Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Lēvs: "Teicu Gecem - parādi, ka esi labāks par Mesi"

Andrejs Siliņš

Lēvs: "Teicu Gecem - parādi, ka esi labāks par Mesi"
Mario Gece
Foto: Empics/Scanpix

Pēc uzvaras pār Argentīnas izlasi Pasaules kausa izcīņas finālā Vācijas futbola valstsvienības galvenais treneris Joahims Lēvs slavēja uzvaras vārtu autoru Mario Geci, kā arī atzina, ka šāds iznākums ir pierādījums demsit gadus garam smagam darbam.

"Parādi pasaulei, ka esi labāks [par Lionelu Mesi] un vari izšķirt Pasaules kausa likteni," iedrošinājuma vārdus 22 gadus vecajam Mario Gecem pārtraukumā pirms otrā papildlaika žurnālistiem atkārtoja Vācijas izlases galvenais treneris Joahims Lēvs. "Mario ir brīnumbērns. Viņš ir brīnums, kas var spēlēt vairākās pozīcijās, viņš var iesaistīties mačā un izlemt tā likteni, un tieši to viņš paveica."

Lēvs uzsvēra, ka titula izcīnīšana ir bijis ilgtermiņa projekts: "Sākām šo projektu pirms desmit gadiem un tas, kad tagad ir noticis, ir daudzu gadu darba rezultāts. Piedzīvojām konstantu progresu un ticējām šim projektam. Strādājām daudz un, ja kāda komanda bija pelnījusi šo, tad tā bija šī komanda. Tādi puiši kā Pērs Mertezakers, Lukašs PodoļskisBastians Šveinšteigers, Filips Lāms, Miroslavs Kloze, kuri bijuši komandā vienmēr šajā laikā. Komandas gars ir neiedomājami labs, komandai ir neiedomājams gribasspēks un tāpēc arī izdevās šis sasniegums."

"Pirms spēles puišiem teicu, ka viņiem būs no sevis jāatdod vairāk nekā jebkad iepriekš, lai paveiktu ko tādu, kas nav izdevies nekad iepriekš - izcīnīt Pasaules kausu," vārdus komandai pirms mača atcerējās Lēvs. "Šis prieks un laimes izjūta mūsos paliks vienmēr."

Pats Minhenes "Bayern" pussargs Mario Gece, kurš guva uzvaras vārtus, nespēja valdīt emocijas: "Šīs ir neticamas izjūtas - tu gūsti šos vārtus un vienkārši nesaproti, kas notiek. Tas ir neaprakstāmi, tā ir ballīte ar komandu, ar visu valsti. Sapnis ir kļuvis par realitāti. Tas ir vienkārši sensacionāli. Jebkurš mūsu komandas spēlētājs ir pelnījis būt pieminēts. Esam ārkārtīgi priecīgi par visu, kas šeit Brazīlijā noticis."

Izlases veterāns Bastians Šveinšteigers sacīja, ka allaž ticējis iespējai izcīnīt titulu: "Bija daži mači, sevišķi pret Franciju, kad nebija viegli. Turpinājām ticēt sev. Tieši tāpat kā pret Argentīnu. Uzmundrinājām viens otru un to paveicām. Kopš 2006. gada vienmēr esam bijuši pusfinālos, bet tagad esam spēruši soli uz priekšu. Pats svarīgākais ir tas, ka spēlējam kvalitatīvi. Mums ir kvalitatīvi spēlētāji, tradīcijas un mentalitāte. Varam skriet, varam presēt, varam aizsargāties - tā visa apkopojums un mentalitāte dod risinājumu. Tagad esam pirmie pasaulē un vēlamies šo brīdi izbaudīt."

"Mums nebija spiediena. Nebija tā, kā Londonā [2013. gada Čempionu līgas finālā], kur bija spiediens. Pirmās 25 spēles minūtes nepavisam nebija vieglas, bet spiediena nebija. Esam pirmā komanda no Eiropas, kas izcīna titulu Dienvidamerikā - man tas ir īpaši. Puiši ir tik laimīgi. Šonakt spēlējām arī brazīliešiem, tāpēc vēlamies pateikties arī viņiem par sniegto atbalstu."

1 2 42 komentāri

  +9 [+] [-]

, 2014-07-14 09:47, pirms 10 gadiem
Bet, protams!
Mesi izšķirošos brīžos pazūd.

  +2 [+] [-]

, 2014-07-14 09:54, pirms 10 gadiem
Zelta vārdi.
Slēpts komentārs: Problem?
Slēpts komentārs: Dalabi 19

  +4 [+] [-]

, 2014-07-14 10:12, pirms 10 gadiem
driks rakstīja: Bet, protams!
Mesi izšķirošos brīžos pazūd.
Mjā, Mesī brīvsitiens 120 minūtē, kurš varēja izvilkt Argentīnu, aizgāja mākoņos..

