Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Simonss plāno debitēt ''Nets'' rindās jau play-off pirmajā kārtā pret ''Celtics''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Simonss plāno debitēt ''Nets'' rindās jau play-off pirmajā kārtā pret ''Celtics''
Bens Simonss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas ''Nets'' saspēles vadītājs Bens Simonss plāno atgriezties laukumā izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā pret Bostonas ''Celtics'', vēsta ''The Athletic'' apskatnieks Šams Čaranija.

Lai gan Simonss vēl nav pilnībā atlabis no traumas, sportists plāno ''Nets'' rindās debitēt laika periodā no 25. līdz 29. aprīlim. Tas ir brīdis, kad Bruklinas ''Nets'' paredzēta ceturtā, piektā un sestā sērijas spēle pret Bostonas ''Celtics''.

Vienības zvaigzne Kevins Durents gan neuzskata, ka Benam vajadzētu spēlēt pirmajā kārtā pret ķeltiem: ''Negaidu, ka viņš spēlēs, jo tā ir vienkāršāk. Viņam jāsaved kārtībā veselība. Katrai spēlei gatavojos ar tādu sastāvu, kāds ir pašlaik.''

Simonss laukumā nav devies kopš pagājušās sezonas, kad vēl pārstāvēja Filadelfijas ''76ers''. Arī pēc aizmainīšanas uz Bruklinu basketbolistu nomāca traumas un diskomforts, kas viņa debiju atlika uz vairākiem mēnešiem.

Pērn Bens aizvadīja 58 spēles, kurās izcēlās ar 14.3 gūtiem punktiem, 7.2 atlēkušajām bumbām, 6.9 rezultatīvām piespēlēm, 1.6 pārtvertām bumbām un 0.6 bloķētiem metieniem vidēji katrā no tām. Tā bija individuāli sliktākā sezona sportista karjerā.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/nets-kevin...

     [+] [-]

, 2022-04-15 22:38, pirms 2 gadiem
Gaidam vareno metienu!! Vismaz mid range jumper! Tas jau būtu daudz!!

     [+] [-]

, 2022-04-15 22:40, pirms 2 gadiem
Pec Durenta teiktā ,malacis,pareiza attieksmē,cepuri nost,čalis gatavs dirsu plēst uz laukuma!