Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Jēkabsonei-Žogotai piecas piespēles un pārliecinošs zaudējums

Agris Suveizda

Jēkabsonei-Žogotai piecas piespēles un pārliecinošs zaudējums
Anete Jēkabsone-Žogota uzbrukumā
Foto:The Arizona Republic, Patrick Breen

Piecu uzvaru sēriju Sieviešu nacionālajā basketbola asociācijā pārtrauca Fīniksas "Mercury", kas izbraukumā ar 82:96 atzina Atlantas "Dream" pārākumu. Anete Jēkabsone-Žogota nepilnu 22 minūšu laikā guva divus punktus.

Pirmajā ceturtdaļā iniciatīva piederēja Fīniksas "Mercury", kas ceturtdaļu noslēdza ar astoņu punktu pārsvaru (26:18). Tomēr jau nākamajā ceturtdaļā mājinieces ne tikai pārņēma vadību, bet arī puslaiku pārtraukumā devās ar solīdu 14 punktu pārākumu (55:41). Ceturtās ceturtdaļas sākumā Atlantas "Dream" pārsvars pieauga jau līdz 28 punktiem, un "Mercury" tikai mača izskaņā rezultātu padarīja kaut nedaudz pieklājīgāku – 82:96.

Anete Jēkabsone Žogota laukumā pavadīja 21 minūti un 47 sekundes, izdarīja piecas rezultatīvas piespēles un guva divus punktus (2p. – 1/6, 3p. – 0/1). Viņas rēķinā arī viena piezīme un sliktākais +/- rādītājs komandā (-22). "Mercury" labā ar 21 punktu rezultatīvākā bija Erina Filipsa, bet Daiana Taurasi nespēlēja.

Fīniksas "Mercury" 32 spēlēs ir izcīnījusi 27 uzvaras un piedzīvojusi tikai piecus zaudējumus. Rietumu konferencē "Mercury" par trim uzvarām apsteidz Minesotas "Lynx" un jau ir nodrošinājusi pirmo vietu. Līdz regulārās sezonas beigām "Mercury" vēl palikušas divas spēles - pret Losandželosas "Sparks" un Sietlas "Storm".

Izmantotie resursi:
WNBA.com