  +3 [+] [-]

, 2014-07-14 10:13, pirms 10 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: Ja godīgi es īsti nesaprotu, neko tādu jau Mario neizdarīja....apstrādāja bumbu uz krūtīm neviena netraucēts un iesita, protams tur jābūt arī meistarībai, jo kāds no LV izlases ko tādu nevarētu Jebkurā gadījuma šajā līmenī šis bija pašsaprotams gols, tas nebija augstākās klases Es uzslavēt gribētu Širlem dot Teicama piespēle!
Eksperts atradies! tā ir augstākā klase iesist tādu golu fināla papildlaikā!

  +5 [+] [-]

, 2014-07-14 10:13, pirms 10 gadiem
Otrā pusē Argentīna ļoti līdzīgu momentu nerealizēja. Arī uz krūtīm uzņēma... Vēl bija pretī vārtiem...

  -2 [+] [-]

, 2014-07-14 10:18, pirms 10 gadiem
Izskatās, ka zelta bumba ir kļuvusi par tādu kā mierinājuma balvu zaudētājiem! Messi turnīrā neko ievērības cienīgu neparādija, nesaprotu, par ko viņam balva!

  +2 [+] [-]

, 2014-07-14 10:21, pirms 10 gadiem
Poish rakstīja: Izskatās, ka zelta bumba ir kļuvusi par tādu kā mierinājuma balvu zaudētājiem! Messi turnīrā neko ievērības cienīgu neparādija, nesaprotu, par ko viņam balva!
Adidas sponsoretam speletajam iedeva Adidas sponsoretu MVP balvu. Skaidraks par skaidru.
Slēpts komentārs: slaviks
Slēpts komentārs: slaviks

  +2 [+] [-]

, 2014-07-14 10:41, pirms 10 gadiem
Jauns "zelta puisēns" un nu jau trešais Supermario "Bayern" rindās. Vācijas patiešām IZCĪNĪJA kausu, kas arī bija pats svarīgākais, jo process šajā gadījumā ir tik pat svarīgs kā rezultāts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +20 [+] [-]

, 2014-07-14 10:42, pirms 10 gadiem
slaviks rakstīja: Reāli žēl, ka Argentīna neuzvarēja, jo te visi to vien gaidīja, lai vācija uzvar un var bravūrīgi nolikt gan Arg, gan messi. tas i psc kādi salašņas jūs visi esat hahahahahahaha miskastes nesekmīgās
[/quote]

[quote slaviks]
malacis, Slavik, ierādiji vietu pidrilāam
Slavik, tu aizmirsi izlogoties no pirmaa profila, pirms iekomenteeji otro uzslaveejot sevi lol

     [+] [-]

, 2014-07-14 10:56, pirms 10 gadiem
līdz Mesi viņam vēl kā līdz zvaigznēm, bet goliņš finālā sanāca tā neko. tas gan vēl nenodrošina kautkādu superzvaigznes titulu

  +5 [+] [-]

, 2014-07-14 11:01, pirms 10 gadiem
Neapšaubu Mesi lietderību komandā,bet,ko neizdarīja Mesi - to paveica Gece.

  -2 [+] [-]

, 2014-07-14 11:13, pirms 10 gadiem
Bukarts malacis beidzot izsitās, no Dinamo rezervista līdz PK fināla uzvaras vārtiem, kas to būtu domājis

  +1 [+] [-]

, 2014-07-14 11:51, pirms 10 gadiem
Un viņš parādīja arī !!!

  +1 [+] [-]

, 2014-07-14 11:54, pirms 10 gadiem
your_ufo rakstīja: Ja Mesi nebūtu, tad Argentīna tik tālu nebūtu tikusi. Droši vien jau grupu turnīrā būtu izkritusi
Manuprāt, pārvērtē viņa ieguldījumu.
Pārsteidza arī tiesneši, pieļāva ļoti rupju argentīniešu spēli, sevišķi pagarinājumā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-07-14 12:17, pirms 10 gadiem
Kramērs vsp piedalījās apbalvosanas ceremonijā?

     [+] [-]

, 2014-07-14 12:21, pirms 10 gadiem
Ledus Klucim neko neteica?

  +9 [+] [-]

, 2014-07-14 12:29, pirms 10 gadiem
blondais18 rakstīja: Slavik, tu aizmirsi izlogoties no pirmaa profila, pirms iekomenteeji otro uzslaveejot sevi lol
Slaviks baigi nouguņoja

  -1 [+] [-]

, 2014-07-14 12:37, pirms 10 gadiem
Poish rakstīja: Manuprāt, pārvērtē viņa ieguldījumu.
Pārsteidza arī tiesneši, pieļāva ļoti rupju argentīniešu spēli, sevišķi pagarinājumā.
Noiera sitiens ar celi Gansolo sejā nebija rupji?

