Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

papildināts Pujacam piespēle un zaudējums, Znaroks izglābjas pret ''Vityaz''

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pujacam piespēle un zaudējums, Znaroks izglābjas pret ''Vityaz''
Georgijs Pujacs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Šodien pirmo zaudējumu jaunajā Kontinentālās hokeja līgas sezonā piedzīvoja Novosibirskas ''Sibir'', kas savu līdzjutēju priekšā ar 3:5 piekāpās Habarovskas ''Amur'' priekšā. No neveiksmes neglāba arī ''Sibir'' kapteiņa Georgija Pujaca rezultatīvā piespēle.

Pirmo spēli šosezon abas komandas aizvadīja otrdien, izspēlējot pirmo no paredzētajiem četriem savstarpējiem mačiem. 15. minūtē iegūstot vadību, ''Sibir'' turējās priekšā visu mača gaitu un svinēja uzvaru ar 5:2, ierakstot pirmos trīs punktus turnīra tabulā. Savukārt šodien piedzīvots pirmais zaudējums.

Tomēr arī šoreiz pirmie vārtus guva mājinieki - izturējis pauzi, ''Sibir'' uzbrucējs Viktors Drugovs ripu sāncenšu vārtos raidīja jau 2. minūtes izskaņā. Arī nākamo momentu izveidoja mājinieki, bet šoreiz - pie saviem vārtiem. Pēc Georgija Pujaca piespēles atpakaļ viņa partneris lāgā neapstrādāja ripu un paveicās, ka rezultāts nekļuva neizšķirts. Tomēr 8. minūtē Habarovskas ''Amur'' savu panāca - uzbrukumu ar rezultatīvu metienu no neērtā tvēriena pabeidza Sergejs Plotņikovs.

Turklāt pēc 35 sekundēm Aleksandrs Osipovs pirmo reizi komandu duelī vadībā izvirzīja ''Amur'' - ripa, mesta no tālas distances, pa ceļam uz vārtiem mainīja lidojuma virzienu, un rezultāts kļuva 2:1. Punktu rezultatīvajai pirmajai trešdaļai pielika ''Sibir'' uzbrucējs Aleksandrs Kutuzovs, raidīdams ripu virs sāncenšu vārtsarga pleca un panākdams 2:2.

Lai gan arī nākamajās 20 minūtēs komandas nebaidījās vērpt uzbrukumus, tās izvērtās krietni mazrezultatīvākas - tikai viens vārtu guvums, turklāt trešdaļas izskaņā. Pēc lieliski izspēlēta vairākuma precīzi meta ''Amur'' hokejists Ilšats Bilalovs, neatstādams nekādu cerību ''Sibir'' vārtsargam Berndam Brikleram. Viesi nevarēja būt droši par uzvaru, un to lieliski nodemonstrēja Georgijs Pujacs.

Tieši viņa uzmetienu no distances pielaboja un vārtos ievirzīja Artjoms Krjukovs, trešo reizi spēlē panākot neizšķirtu. Tomēr lielākas spēka rezerves noslēdzošajām minūtēm bija saglabājuši ''Amur'' hokejisti - vispirms Bilalovs bija precīzs otro reizi spēlē, bet punktu, vārtus gūstot tikai sekundi pirms fināla sirēnas, pielika Andrejs Stepanovs, kurš izmantoja Pujaca kļūdu. Tādējādi ''Amur'' uzvara ar 5:3. Abām komandām tagad turnīra tabulā pa trīs punktiem.

Novosibirskas ''Sibir'' kapteinis Georgijs Pujacs atkal spēlēja otrajā aizsargu virknējumā kopā ar Aleksandru Kutuzovu. Laukumā pavadītajās 21 minūtē un 44 sekundēs viņš izdarīja vienu metienu un atzīmējās ar neitrālu lietderības koeficientu, kamēr Kutuzovam +2.

Tikmēr no zaudējuma izdevies izglābties Oļegam Znarokam un Harijam Vītoliņam, kuru vadītais Maskavas ''Dynamo'' viesos prata atspēlēt divu vārtu deficītu un ar 3:2 uzvarēt vienu no līgas pastarītēm Čehovas ''Vityaz''. Mājinieki abus vārtus guva otrās trešdaļas gaitā, vispirms izceļoties Mihailam Aņisinam un Artemijam Panarinam. Tomēr ''Dynamo'' noslēdzošajā trešdaļā pamanījās gūt trīs bezatbildes vārtus, tostarp divas reizes sodot sāncenšus par nedisciplinētību un daudzajiem noraidījumiem.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: simors

 +12 [+] [-]

, 2011-09-15 18:07, pirms 13 gadiem
A ko nesaka,ka Pujacs atveda piekto golu savai komandai ???

ja godīgi-tad līdz galam !!!

  +1 [+] [-]

, 2011-09-16 09:21, pirms 13 gadiem
JimBim rakstīja: A ko nesaka,ka Pujacs atveda piekto golu savai komandai ???

ja godīgi-tad līdz galam !!!
Pujacs vienkārši tajā brīdī bija baigi bēdīgs...