Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevs un Verpakovskis šovakar nespēlēs

Agris Suveizda

Rudņevs un Verpakovskis šovakar nespēlēs
Artjoms Rudņevs pret Benediktu Hevedesu
Foto: AP/Scanpix

Šodien spēles vietējos čempionātos aizvadīs vairāku Latvijas futbolistu pārstāvētie ārzemju klubi. Vācijas Bundeslīgā "Hamburg" viesosies pie līderes Dortmundes "Borussia", taču to darīs bez Artjoma Rudņeva, kurš ir iedzīvojies savainojumā. Ārpus "Ergotelis" sastāva palicis arī Māris Verpakovskis, kurš nepabeidza ceturtdienas treniņu.

Vācijas Bundeslīgas piektajā kārtā "Hamburg" viesosies pie UEFA Čempionu līgas finālistes Dortmundes "Borussia", kas šosezon visos turnīros kopā svinējusi jau sešas uzvaras sešās spēlēs. Taču "Hamburg" savainojumu dēļ nevarēs palīdzēt vairāki spēlētāji - Milans Badeļs, Ivo Iličevičs, Vaļmirs Nafiu un arī Artjoms Rudņevs, kuram esot problēmas ar pievilcējmuskuli, kā dēļ Latvijas izlases uzbrucējs nevarēja piedalīties komandas treniņā. Savukārt Dortmundes kluba lazaretē ir Ilkajs Gindogans un Lukašs Piščeks.

"Hamburg" ar četriem punktiem 18 komandu konkurencē ieņem 13.vietu. Iepriekšējā mačā "Hamburg" ar 4:0 sagrāva Braunšveigas "Eintracht", bet Rudņevs Hamburgā pirmoreiz palika uz soliņa. Spēles sākums paredzēts plkst. 19:30 pēc Latvijas laika. Trīsarpus stundas agrāk Hēraklejas "Ergotelis" Grieķijas Superlīgā viesosies pie "Panaitolikos". Krētas kluba sastāvā gan nav iekļauts vēl viens Latvijas izlases uzbrucējs Māris Verpakovskis, kurš īkšķa problēmu dēļ nepabeidza ceturtdienas treniņu.

Pirmo sezonas spēli Verpakovskis izlaida diskvalifikācijas dēļ, bet abās nākamajās netika iekļauts pamatsastāvā. Pret "Levadiakos" (2:0) Verpakovskis aizvadīja 26 minūtes, bet pret "Xanthi" (0:0) palika rezervē. "Ergotelis" ar pieciem punktiem 18 vienību konkurencē ir sestajā pozīcijā, bet šodienas pretinieces kontā ir trīs punkti. Līdere ar deviņiem punktiem ir Pirejas "Olympiakos".

Toties jau 12:30 pēc Latvijas laika svarīga spēle gaida Aleksandra Cauņas Maskavas CSKA, kas ar 17 punktiem septiņos mačos ir Krievijas Premjerlīgas līdere. CSKA konkurentes apsteidz par uzvaras tiesu, un šorīt Maskavā viesosies tieši viena no tuvākajām sekotājām - "Rostov". Cauņa pēdējās divās Premjerlīgas spēlēs izgāja uz maiņu.

Izmantotie resursi:
Offizielle Website des Hamburger SV
ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-09-14 10:41, pirms 11 gadiem
Izaudz
sasperjods rakstīja: Bērziņš un Šeļakovs arī šovakar nespēlēs
joks : )

     [+] [-]

, 2013-09-14 11:13, pirms 11 gadiem
Lai Rudy veseļojas
BvB baidās no HSV

     [+] [-]

, 2013-09-14 12:25, pirms 11 gadiem
Cauņam prognozēju iziešanu 2. puslaikā, rezervē ir.