Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Tjagu atsvaidzina savainojumu un izlaidīs Pasaules kausu

Agris Suveizda

Tjagu atsvaidzina savainojumu un izlaidīs Pasaules kausu
Tjagu Alkantara
Foto: AFP/Scanpix

Tjagu Alkantaram savainojuma dēļ būs nepieciešama operācija, vēsta Vācijas futbola kluba Minhenes "Bayern" mājaslapa. Tādējādi Spānijas izlases pussargs izlaidīs Pasaules kausa izcīņu.

"Pussargs Tjagu Alkantara atkopšanās laikā ir atsvaidzinājis gūto savainojumu. Spānis treniņa laikā pirmdien iedzīvojās atkārtotā daļējā krustenisko saišu plīsumā, un viņam drīzumā tiks veikta operācija. Tādējādi viņam ies secen 17. maijā gaidāmais Vācijas kausa fināls un šīs vasaras Pasaules kausa izcīņas finālturnīrs Brazīlijā," vēsta paziņojums kluba mājaslapā.

"Tas Tjagu ir sāpīgs trieciens, un mums ir ļoti žēl puiša," Alkantaras savainojumu komentēja kluba boss Karls Heincs Rummenige. "Viņš ir jauns vīrs, kurš ir smagi strādājis, lai atgrieztos pēc savainojuma un piedalītos Pasaules kausa izcīņā viņa tēva dzimtenē. Un pēkšņi abi sapņi ir izplēnējuši. Turpmākās nedēļās rūpīgi viņu pieskatīsim un darīsim visu iespējamo, lai viņš būtu gatavs nākamās sezonas sākumam."

Pirmoreiz savainojumā Alkantara iedzīvojās 29. martā pret "Hoffenheim" (3:3). Pēcāk magnētiskajā rezonansē tika apstiprinātas aizdomas par labā ceļgala daļēju krustenisko saišu plīsumu, un ārstu prognozes bija, ka Alkantara laukumā neatgriezīsies 6-8 nedēļas. Savā pirmajā sezonā Minhenes "Bayern" rindās 23 gadus vecais Alkantara Vācijas Bundeslīgā aizvadīja 16 spēles, 11 no tām sākot pamatsastāvā, un guva divus vārtus.

Tjagu Alkantara tika iekļauts Spānijas izlases paplašinātajā kandidātu sarakstā. Pasaules kausa izcīņā Spānija tika ielozēta vienā grupā ar Nīderlandi, Čīli un Austrāliju.

Spānijas izlase (29 kandidāti)

SpēlētājsKlubsSpēlētājsKlubs
Ikers KasiljassReal MadridPepe ReinaNapoli
Davids De HejaMan. United
Sesars AsplikvetaChelseaŽerārs PikēBarcelona
Serhio RamossReal MadridDžordi AlbaBarcelona
Alberto MorenoSevillaHavi MartinessBayern
Rauls AlbiolsNapoliHuanfransAtletico
Dani KarvahalsReal Madrid
Serhio BusketssBarcelonaŠabi AlonsoReal Madrid
KokeAtleticoAnders IturaspeAthletic
Čavi ErnandessBarcelonaPedro RodrigessBarcelona
Hesuss NavassMan. CityDavids SilvaMan. City
Fransesks FabregassBarcelonaHuans MataMan. United
Santi KasorlaArsenalAndress InjestaBarcelona
Djēgu KoštaAtleticoDavids ViljaAtletico
Alvaro NegredoMan. CityFernando ToressChelsea
Fernando JorenteJuventus

Izmantotie resursi:
Press release 150514: Thiago - FC Bayern...

  -1 [+] [-]

, 2014-05-16 00:55, pirms 10 gadiem
zeel,bet nu vinjam veel vis priekshaa,shis veel nav vinja chempis,naakamajaa buus jaaatrod Xavi aizstaajeeju