  -1 [+] [-]

, 2014-07-14 12:46, pirms 10 gadiem
Problem? rakstīja: Noiera sitiens ar celi Gansolo sejā nebija rupji?
Tā bija viena, turklāt ļoti diskutējama, epizode. To nevar salīdzināt kaut vai pret Šveinšteigeru izdarītajiem pārkāpumiem. Tiesnesis vairākas reizes neiedeva kartiņu Maskerano situācijās, kurās bija jādod, jo negribēja dienvidamerikāņus atstāt mazākumā. Argentīnietis to lieliski juta un darīja visu ko gribēja. Labi, ka izpalika nopietni savainojumi un beigās uzvarēja stiprākais, nevis impotenta komanda, kura finālā nokļuvusi pārpratumu dēļ!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-07-14 12:54, pirms 10 gadiem
Poish rakstīja: Tā bija viena, turklāt ļoti diskutējama, epizode. To nevar salīdzināt kaut vai pret Šveinšteigeru izdarītajiem pārkāpumiem. Tiesnesis vairākas reizes neiedeva kartiņu Maskerano situācijās, kurās bija jādod, jo negribēja dienvidamerikāņus atstāt mazākumā. Argentīnietis to lieliski juta un darīja visu ko gribēja. Labi, ka izpalika nopietni savainojumi un beigās uzvarēja stiprākais, nevis impotenta komanda, kura finālā nokļuvusi pārpratumu dēļ!
paarpratumu deelj finaalaa nespeelee (atshkjiriibaa no tavas naakshanas pasaulee). jaa, Shvainiju pamiiciija riktiigi, bet Aguero bija pelniijis otru dzelteno. tai pashaa laikaa Howedes vareeja mieriigi dot sarkano par apzinaatu speerienu pa celi pretiniekam. tiesnesis riikojaas praatiigi un neko nesabojaaja - ne vieniem, ne otriem, ne pats sev un speelei. visi palika dziivi, visi laimiigi.
un vakar uzvareeja labaakais un tas, kas vairaak pelniijis, bet zaudeetaajs ir pelniijis visu cienju un apbriinu, jo ciiniijaas liidz beigaam, ciiniijaas pret stipri speeciigaaku komandu, ciiniijaas ljoti cieniijami (momentu skaits bija liidziigs). jaa, nesanaaca. nekas, pasaule turpina griezties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-07-14 13:15, pirms 10 gadiem
Neviens tikai nepiemin tādu faktu, ka Argentīnai nebija Di Marija. Viņš šajā komandā bija ne mazāk nozīmīgs kā Messi, atsevišķās situācijās pat nozīmīgāks. Un tieši vakardienas spēlē, kad Argentīna spēlēja uz pretuzbrukumiem, viņš viņš visvairāk būtu bijis noderīgs. Esmu pārliecināts, ka ar Di Mariju Argentīna vakar kļūtu par čempioniem. Anhela nespēlēšana kļuva par izšķirošu faktoru Argentīnas neveiksmei.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2014-07-14 13:34, pirms 10 gadiem
555 rakstīja: paarpratumu deelj finaalaa nespeelee (atshkjiriibaa no tavas naakshanas pasaulee). jaa, Shvainiju pamiiciija riktiigi, bet Aguero bija pelniijis otru dzelteno. tai pashaa laikaa Howedes vareeja mieriigi dot sarkano par apzinaatu speerienu pa celi pretiniekam. tiesnesis riikojaas praatiigi un neko nesabojaaja - ne vieniem, ne otriem, ne pats sev un speelei. visi palika dziivi, visi laimiigi.
un vakar uzvareeja labaakais un tas, kas vairaak pelniijis, bet zaudeetaajs ir pelniijis visu cienju un apbriinu, jo ciiniijaas liidz beigaam, ciiniijaas pret stipri speeciigaaku komandu, ciiniijaas ljoti cieniijami (momentu skaits bija liidziigs). jaa, nesanaaca. nekas, pasaule turpina griezties.
Nomierinies, mazais pidrila!
Pieņemu, ka skatīšanās uz raudošiem argentīniešiem ir satraumējusi tavu jau tā ne pārāk labo psihi!
';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-07-14 14:16, pirms 10 gadiem
Poish rakstīja: Nomierinies, mazais pidrila!
Pieņemu, ka skatīšanās uz raudošiem argentīniešiem ir satraumējusi tavu jau tā ne pārāk labo psihi!
savu bildi vareeji arii nelikt. te galu galaa nav tavs intereshu klubinsh zilaa laguuna

  +1 [+] [-]

, 2014-07-14 17:01, pirms 10 gadiem
Kad uzvarēta spēle, tad sākas šitie "zvejnieku stāstiņi".

  -1 [+] [-]

, 2014-07-14 20:12, pirms 10 gadiem
izmetam ārā aizsargus un redzam, cik tālu Mesī līdz zelta bumbuulim
1 Toni KROOS Midfielder
GER
GER
9.79
2 Arjen ROBBEN Forward
NED
NED
9.74
3 Stefan DE VRIJ Defender
NED
NED
9.7
4 Mats HUMMELS Defender
GER
GER
9.66
5 Thomas MUELLER Forward
GER
GER
9.63
6 Karim BENZEMA Forward
FRA
FRA
9.6
7 OSCAR Midfielder
BRA
BRA
9.57
8 Thiago SILVA Defender
BRA
BRA
9.54
9 Marcos ROJO Defender
ARG
ARG
9.51
10 Ron VLAAR Defender
NED
NED
9.48
11 Lionel MESSI Forward
ARG
ARG
9.46
1 2 42 komentāri