Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA pārspēles: Klīvlendā un Losandželosā tiks noskaidrotas konferenču astotās vietas

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

NBA pārspēles: Klīvlendā un Losandželosā tiks noskaidrotas konferenču astotās vietas
Sīdžejs Makolums un Pols Džordžs. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz sestdienu tiks aizvadītas divas noslēdzošās "play-in" spēles. Par astoto vietu Austrumos cīnīsies Atlantas "Hawks" un Klīvlendas "Cavaliers", savukārt Rietumu astoto vietu sadalīs Losandželosas "Clippers" un Nūorleānas "Pelicans".

(8.) Klīvlendas "Cavaliers" - (9.) Atlantas "Hawks"

Cīņā par astoto vietu Austrumos dosies "Hawks", kas regulāro turnīru noslēdza devītajā vietā un "Cavaliers", kas noslēdza labāko astotnieku. Spēle norisināsies Klīvlendā.

Pirmajā "play-in" kārtā "Cavs" piekāpās "Nets", savukārt "Hawks" pārspēja un izsita no cīņās par "play-off" "Hornets". Šī pāra uzvarētāja jau naktī uz pirmdienu uzsāks izslēgšanas turnīra pirmo kārtu, tiekoties ar Austrumu konferences čempioni "Heat".

Klīvlendas lielākais izaicinājums būs apturēt "Hawks" līderi Treju Jangu, kurš 2021./22. gada sezonā ir NBA līderis visvairāk gūtajos punktos un rezultatīvajās piespēlēs. Mačā pret "Hornets" vismaz 10 punktus guva visi "Hawks" pamatsastāva spēlētāji. "Ja es varu panākt, ka mani sedz divi spēlētāji, tas rada iespējas komandas biedriem," pēc uzvaras pār "Hornets" teica Jangs.

34 punktus mačā pret "Nets" guva Dariuss Gārlends, kurš varētu būt tas spēlētājs, kuram nāksies piebremzēt Janga apgriezienus. Pēdējo divu maču laikā pret Atlantu Gārlends vidēji guvis 24 punktus. Lai arī "Hawks" sezonas laikā uzvarēja trīs no četrām spēlēm pret "Cavaliers", Klīvlenda ne reizi nebija pilnā sastāvā.

Šobrīd nav zināms, vai Klīvlendai palīdzēt varēs centra spēlētājs Džerets Alens, kurš Evanu Mobliju nobīdītu uz spēka uzbrucēja pozīciju. Moblijam spēles laikā nāksies aizvadīt dueli ar "Hawks" centra spēlētāju Klintu Kapelu, un šim duelim arī būs liela nozīmē.

(8.) Losandželosas "Clippers" – (9.) Ņūorleānas "Pelicans"

Rietumu konferences astotā vieta un Fīniksas "Suns" pretiniece izslēgšanas turnīrā tiks noskaidrota duelī starp Losandželosas "Clippers" un Ņūorleānas "Pelicans". "Clippers" šajā mačā būs mājinieku lomā.

"Šī ir būt vai nebūt spēle," teica Pols Džordžs, kurš Minesotas "Timberwolves" grozā iemeta 34 punktus. "Nav svarīgi pret ko mēs spēlēsim. Mums ir jāuzvar, ja vēlamies turpināt sezonu."

"Pelicans" ir soļa attālumā no tā, lai pirmo reizi kopš 2018. gada spēlētu izslēgšanas turnīrā. Tolaik komandu vēl pārstāvēja Entonijs Deiviss un Demarkuss Kazinss. Komanda tika līdz konferences pusfinālam kurā piekāpās Goldensteitas "Warriors". Šajā sezonā "Pelicans" un "Clippers" tikušās četras reizes, un trīs reizes uzvaru svinējusi tieši Ņūorleāna.

"Clippers" jau ir pierādījusi, ka tā spēj atbruņot galvenos "Pelicans" spēkus uzbrukumā. 3. aprīļa spēlē, kuru "Clippers" uzvarēja (119:100), Sīdžejs Makolums realizēja tikai septiņus no 18 metieniem, savukārt Brendons Ingrems realizēja trīs no 11 iespējām uzbrukt grozam.

Jāpiemin arī fakts, ka letāls šosezon pret "Clippers" bijis lietuvietis Jons Valančūns. Viņš sezonas laikā vienu reizi realizējis piecus tālmetienus un vienu reizi septiņus (karjeras rekords), abas šīs spēles bijušas tieši pret "Clippers".

