Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bīls par Vestbruka ietekmi komandas sniegumā: "Rasels mūs motivē katrā mačā"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Bīls par Vestbruka ietekmi komandas sniegumā: "Rasels mūs motivē katrā mačā"
Bredlijs Bīls 2021. gada 8. janvārī. Foto: AFP/Scanpix

Svētdienas vakarā Vašingtonas "Wizards" guva pārliecinošu panākumu pār Bostonas "Celtics" ar rezultātu 104:91. "Wizards" līderis Bredlijs Bīls pēc mača veltīja atzinīgus vārdus savam komandas biedram Raselam Vestbrukam.

Bīls nepiedalījās iepriekšējā spēlē pret Ņujorkas "Knicks", kurā "Wizards" piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 91:109. "Pats sev radīju ļoti lielu spiedienu, cenšoties uzvarēt katru maču un spēlēt pēc iespējas labāk. Man vienkārši bija nepieciešama neliela atpūta. Nav iespējams visu paveikt vienam," sacīja līgas rezultatīvākais spēlētājs.

Vašingtonas "Wizards" līderis novērtēja arī Vestbruka lomu komandā: "Rasels mūs motivē katrā spēlē. Viņš rada manī pārliecību un noskaņo lieliskam sniegumam." Vestbruks mačā pret "Celtics" neizcēlās ar labu precizitāti, trāpot tikai sešus no 19 metieniem, tomēr viņa kontā arī 11 piespēles un deviņas bumbas zem groziem. Savukārt Bīls kārtējo reizi kļuva par rezultatīvāko spēlētāju, gūstot 35 punktus.

Nākamais mačs Dāvja Bertāna komandai paredzēts pret Hjūstonas "Rockets", kuru pārstāv kādreizējais "Wizards" spēlētājs Džons Vols. Iepriekšējā tikšanās reizē Rodiona Kuruca klubam izdevās pārspēt Vašingtonu ar rezultātu 107:88. "Wizards" joprojām ieņem pēdējo vietu Austrumos ar septiņiem panākumiem un 17 zaudējumiem, savukārt Hjūstona atrodas 12. pozīcijā Rietumos, uzvaras negūstot jau piecus mačus pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
https://fadeawayworld.net/2021/02/1...
https://www.nba.com/game/bos-vs-was...

  -1 [+] [-]

, 2021-02-15 14:42, pirms 3 gadiem
Saprotu, ka tulkot nav viegli, bet ja reiz speelee ar Hjuustonas Rockets, varbuut tomeer dereetu piemineet, ka tur speelee arii Kurucs???

  +1 [+] [-]

, 2021-02-15 15:41, pirms 3 gadiem
Labi ka taa rakstīja: Saprotu, ka tulkot nav viegli, bet ja reiz speelee ar Hjuustonas Rockets, varbuut tomeer dereetu piemineet, ka tur speelee arii Kurucs???
Nespēlē jau, vienkārši atsēž līgumu. Laukumā tie tikai tad, ja ir sagrāve. Garbage time špīleris

     [+] [-]

, 2021-02-15 17:13, pirms 3 gadiem
Labi ka taa rakstīja: Saprotu, ka tulkot nav viegli, bet ja reiz speelee ar Hjuustonas Rockets, varbuut tomeer dereetu piemineet, ka tur speelee arii Kurucs???
Vai tad Latvijā ir kāds, kurš nezina, ka Hjūstona ir oficiāli pārdēvēta par Kurucu? Piemēram, teikums, kur tiek lietots jaunais pilsētas nosaukums: Vestbruks motivē Bīlu kārtējam zaudējumam pret Kuruca Rockets.

     [+] [-]

, 2021-02-15 17:32, pirms 3 gadiem
Te ir problēma, ka RW izmeta 19 metienus, praktiski nozaga vairākus Dāvja metienus. Bet kopumā Was ļoti vāja, vajag trenera un zīmējuma maiņu