Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroks pēc sakāves 0:6: "Nav svarīgi, ar kādu rezultātu zaudēt"

Rolands Eliņš

Znaroks pēc sakāves 0:6: "Nav svarīgi, ar kādu rezultātu zaudēt"
Oļegs Znaroks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Maskavas „Dynamo” galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc šodien piedzīvotās sagrāves pret Jaroslavļas „Lokomotiv” ar 0:6 izteicies, ka rezultāta starpībai nav nekādas nozīmes un sērijas izšķirošā spēles tiks sagaidīta bez panikas.

„Spēles likteni noteica mūsu pirmās trīs ielaistās ripas,” ziņu aģentūrai „ITAR-TASS” izteicās Oļegs Znaroks. „Pēc tam mēs vienkārši nospēlējām maču līdz beigām. Nebija jau arī nekādas atšķirības, ar kādu rezultātu zaudēt. Tādēļ gatavojamies nākamajam mačam bez nekādas panikas.”

Znaroks arī apgalvoja, ka viņa spēlētāji jau aizmirsuši par šo spēli un pilnībā domas velta sērija septītajam mačam, kurš notiks parīt Maskavā.

Savam trenerim piekrita arī „Dynamo” kapteinis Jurijs Babenko, sakot, ka rezultātam nav nozīmes, tiesa, Babneko atzina, ka „Lokomotiv” šodien bijuši spēcīgāki un veiksmīgi izmantojuši savus momentus, kad mača liktenis jau bija izšķirts.

Daudz priecīgāks par savu Maskavas kolēģi šodien bija „Lokomotiv” treneris Deivs Kings, kurš nepagurdams slavēja savus hokejistus, tiesa, pirms septītās spēles aicināja saglabāt piesardzību.

„Nedomāju, ka pie rezultāta 3:0 spēles uzvarētājs bija izlemts,” sacīja Kings. „Pārāk labi zinām „Dynamo” spēku, lai pieļautu tādi domu. Mačos ar tādu pretinieku par uzvaru var būt pārliecināts tikai tad, kad rezultāts ir tavā labā un tablo rāda 59:59 minūtes. Un jā, ripai arī jāatrodas ārpus aizsardzības zonas. Pašam man grūti izskaidrot, kā izdevās tik pārliecinoša uzvara, taču prieks, ka guvām tik daudzus skaistus vārtus.”

„Lokomotiv” uzvarā ar 6:0 pirmo vārtu guvumā rezultatīvu piespēli izdarīja Jānis Sprukts, kuram tas bija trešais punkts šajā „play-off” sērijā. Savukārt Miķelis Rēdlihs guvis divus vārtus, palīdzot Jaroslavļas komandai sērijā panākt 3:3 pret regulārās sezonas uzvarētāju un pēdējo divu gadu KHL čempioni "Dynamo".

Izmantotie resursi:
ИТАР-ТАСС: Спорт - Тренер Знарок: первые три...
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....

     [+] [-]

, 2014-03-15 23:55, pirms 10 gadiem
Kā nav svarīgi? Tu vari zaudēt ar cīņu un iespējām uzvarēt spēles izskaņā vai arī bezcerīgi, bez cerībām uzvarēt.

  +4 [+] [-]

, 2014-03-16 00:00, pirms 10 gadiem
Prieks par Jāni un Miķeli !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-16 00:08, pirms 10 gadiem
Laikam jau tāda pati fiška kā Donbass trenerim Nazarovam - viesos smagi pakāš un grib pabeigt sēriju pie saviem skatītājiem. Par laimi mūsējiem izdevās sarūgtināt pretinieku līdzjutējus. Vai Loko izdarīs to pašu? Es personīgi ceru, ka jā.

  +3 [+] [-]

, 2014-03-16 00:12, pirms 10 gadiem
Ceru ka Loko un Dinamo Riga tiks talak,apnikusi ta Maskavas Dinamo dominance

  +3 [+] [-]

, 2014-03-16 00:45, pirms 10 gadiem
Jā jā,tādi pat teksti bija toreiz sērijā pret Rīgas Dinamo,un kas beigās sanāca,zinam gan mēs gan Oļegs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-16 13:02, pirms 10 gadiem
bmwm5 rakstīja: Kā nav svarīgi? Tu vari zaudēt ar cīņu un iespējām uzvarēt spēles izskaņā vai arī bezcerīgi, bez cerībām uzvarēt.
Man liekas viņš domāja, kad nav svarīgi ar kādu rezultātu tu zaudē, ja tu zaudē.

     [+] [-]

, 2014-03-16 15:12, pirms 10 gadiem
Arsenich rakstīja: Ceru ka Loko un Dinamo Riga tiks talak,apnikusi ta Maskavas Dinamo dominance
man gan gribētos, lai atvadu sezonā Znaroks izdara ko vairāk un izcīna vēlvienu Gagarinu. Lai ir līgas rekords un tas pieder relatīvi latvietim..