Džordžs ir neapšaubāms "Clippers" līderis uzbrukumā, tomēr "Pelicans" ir lielisks ierocis aizsardzībā – Herbs Džounss. Šis 23 gadus vecais uzbrucējs ir pierādījis savu varēšanu – regulārajā turnīrā viņš vidēji spēlē iekrāja teju divas pārtvertās bumbas. Skaidrs, ka viņa uzdevums būs neitralizēt šajā mačā tieši Džordžu.

"Play-in" turnīrs

Austrumu konferenceRez.Rietumu konferenceRez.
Nets (7.) – Cavaliers (8.)115:108Timberwolves (7.) – Clippers (8.)109:104
Hawks (9.) – Hornets (10.)132:103Pelicans (9.) – Spurs (10.)113:103
Cavaliers (8.) – Hawks (9.)Clippers (8.) – Pelicans (9.)

"Play-off" turnīrs

NBA izslēgšanas spēļu pāri

Austrumu konferenceRietumu konference
Heat (1.) – tiks noskaidrota (8.)Suns (1.) – tiks noskaidrota (8.)
Celtics (2.) – Nets (7.)Grizzlies (2.) – Timberwolves (7.)
Bucks (3.) - Bulls (6.)Warriors (3.) - Nuggets (6.)
76ers (4.) - Raptors (5.)Mavericks (4.) - Jazz (5.)

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/play-in-to...

     [+] [-]

, 2022-04-15 14:09, pirms 2 gadiem
Par CLE un NOP! ATL un LAC flopiem un chiksutliem nav vietas PO

     [+] [-]

, 2022-04-15 15:03, pirms 2 gadiem
Palabojiet, ja es kļūdos, bet vai nebija vienai komandai spēles priekšrocība, jeb vienai komandai nepieciešams uzvarēt pēc principa BO3, bet otrai pietika tikai ar vienu uzvaru?!

  -1 [+] [-]

, 2022-04-15 15:32, pirms 2 gadiem
cleveland's cavaliers (8th) vs. Atlanta Hawks (9th) game feeds wil compete for eight place in cleveland cavaliers east. cavaliers, who finished the top eight place in east and Hawks finished the regular tournament at most ninth place continunity. Tomorrow will startup the match date 16 April 2022 & even though at the game start time 05:00 and we will watch Basketball live online for free in HD stream for website:https://my.buffstreams.tv/watch-basketball
As soon as game feed at Los Angeles Clippers vs. New Orleans Pelicans tomorrow will startup the match on 16 April,2022 and clippers have already proven its ability to disclaim the pelican's main forces in the attack. Already Pelicans and clippers both are have meet four times upto in this season, after New Orleans celebrating their victory three times even though tomorrow watch the basketball stream Eighth Conference in the west certain we will watch live basketball stream website:https://my.buffstreams.tv/watch-basketball
Again it was clear that his task will go to neutralize the regular tournament at this match

     [+] [-]

, 2022-04-15 16:46, pirms 2 gadiem
Ja Alens būs atpakaļ tad Cle ir varianti nu vai arī Lovam atkal jāuztaisa 30+10+zem 15 minūtēm

  -1 [+] [-]

, 2022-04-15 19:43, pirms 2 gadiem
Ja jau esmu Janga fans - lai uzvar Atlanta

     [+] [-]

, 2022-04-15 20:50, pirms 2 gadiem
Bez Pola Džordža, Clippers būs grūti uzvarēt.

     [+] [-]

, 2022-04-15 20:58, pirms 2 gadiem
Domāju, ka uzvarēs Atlanta. Izņemot ja Alens atgriežas ar monstruālu sniegumu un Jangs izmet 5/28. Pieredze Atlantas pusē. Un ar aizsargu rotāciju Cavs ir čābīgi. Gribēšu redzēt kā Bogdanoviču kāds tur nosegs, kurš pie tam nāk no soliņa un ir ieskrējies. Rondo?
Otrajā pārī gribētos lai NOP uzvar, bet nu būs ļoti grūti LAC laukumā. Bet nu ja Playoff P metīs ar sliktu procentu kā pēdējā laikā ierasts tad ir iespējas aizķerties.

     [+] [-]

, 2022-04-15 22:24, pirms 2 gadiem
Bo Mamba rakstīja: Par CLE un NOP! ATL un LAC flopiem un chiksutliem nav vietas PO
Es tieši par to pašu!Turam buru!!!Uzliku simboliski 10rubļus azartiņa pēc.