Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Torpedo" ĢM: "Puljujervi nav gatavs braukt uz KHL pat par ļoti labiem nosacījumiem"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Torpedo" ĢM: "Puljujervi nav gatavs braukt uz KHL pat par ļoti labiem nosacījumiem"
Jese Puljujervi. Foto: Imago Sport/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas kluba Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ģenerālmenedžeris Maksims Gafurovs atklājis, ka ticis uzrunāts 22 gadus vecais somu uzbrucējs Jese Puljujervi, tomēr hokejistam neesot nekādas intereses par došanos uz Krieviju.

"Viņš ir ļoti interesants spēlētājs, taču šajā gadījumā ir jāsaprot paša hokejista vēlmes. Viņš nav gatavs braukt uz KHL, kaut gan tiek piedāvāts ļoti pienācīgs līgums. Vai nu Jese grib palikt Somijā, vai nu viņš izskata variantus par atgriešanos Ziemeļamerikā. Domāju, ka agri vai vēlu būs kaut kāda skaidrība, taču ne šajā transfēru logā," izteicies Maksims Gafurovs.

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" pieder tiesības uz 22 gadus veco uzbrucēju, savukārt otrpus okeānam Puljujervi pieder Edmontonas "Oilers". Taču šajā komandā viņš nav gatavs atgriezties, uzskatot, ka tā pārāk vieglprātīgi attiekusies pret hokejista veselību – tikušas vilktas garumā vairākas operācijas. Puljujervi jau gadu prasa aizmainīšanu, bet pagaidām tas nav piepildījies.

Tāpēc pagājušo sezonu uzbrucējs izvēlējās pavadīt Somijā. Viņš pārstāvēja dzimto Oulu "Karpat" komandu un 56 spēlēs sakrāja 53 punktus, būdams ceturtais rezultatīvākais hokejists līgā. 2016. gada U20 pasaules čempionāta MVP tajā pašā gadā tika draftēts ar ceturto numuru, bet viņa karjera "Oilers" sastāvā bijusi saraustīta.

Izmantotie resursi:
Видеоконференция с Максимом Гафуровым »...