Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Početino nav drošs, kad Mesi varētu debitēt PSG sastāvā

Rolands Eliņš

Početino nav drošs, kad Mesi varētu debitēt PSG sastāvā
Lionels Mesi un Neimārs PSG treniņā. Foto: J.E.E/SIPA/Scanpix

Parīzes "Saint-Germain" šovakar aizvadīs spēli pret "Strasbourg" vienību, un tā būs komandas pirmā spēle Lionela Mesi ērā, taču tā vēl notiks bez Mesi sastāvā, un komandas galvenais treneris nav drošs, kad Mesi varētu debitēt.

Lionels Mesi PSG komandai oficiāli pievienojās šonedēļ, attiecīgi ar komandu kopā bijis tikai īsu brīdi, un viņa dalība šīs nedēļas nogales mačā bija ļoti apšaubāma. PSG treneris Maurisio Početino vakar apstiprināja, ka Mesi pret Strasbūras komandu laukumā nedosies, turklāt viņš arī nezināja teikt, cik drīz varētu pienākt Mesi debija, kas, protams, piesaistīs plašu uzmanību.

"Mums jāiet uz priekšu soli pa solim," teica Početino. "Kluba prioritāte ir tā, lai Mesi komandā justos labi. Pirms mēneša viņš spēlēja "Copa America" finālā, un savu debijas spēli viņam jāaizvada labos apstākļos. Taču es mūsu komandā redzu ļoti nobriedušu Mesi, spēlētāju, ko mēs visi labi pazīstam. Redzu, ka Mesi ir labā noskaņojumā un ar lielu enerģiju."

Početino arī bija piesardzīgs, runājot par savas komandas talantu un lielajām zvaigznēm: "Mēs vēl neesam komanda. Mums ir sastāvs ar spēlētājiem, kuri ir lieliski paši par sevi, un tagad mums ir liels izaicinājums kopīgi izveidot komandu. Man tas ir patīkams izaicinājums. Vēlos, lai mums ir komanda, kas ne tikai labi izskatās sociālajos medijos, bet arī izpilda ikdienas prasības, kādas ir augsta līmeņa futbola komandai."

Tāpat Početino apstiprināja, ka arī Serhio Ramosa debija Parīzē būs vēl laiciņu jāpagaida, jo viņš traumas dēļ nevarēs spēlēt apmēram četras nedēļas. Šodienas spēles pieteikumā nav iekļauts arī Neimārs, kā arī no "Milan" pārnākušais vārtsargs Džanluidži Donnarumma.

Taču uz spēli atnākušie līdzjutēji Mesi šovakar tomēr redzēs - viņš kopā ar pārējiem komandas jaunpienācējiem pirms spēles stadionā tiks prezentēts līdzjutējiem.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/paris-s...