Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Eiverijs Bredlijs ziedoja 30 000 dolāru WNBA ''burbulim''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Eiverijs Bredlijs ziedoja 30 000 dolāru WNBA ''burbulim''
Eivrijs Bredlijs. Foto: Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Losandželosas ''Lakers'' basketbolists Eiverijs Bredlijs ziedojis 30 000 ASV dolārus sieviešu WNBA līgas ''burbuļa'' norisei, īpašu uzsvaru liekot uz tām basketbolistēm, kam ir bērni kopā ar viņām.

Tāpat kā NBA, arī WNBA atlikušo sezonu aizvadīja burbulī, tomēr tā sadzīve un organizācija nebija tik augstā līmenī kā vīriešiem. Ja Orlando NBA burbulī bija izveidots augsts luksusa serviss ar dzīvi viesnīcās un daudz citām ekstrām, tad WNBA spēles aizvadīja 60 000 iedzīvotāju apdzīvotajā Floridas štata pilsēta Breidentonā.

''Lakers'' basketbolists Eiverijs Bredlijs, kurš bija viens no tiem, kas atteicās piedalīties NBA burbulī, kopā ar sievu sazinājās ar WNBA un izteica vēlmi palīdzēt. Īpaši palīdzēt basketbolista ģimene vēlējās tām basketbolistēm, kurām ir bērni, lai tie justos komfortabli jaunajā un sarežģītajā vidē.

WNBA nosūtīja Bredlijam sarakstu ar nepieciešamajām lietām un basketbolists tās visas sarūpēja, kopumā ziedojot aptuveni 30 000 ASV dolāru. Starp ziedotajām mantām bija dažādas spēles bērniem, atrakcijas ārā, nepieciešamais gleznošanai, karaokes sistēma. Tāpat basketbolistēm ziedoja skaistumkopšanas līdzekļus un citas nepieciešamās lietas.

Iepriekš Kairijs Ērvings ziedoja 1.5 miljonu ASV dolāru tām WNBA basketbolistēm, kuras izvēlējās nepalīdzēt savām komandām burbulī , tādējādi zaudējot daļu algas.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/lakers-ave...