44, pirms 12 gadiem
MsLFi rakstīja: Sanāk ka lokauts sākās 6.00 pēc mūsu laika?
Still no talks hours before NHL lockout kicks...

Kaut kā tā laikam sanāk.

     [+] [-]

, 2012-09-15 21:57, pirms 12 gadiem
Ņiživijs nevelk vai kāda trauma?

  +4 [+] [-]

, 2012-09-15 22:34, pirms 12 gadiem
Pirmo maiņu jau varēja atstāt Indrašis- Džonsons- Karsums, jo šodienas maiņa, bez Indraša, bet ar Žirū ar neko īpašu neizcēlās.

     [+] [-]

, 2012-09-15 23:17, pirms 12 gadiem
Prieks, ka čalis vismaz pats objektīvi atzīst, ka paveicās.... pa lielam to var teikt arī par visu RD spēli kopumā - paveicās! Tapēc arī tagad nekādu baigo iemeslu priekiem neredzu - Peka trijniekus ta izjauca, bet pa lielam nekas īpaši spēlē neuzlabojās - pirmo maiņu kapitāli sačakarēja pieliekot tur "fatālo neveiksminieku" Žiru + vēl arī šos čaļus "nokausēja" ar palielo spēles laiku, ka džeki jau vairs uz beigām kājas nevilka, otrā maiņa nospēlēja savā līmenī pret šādu pretinieku (arī izlasē pret vājākām komandām piem. visādām Francijām Džera un Meija ir baigie "stāri", bet pret nopietnākiem pretiniekiem ir diezgan lielas "nulles" + vēl šodien iekrita Šrempa haļava)! Būsim godīgi - pagaidām Kuzņa izskatās pēc vienas no vājākajām komandām visā līgā - daudz jauno čaļu + daudz VHL līmeņa krievu viduvējību un tik divi ārzemnieki - KHL līmenī viņiem būs smagi un komanda vairāk ir ar perspektīvu! Būs interesanti paskatīties, ko tad pret bišķi nopietnāku pretinieku (kāds noteikti būs Amur) šī jaunizceptā mūsu 2. maiņa spēs parādīt, protams, ja viņa paliks tādā pašā sastāvā...

     [+] [-]

, 2012-09-15 23:27, pirms 12 gadiem
objektiivais rakstīja: kā šodien Reiča izskatījās uz ledus ? šodien spēli neredzēju , tāpēc tāds jautājums
Bokseris uz slidām būtu vēl labāks ,ja treneri neliktu nēsāt līdzi nūju un legionāri neņemtu nost vārtu momentus kad beigās vārtsargs jau ir pametis vārtus. Tie brīži ir IVANĀNA laiks .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-09-16 10:37, pirms 12 gadiem
tur jau tā problēma, ne pirmais gols ar kuru paveicās.... ar to diemžēl nepietiks lai uzvarētu spēles!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja