Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Brauns: ""Barcelona" ir labākā komanda pasaulē, par to šaubu nav"

Andrejs Siliņš

Brauns: ""Barcelona" ir labākā komanda pasaulē, par to šaubu nav"
Andrē Gomess, Neimārs, Lionels Mesi un Luiss Svaress
Foto: Sipa/Scanpix

Pēc smagā zaudējuma ar 0:7 "Barcelona" komandai UEFA Čempionu līgas C grupas pirmajā spēlē Glāzgovas "Celtic" galvenais treneris Brendans Rodžerss slavēja pretinieku komandu, tacu norādīja, ka saviem spēlētājiem nevar neko pārmest.

"Par otro puslaiku esam ļoti sarūgtināti. Ielaist piecus vārtus 45 minūšu laikā ir nepieņemami. Ikviens ģērbtuvēs bija sarūgtināts par šādu iznākumu," sacīja "Celtic" pussargs Skots Brauns. ""Barcelona" ir zināma ar vārtu gūšanas prasmi, viņiem ir lieliska komanda, bet mums bija jānospēlē labāk nekā to paveicām."

"Rezultāts bija 0:7, es netaisos par to smieties vai pajokot. To ir grūti pieņemt, bet jāsaprot arī tas, ka pretī mums bija lieliska komanda. "Barcelona" ir labākā komanda pasaulē, par to šaubu nav. Viņu priekšējā līnija ir fenomenāla - kā viņi kustas, kā pārredz situāciju, viņu miers ar bumbu," sacīja Brauns, norādot, ka šis mačs pēc iespējas ātrāk jāaizmirst. "Mums jātiek pāri šai spēlei. Mums jācenšas no sirds un kaut kas no spēles jādabū. Zinām, ka mūsu stadionā pie mūsu līdzjutējiem var notikt jebkas. Jāspēlē daudz kompaktāk un drosmīgāk ar bumbu."

"Celtic" galvenais treneris Brendans Rodžerss tikmēr norādīja, ka spēlētājiem nebūtu jākaunas par sevi pēc šāda rezultāta: ""Barcelona" to nodara arī daudz labākām komandām par mums. Šī ir viena no tām smagajām spēlēm, ar kādām jārēķinās šajā turnīra posmā. Maniem spēlētājiem spēlēšana Čempionu līgā būs brīnišķīga mācību stunda. Nedomāju, ka viņi bija nobijušies pirms mača, viņi jutās pārliecināti. Tā ir sāpīga pieredze, tomēr es no saviem spēlētājiem nevarētu prasīt neko vairāk, īpaši pie tāda grafika, kāds tas ir mums."

"Spēlētāji bijuši teicami. Nav iespējams spēlēt grūtākā vietā pasaulē pēc saspringtas spēles nedēļas nogalē. Mums bija ārkārtīgi maz laika, lai sagatavotos, tāpēc ierasties šeit un spēlēt pret pasaules labākajiem, mēģinot pieturēt bumbu - tas bija grūts uzdevums," norādīja Rodžerss, atzīmējot nedēļas nogalē aizvadīto spēli pret "Rangers" (5:1) Skotijas premjerlīgā.

"Barcelona" pussargs Andress Injesta, kurš guva vārtus otrā puslaika pirmajā pusē, izcēla savas komandas priekšējo līniju - Lionelu Mesi, Neimāru un Luisu Svaresu. "Viņi ir trīs labākie spēlētāji pasaulē savās pozīcijās, un viens no viņiem ir unikāls. Mesi turpina pierādīt, ka futbolā ir unikāls. Kā komanda spēlējam un darām visu, lai būtu droši, ka viņi ir laimīgi, ka viņiem ir iespējas gūt vārtus. Viss, ko varam cerēt, ir tas, lai viņi turpinātu šādi gūt vārtus."

Izmantotie resursi:
BBC
The official website for European football –...

  +3 [+] [-]

, 2016-09-14 13:40, pirms 8 gadiem
Ko gan citu varetu teikt, pec 0:7

  -2 [+] [-]

, 2016-09-14 14:02, pirms 8 gadiem

  +6 [+] [-]

, 2016-09-14 14:11, pirms 8 gadiem
RM sabradātu tā viņus, to pašu teiktu par viņiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-14 15:31, pirms 8 gadiem
Gribētu redzēt cik prasmīga būtu barca pret to pašu juvi, bayernu, rm. Vairs priekšējā līnija un visa komanda neizskatītos tik laba, kad pretī noliktu augstākās klases futbolistus.

     [+] [-]

, 2016-09-14 16:06, pirms 8 gadiem
lai jau Brauns mierina sevi ar tādu domu😀 Bet īstās cīņas ar nopietniem pretiniekiem būs K.O. fāzē. Man gan arvien vairāk sāk patikt ideja par superlīgas izveidi.